Evitați aceste greșeli de dating

Evitați aceste greșeli de dating

Găsirea iubirii vieții tale nu este deloc ușoară. Vrei să eviți fundurile și să întâlnești iubirea vieții tale cât mai curând posibil? Evitați următoarele greșeli.

Profilul persoanei perfecte

Este ușor să dai impresia că suntem perfecți când vine vorba de întâlniri online. Îți vei îmbunătăți puțin fotografia, vei lua puțin zborul, vei exagera puțin cât de bine călătorești și cât de spontan ești. Și dintr-o dată ai un profil al cuiva care nu ești tu. Veți întâlni o mulțime de oameni pe el, dar odată ce vă întâlniți, magia Internetului a dispărut. Fii cât mai sincer posibil. Doar așa vei atrage pe cineva căruia nu numai ei, ci, mai presus de toate, îți pasă cu adevărat.

Aspect perfect

Dacă mergi într-un bar pentru a te întâlni după izolare, bineînțeles că încerci să arăți perfect. Dar evită și asta. Vrei să-ți petreci tot restul vieții alegând ținuta perfectă pentru o oră, ajustând nu fiecare păr în mod minunat și, doamnelor, petrecând încă două ore pe machiajul perfect? Dar mai presus de toate, cu o înfățișare perfectă, lași clar că ești la vânătoare. Și ce crezi că va face prada când îl va vedea pe vânător? Așa e, fuge. În loc să mergi în expediții unice de vânătoare în ținuta perfectă, este mai bine să o iei mai ușor și să încerci mai des excursii de întâlniri.

Extreme în comportament

Facem o impresie subconștient foarte puternică celorlalți. Așa că încercați să evitați chiar și sfaturile clasice din filme. Adică să arăți ca o fortăreață inexpugnabilă de partea doamnelor și să o ignori ostentativ de partea domnilor. Extrema opusă este să acționezi ieftin în versiunea pentru femei și macho în versiunea pentru bărbați. Comportați-vă natural sau nu vă abateți de la normal. Mijlocul de aur.

Căutați persoana perfectă

Arăta bine, se comportă bine, are o slujbă bună, nu are copii (dar poți). Toată lumea are defecte, iar dacă îi respingi pe toți pentru că nu-ți place culoarea părului sau pentru că nu au suficiente ambiții de carieră pentru tine, nu vei găsi pe nimeni. Dacă nu este ceva cu care nu sunteți de acord din punct de vedere moral, permiteți altora să facă greșeli.
Într-o notă similară, dacă întâlniți profilul perfect pe un site de întâlniri online, gândiți-vă de două ori înainte de a răspunde. Cel mai probabil el sau ea va face prima greșeală menționată și veți fi doar dezamăgiți.


Articole similare

*Cum să impresionezi bărbații

Nu toate femeile au aceeași capacitate de a impresiona bărbații și de a le câștiga favorurile. Unele femei sunt capabile să agațe bărbați instantaneu, altele au mari probleme cu întâlnirile. De ce? Poate pentru că nu cunosc tehnica corectă de "împachetare". Aruncați o privire la sfaturile noastre și întâlnirile vor fi mult mai ușoare pentru dumneavoastră.

Unde să mergi la o primă întâlnire?

Te gândești unde să mergi la prima ta întâlnire? Ce loc să alegi ca să nu fie plictisitor de obișnuit, dar și ca să nu-ți sperii partenerul cu prea multă extravaganță? Vă aducem sfaturi pentru o primă întâlnire „ușoară” care vă va surprinde prin simplitatea și originalitatea în același timp. Până la întâlniri!

Tipuri de bărbați pe care femeile îi evită

Fiecare femeie a avut o anumită experiență de viață în ceea ce privește relațiile cu partenerul și, dacă aceasta este o experiență negativă, puteți fi siguri că va fi mai atentă atunci când își va căuta un nou partener.  Unii parteneri sunt antipatici încă de la început, alții dezvoltăm o atitudine negativă față de ei doar după ce îi cunoaștem mai bine. Cu toate acestea, dacă nu doriți să treceți printr-o altă despărțire sau divorț, este mai bine să căutați un bărbat care nu se potrivește cu tipul de bărbat cu care tocmai ați încheiat relația. 

Cum de a crea un profil atractiv pe un site de dating?

Te-ai decis să încerci întâlnirile online? Apoi, va trebui să decideți ce site de întâlniri să alegeți din catalogul de site-uri de întâlniri cehe și străine, ce site de întâlniri este potrivit pentru dumneavoastră, dacă sunteți dispus să plătiți sau nu pentru a deveni membru al acestui site de întâlniri și, nu în ultimul rând, cum să vă înregistrați pe un site de întâlniri online și cum să creați un profil atractiv. Alegerea unui site de dating și crearea unui profil captivant este cel mai important lucru pentru experiența ta de dating!

Ce fel de bărbați caută femeile? Pretențioși sau băieți de treabă?

Cum e cu femeile? Ce tip de bărbați le atrag cel mai mult? Sunt femeile mai predispuse să se întâlnească cu un "băiat rău" sau cu un tip care le-ar aduce albastru din cer? În anii adolescenței, fiecare femeie caută cu siguranță un bărbat de care să nu-i fie "rușine" în fața prietenelor ei. De cele mai multe ori, este vorba de un bărbat care este frumos, un bărbat care are grijă de aspectul său, dar și de un corp sexy și lucrat, un bărbat care se prezintă ca un dur. Tipii duri au mai multe șanse cu femeile tinere decât bărbații drăguți și simpatici.

     

Singur de Crăciun

Sărbătorile de Crăciun sunt deja în plină desfășurare. Începeți să simțiți spiritul Crăciunului și tristețea de a fi abandonat de partenerul dumneavoastră sau de a fi trecut recent printr-un divorț dureros? Nu ai pe nimeni cu care să petreci Ajunul Crăciunului în jurul bradului? Dacă ești unul dintre acei oameni care nu se simt confortabil cu singurătatea și iubesc Crăciunul și vrei să te bucuri de el oricum, fă-o. Nu-l lăsați să se strice, fiind lăsat singur în acest an. Planificați-vă în detaliu vacanța de Crăciun, fără a lăsa loc să vă gândiți la singurătate. Rămâi la deviza că te vei bucura de Crăciun chiar dacă nu ai un partener.

Ultimele articole

Cum să depășești frica și să abordezi o femeie

Abordarea unei femei poate fi cel mai mare coșmar al tău. Sau o plimbare în parc. Depinde de tine cum abordezi întâlnirile. Citiți în continuare patru sfaturi utile pentru a scăpa de emoții și pentru a vă aborda cu ușurință partenerul de vis.

Ce te oprește să te întâlnești?

Îți dorești o relație de durată, dar se pare că nu reușești să găsești una? Simți că nimeni nu te vrea? Că toți cei din jurul tău au deja pe cineva și tu ești încă singur? Te-ai săturat de viața pe care o duci? Atunci este posibil să aveți o problemă care vă împiedică să întâlniți pe cineva cu succes. În acest caz, trebuie să eliminați acest blocaj din interiorul vostru. Cum, vă întrebați?

Cum să completezi un profil de dating

De fapt, este destul de ușor să creezi un profil care să atragă pe toată lumea. Dar nu vrei să atragi pe toată lumea. Vrei să atragi doar o singură persoană, persoana potrivită!

Cum să alegi site-ul de întâlniri potrivit?

Găsirea site-ului de întâlniri potrivit nu este ușoară. Dacă vrei să sacrifici cât mai puțin timp și bani pentru întâlniri, citește articolul nostru. Te vom sfătui cum să alegi cel mai bun site de întâlniri pentru tine.

5 sfaturi despre cum să-ți alegi partenerul potrivit

Unii oameni nu reușesc să găsească un partener potrivit pentru viață. Fie din cauza unor modele familiale proaste, a unor fantezii romantice sau pentru că pur și simplu nu văd la timp un manipulator. Consultați cele cinci sfaturi pe care trebuie să le urmați atunci când vă alegeți un partener.

Ce să scriem în primele mesaje?

Te-ai decis să începi să faci întâlniri online, dar cumva nu știi cum să începi să comunici cu utilizatorii? Îți place un bărbat/femeie de pe un site de întâlniri, dar nu știi ce să scrii în primul tău mesaj către el/ea? Noi vă vom ajuta! 

Site de întâlnire pe baza a cine căutați

Site-uri de întâlniri după regiune