5 sfaturi despre cum să-ți alegi partenerul potrivit

5 sfaturi despre cum să-ți alegi partenerul potrivit

Unii oameni nu reușesc să găsească un partener de viață potrivit. Fie că este din cauza tiparelor proaste de familie, a ideilor romantice sau pentru că pur și simplu nu văd prin manipulator la timp. Consultați cele cinci sfaturi pe care ar trebui să le urmați atunci când alegeți un partener.

1. Asigurați-vă că împărtășiți idei de bază despre viață

Pe un site de întâlniri, asigurați-vă că aveți cel puțin câteva hobby-uri și interese similare sau similare. Nu numai că vă va ajuta să spargeți gheața la începutul relației, dar vă va conecta și pe călătoria vieții împreună. Probabil că nu trebuie să vă reamintim că și mai important decât hobby-urile este dorința de copii, ideile despre conviețuirea sau planificarea modului în care se va desfășura conviețuirea voastră de zi cu zi. Fie că amândoi veți câștiga bani sau doar unul dintre voi care va avea grijă de gospodărie, dacă și unde veți pleca în vacanță... La orice se poate lucra. Odată cu vârsta, însă, înclinațiile noastre naturale devin mai puternice. Iar diferențele mari vor începe să vă divizeze din ce în ce mai mult.

2. Găsește pe cineva bun cu care să vorbești

Tăcerea obișnuită este un lucru frumos, dar nu trebuie să se transforme într-o siguranță. Găsește pe cineva la care să te îndrepți cu toate problemele și bucuriile tale, căruia să-ți plângi pe umăr și cu care să te bucuri de a discuta lucruri banale și subiecte abstracte. Oamenii subestimează adesea cât de importantă este capacitatea de a vorbi despre așa-numita nemurire a gândacului. Poate că nu este des, dar dacă găsești pe cineva cu care poți discuta chiar și prostii banale fără rușine, ai găsit potrivirea perfectă.

3. Ascultă cu atenție ce

spun

În special la început, partenerul tău îți va dezvălui foarte des informații foarte importante. Nu le subestima și nu crezi că se va schimba pentru tine. De exemplu, dacă vorbesc despre lucruri care îi enervează ușor sau despre care nu prea înțeleg conceptul de monogamie, ține cont de el. Nu inventează lucrurile și 99% din timp nu te testează. Ei spun destul de sincer că se enervează ușor și că te vor înșela. Nu așa îți imaginezi o relație? Retrageți-vă în timp ce despărțirea încă doare.

4. Urmăriți contactul fizic care nu este legat de sex

A face dragoste este o parte foarte importantă a unei relații, dar nu este același lucru cu intimitatea. Observă cât de des și cum te atinge. Dacă ești o persoană „sensibilă”, nu te vei descurca bine cu un omolog retras și invers. Nu vei rezista mult cu cineva care tinde să te „atingă tot timpul” dacă îți place spațiul tău personal. Dorința de sex se schimbă de-a lungul vieții, dorința de atingere nu. Găsiți pe cineva a cărui nevoie de a fi atins este aceeași sau foarte asemănătoare cu a dvs.

5. Nu aveți încredere în oamenii care doresc un angajament instantaneu

Totul se accelerează în mod constant și chiar și relațiile nu mai sunt despre o curte atentă. Tu însuți s-ar putea să tânjești după o uniune și o coabitare pe termen lung. Dar dacă întâlnești pe cineva care dorește să se mute imediat, vorbește despre copii la a doua întâlnire și plănuiește o vacanță de iarnă la munte la începutul verii, dai înapoi. Relațiile cu adevărat pe termen lung cresc încet chiar și în aceste zile. O nuntă grăbită este de obicei urmată de un divorț la fel de rapid și te va costa nervi, bani și timp. Psihologii sfătuiesc să te întâlnești cu cineva timp de cel puțin jumătate de an înainte de a începe să te gândești la pași radicali.

Viața se poate transforma la 180 de grade într-un mic moment și nu poți estima pe nimeni 100% în zece minute. Dar îți poți crește semnificativ șansele dacă urmezi sfaturile menționate mai sus. Deci, ură pentru o întâlnire!


Articole similare

Unde vă puteți întâlni?

Există nenumărate locuri potrivite pentru întâlniri. Vă puteți întâlni cam oriunde vă puteți gândi. În termeni foarte generali, vă puteți întâlni în orice loc public în care se adună un număr mare de persoane. Cu toate acestea, vă puteți întâlni, de asemenea, în confortul propriei case, unde veți fi complet singuri. Cum este posibil acest lucru? Într-o epocă în care internetul a devenit o parte integrantă a vieții tale, întâlnirile online vor fi cu siguranță o realitate pentru tine. Cum funcționează întâlnirile online? Cum vă cunoașteți dacă nu aveți internet acasă?  Unde îți poți întâlni noua iubire? Citește mai departe pentru a afla!

Ce urăsc femeile la bărbați?

Știm deja ce îi deranjează pe bărbați la soțiile lor. Dar cum este invers? Ce ar trebui să evite bărbații pentru a trăi cu partenera lor într-o relație fericită? Să aruncăm o privire asupra celor mai frecvente greșeli și trăsături masculine cu care femeile se împacă greu.

Cum să abordezi un bărbat

Chiar și astăzi, unele fete încă mai așteaptă un prinț chipeș pe un cal alb. Desigur, cu toții iubim basmul Cenușăreasa, în care prințul își caută aleasa. Dar credeți, doamnelor, că mai este așa și astăzi? Din păcate, nu. Vă rugăm să consultați calendarul. Trăim în secolul XXI. Este o perioadă de mari schimbări, nu doar în economie sau tehnologie, ci și în relația dintre bărbați și femei. Doamnelor, în ziua de azi, nimeni nu vă va potrivi un pantof decât dacă o cereți dumneavoastră. Nu pierdeți niciun moment și luați viitorul în propriile mâini.

 

*Cum să impresionezi bărbații

Nu toate femeile au aceeași capacitate de a impresiona bărbații și de a le câștiga favorurile. Unele femei sunt capabile să agațe bărbați instantaneu, altele au mari probleme cu întâlnirile. De ce? Poate pentru că nu cunosc tehnica corectă de "împachetare". Aruncați o privire la sfaturile noastre și întâlnirile vor fi mult mai ușoare pentru dumneavoastră.

Tipuri de bărbați pe care femeile îi evită

Fiecare femeie a avut o anumită experiență de viață în ceea ce privește relațiile cu partenerul și, dacă aceasta este o experiență negativă, puteți fi siguri că va fi mai atentă atunci când își va căuta un nou partener.  Unii parteneri sunt antipatici încă de la început, alții dezvoltăm o atitudine negativă față de ei doar după ce îi cunoaștem mai bine. Cu toate acestea, dacă nu doriți să treceți printr-o altă despărțire sau divorț, este mai bine să căutați un bărbat care nu se potrivește cu tipul de bărbat cu care tocmai ați încheiat relația. 

Ce să pun în profilul meu de dating și ce să nu pun?

Stai în fața calculatorului tău încercând să creezi primul tău profil pe un site de întâlniri online? Nu știți cum să o faceți? Vă gândiți dacă să vă puneți sau nu fotografia pe ea? Cum îți completezi profilul pentru a-l face interesant pentru ceilalți? Punându-vă o serie de întrebări, faceți ceea ce trebuie. Doar dacă vă acordați timp să vă gândiți la profilul dumneavoastră și încercați să îl completați diferit de ceilalți, veți reuși să atrageți mai mulți parteneri care să vă abordeze. Nu uitați că profilul este primul și singurul lucru pe care potențialii parteneri îl folosesc pentru a lua decizii. Dacă sunt interesați, vă contactează, dacă nu, își încearcă norocul în altă parte. Dacă încă nu știi cum să-ți creezi profilul pe un site de întâlniri, consultă sfaturile și ghidurile noastre despre ce să pui în profilul tău și ce să eviți.

Ultimele articole

Evitați aceste greșeli de dating

Nu este ușor să găsești dragostea vieții tale. Vrei să eviți fundăturile și să întâlnești cât mai repede iubirea vieții tale? Evitați următoarele greșeli

Cum să depășești frica și să abordezi o femeie

Abordarea unei femei poate fi cel mai mare coșmar al tău. Sau o plimbare în parc. Depinde de tine cum abordezi întâlnirile. Citiți în continuare patru sfaturi utile pentru a scăpa de emoții și pentru a vă aborda cu ușurință partenerul de vis.

Ce te oprește să te întâlnești?

Îți dorești o relație de durată, dar se pare că nu reușești să găsești una? Simți că nimeni nu te vrea? Că toți cei din jurul tău au deja pe cineva și tu ești încă singur? Te-ai săturat de viața pe care o duci? Atunci este posibil să aveți o problemă care vă împiedică să întâlniți pe cineva cu succes. În acest caz, trebuie să eliminați acest blocaj din interiorul vostru. Cum, vă întrebați?

Cum să completezi un profil de dating

De fapt, este destul de ușor să creezi un profil care să atragă pe toată lumea. Dar nu vrei să atragi pe toată lumea. Vrei să atragi doar o singură persoană, persoana potrivită!

Cum să alegi site-ul de întâlniri potrivit?

Găsirea site-ului de întâlniri potrivit nu este ușoară. Dacă vrei să sacrifici cât mai puțin timp și bani pentru întâlniri, citește articolul nostru. Te vom sfătui cum să alegi cel mai bun site de întâlniri pentru tine.

Ce să scriem în primele mesaje?

Te-ai decis să începi să faci întâlniri online, dar cumva nu știi cum să începi să comunici cu utilizatorii? Îți place un bărbat/femeie de pe un site de întâlniri, dar nu știi ce să scrii în primul tău mesaj către el/ea? Noi vă vom ajuta! 

Site de întâlnire pe baza a cine căutați

Site-uri de întâlniri după regiune