Dating mituri

Dating mituri

Dacă ești unul dintre acei oameni care nu reușesc să se cunoască, deși sunt mereu în căutarea dragostei, și care alternează între sentimente de disperare totală, resemnare sau, dimpotrivă, o mare determinare de a-și găsi în sfârșit un partener, atunci poate că știm care este problema. Poate că ești unul dintre cei care au o concepție greșită sau o concepție greșită despre întâlniri și, prin urmare, nu dai deloc șansa iubirii tale să se formeze.

Ceea ce îngreunează întâlnirea unor persoane cu potențiali parteneri este faptul că își tot spun că dragostea lor oricum nu va funcționa, că au încercat de mai multe ori și nu a ieșit nicio relație. Alții se bucură de rolul de suferind sau cred că situația lor este mult mai complicată decât cea a altor parteneri singuri. De ce? Pentru că unii oameni au anumite mituri despre întâlniri și se agață de ele cu dinții și cu unghiile.

Sunt un ratat, nu voi găsi pe nimeni

Putem să te credem că ești pur și simplu ghinionist în relații. O dată, de două ori, poate de trei ori. Dar dacă crezi că nu poți găsi dragostea doar pentru că ești ghinionist, nu-ți vom purta pică. Viața îți aduce momente frumoase, momente triste, așa se întâmplă. Nu doar pentru tine, ci și pentru toți ceilalți. Așa că trebuie să fii capabil să le gestionezi pe cele negative și să profiți de cele pozitive. Așa că nu plângeți acasă pentru că nu găsiți dragostea. Nu veți întâlni pe nimeni acasă. Ieși în oraș cu oamenii, distrează-te și vei vedea că în curând vei întâlni pe cineva care te va atrage.

Altora le este mai ușor în viață decât mie

Cu siguranță este adevărat că unii oameni o duc mai ușor decât alții. Când vine vorba de dragoste, însă, toată lumea ar trebui să fie în aceeași barcă aici. Toată lumea trebuie să ia inițiativa de a se cunoaște și de a lucra la relație pentru a o păstra. La întâlniri, puteți face adesea greșeli. De fapt, există persoane care nu vorbesc în public despre problemele lor cu întâlnirile, așa că nici măcar nu poți ghici prin ce au trecut înainte de a întâlni adevărata dragoste a vieții lor. Nu idealizați relațiile prietenilor și cunoscuților dumneavoastră, probabil că și ei au avut parte de dezamăgiri și eșecuri înainte ca totul să meargă bine.

Nu sunt atât de atrăgătoare

În mod similar, nu vă gândiți că, dacă aveți lângă voi prieteni atrăgători, ei/ele au o viață mai ușoară. Nu au. Pentru că nu contează dacă cineva este mai drăguț sau mai slab decât tine. Ceea ce contează este dacă poți atrage și atașa pe cineva la tine fiind ceea ce ești în interior. Uneori, tocmai acești oameni perfecți sunt cei care au cele mai mari probleme la întâlniri. Sexul opus se teme să se apropie de ei ca nu cumva să fie dezamăgit de respingere.

Dacă mă apropii de cineva, mă voi face de râs

Mulți parteneri se tem să se apropie de cel de care sunt interesați. Se tem să nu facă ceva greșit și să nu se facă de râs în fața persoanei respective. Nu vă temeți să fiți respins. Bucurați-vă că v-ați depășit temerile și faceți cu mâna în fața acestui "eșec". Nu a funcționat o dată, va funcționa și a doua oară. Chiar și cei mai mari experți în întâlniri s-ar putea să nu aibă succes cu primul partener pe care îl abordează. Cheia este să alegeți tacticile potrivite. Iar acest lucru este valabil atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Nu mai este cazul ca bărbatul să fie cel care dă primul impuls pentru o relație. În zilele noastre, este destul de obișnuit ca doamnele să abordeze singure potențiali parteneri.

Dacă scânteia nu zboară, nu poate funcționa

Dacă scânteia nu sare imediat, nu poate fi vorba de o mare iubire. Nici acest lucru nu este adevărat. Uneori, dragostea poate veni doar dintr-o prietenie pe termen lung sau cu cineva care nu ți-a plăcut sau nu ți s-a părut atrăgător la prima vedere. Pentru unele cupluri, dragostea poate apărea doar atunci când ajung să se cunoască mai bine și descoperă că au multe în comun.

Toți bărbații au un singur lucru în minte

Acum, încă un mit pentru femei. Nu puneți toți bărbații la un loc. Se poate spune că toți bărbații se gândesc la un singur lucru, iar acel lucru este sexul, dar nu este întotdeauna așa. Nu vă resemnați în fața iubirii doar din cauza acestei idei. Sexul este inerent în dragoste. Iar dacă ați avut experiențe de viață neplăcute, încercați să găsiți un alt tip de partener decât cel cu care ați avut deja o relație. Pentru că depinde foarte mult de tipul de bărbat pe care îl întâlnești și de tipul de relație pe care o faceți împreună.

Declarația de dragoste a partenerului tău este diferită de a ta

Iar dacă ești deja îndrăgostit de cineva, lasă-ți dragostea să curgă mai liber. Nu ne referim la faptul că nu ar trebui să lucrați la relația voastră sau să nu vă lăsați relația complet liberă. Este vorba despre a lăsa partenerul tău să își exprime dragostea în modul în care știe el să o facă. Dacă nu-ți spune zilnic cât de mult te iubește, nu înseamnă că nu te iubește. Fiți atenți nu numai la ceea ce spune, ci și la modul în care vă tratează. Concepția ta despre dragoste și modul în care o profesezi poate fi complet diferită de modul în care partenerul tău o are stabilită. Chiar și manifestările neconvenționale de afecțiune pot fi autentice. Prin urmare, nu există niciun motiv imediat pentru a vă părăsi noua relație și a cunoaște pe cineva care se va încadra mai bine în "formula mărturisirii iubirii".


Articole similare

* Site-urile de dating nu sunt spații pentru oameni disperați

Obișnuiam să credem că site-urile de întâlniri sunt depozite pentru cei disperați. Cum e acum? Chiar și acum, primesc uneori părerea: "Pe un site de întâlniri? Niciodată!" Ca și cum cineva este inferior dacă vrea să se întâlnească prin intermediul unui site de întâlniri.

Nu tratați întâlnirile ca pe niște cumpărături într-un e-shop!

Întâlnirile pe internet devin una dintre cele mai comune modalități de întâlnire în zilele noastre. De fapt, este mult mai confortabil să vă așezați seara la internet și să faceți cunoștință în confortul casei decât să vă petreceți serile căutând persoana potrivită în cadrul companiei. Întâlnirile online le oferă utilizatorilor de întâlniri pe internet posibilitatea de a cunoaște persoane pe care cel mai probabil nu le-ar întâlni în viața de zi cu zi. Așa că profitați de acest lucru și găsiți în sfârșit partenerul visurilor dumneavoastră.

Dating sfaturi și trucuri pentru toată lumea

Pentru unii oameni, întâlnirile nu reprezintă nicio problemă, pentru alții pot fi o mare problemă. Dacă ești unul dintre cei care sunt timizi în privința întâlnirilor și nu știu cum să înceapă, trebuie să te pregătești măcar puțin. Vom încerca să facem această situație dificilă cât mai ușoară pentru dumneavoastră. Încearcă să urmezi sfaturile și trucurile noastre, poate că norocul îți va surâde și îți vei întâlni în curând iubirea ta sortită!

Pur și simplu nu știm cum să ne întâlnim

Întâlniri ...Ne așteptăm ca totul să se rezolve de la sine. Va fi ușor, plăcut, evident. În mare parte ne bazăm pe șansă, pe soartă. Dar, din păcate, așa funcționează de obicei doar în filmele romantice.

Cum să-i impresionezi pe băieți?

Vrei să întâlnești un tip care îți place și nu știi cum să faci asta? Noi vă vom ajuta!

Unde faci greșeli atunci când te întâlnești?

Te-ai săturat de viața ta de burlac? Îți dorești să iubești? Vrei să te bucuri de compania unei persoane care te va iubi necondiționat, pe care te poți baza și alături de care vei trăi momente frumoase? Atunci este timpul să începeți să căutați persoana potrivită! Ce greșeli de dating faci cel mai des atunci când îți cauți un partener? De ce vă confruntați în mod repetat cu eșecul? De ce bărbații nu te bagă prea mult în seamă singuri, nu te invită în oraș, nu te sună după prima întâlnire sau pur și simplu îți spun că nu vor să se angajeze încă? Probabil că faci ceva pentru a descuraja partenerii înainte ca aceștia să aibă ocazia să te cunoască!

Ultimele articole

Evitați aceste greșeli de dating

Nu este ușor să găsești dragostea vieții tale. Vrei să eviți fundăturile și să întâlnești cât mai repede iubirea vieții tale? Evitați următoarele greșeli

Cum să depășești frica și să abordezi o femeie

Abordarea unei femei poate fi cel mai mare coșmar al tău. Sau o plimbare în parc. Depinde de tine cum abordezi întâlnirile. Citiți în continuare patru sfaturi utile pentru a scăpa de emoții și pentru a vă aborda cu ușurință partenerul de vis.

Ce te oprește să te întâlnești?

Îți dorești o relație de durată, dar se pare că nu reușești să găsești una? Simți că nimeni nu te vrea? Că toți cei din jurul tău au deja pe cineva și tu ești încă singur? Te-ai săturat de viața pe care o duci? Atunci este posibil să aveți o problemă care vă împiedică să întâlniți pe cineva cu succes. În acest caz, trebuie să eliminați acest blocaj din interiorul vostru. Cum, vă întrebați?

Cum să completezi un profil de dating

De fapt, este destul de ușor să creezi un profil care să atragă pe toată lumea. Dar nu vrei să atragi pe toată lumea. Vrei să atragi doar o singură persoană, persoana potrivită!

Cum să alegi site-ul de întâlniri potrivit?

Găsirea site-ului de întâlniri potrivit nu este ușoară. Dacă vrei să sacrifici cât mai puțin timp și bani pentru întâlniri, citește articolul nostru. Te vom sfătui cum să alegi cel mai bun site de întâlniri pentru tine.

5 sfaturi despre cum să-ți alegi partenerul potrivit

Unii oameni nu reușesc să găsească un partener potrivit pentru viață. Fie din cauza unor modele familiale proaste, a unor fantezii romantice sau pentru că pur și simplu nu văd la timp un manipulator. Consultați cele cinci sfaturi pe care trebuie să le urmați atunci când vă alegeți un partener.

Site de întâlnire pe baza a cine căutați

Site-uri de întâlniri după regiune