Evitați aceste greșeli de dating

Evitați aceste greșeli de dating

Găsirea iubirii vieții tale nu este deloc ușoară. Vrei să eviți fundurile și să întâlnești iubirea vieții tale cât mai curând posibil? Evitați următoarele greșeli.

Profilul persoanei perfecte

Este ușor să dai impresia că suntem perfecți când vine vorba de întâlniri online. Îți vei îmbunătăți puțin fotografia, vei lua puțin zborul, vei exagera puțin cât de bine călătorești și cât de spontan ești. Și dintr-o dată ai un profil al cuiva care nu ești tu. Veți întâlni o mulțime de oameni pe el, dar odată ce vă întâlniți, magia Internetului a dispărut. Fii cât mai sincer posibil. Doar așa vei atrage pe cineva căruia nu numai ei, ci, mai presus de toate, îți pasă cu adevărat.

Aspect perfect

Dacă mergi într-un bar pentru a te întâlni după izolare, bineînțeles că încerci să arăți perfect. Dar evită și asta. Vrei să-ți petreci tot restul vieții alegând ținuta perfectă pentru o oră, ajustând nu fiecare păr în mod minunat și, doamnelor, petrecând încă două ore pe machiajul perfect? Dar mai presus de toate, cu o înfățișare perfectă, lași clar că ești la vânătoare. Și ce crezi că va face prada când îl va vedea pe vânător? Așa e, fuge. În loc să mergi în expediții unice de vânătoare în ținuta perfectă, este mai bine să o iei mai ușor și să încerci mai des excursii de întâlniri.

Extreme în comportament

Facem o impresie subconștient foarte puternică celorlalți. Așa că încercați să evitați chiar și sfaturile clasice din filme. Adică să arăți ca o fortăreață inexpugnabilă de partea doamnelor și să o ignori ostentativ de partea domnilor. Extrema opusă este să acționezi ieftin în versiunea pentru femei și macho în versiunea pentru bărbați. Comportați-vă natural sau nu vă abateți de la normal. Mijlocul de aur.

Căutați persoana perfectă

Arăta bine, se comportă bine, are o slujbă bună, nu are copii (dar poți). Toată lumea are defecte, iar dacă îi respingi pe toți pentru că nu-ți place culoarea părului sau pentru că nu au suficiente ambiții de carieră pentru tine, nu vei găsi pe nimeni. Dacă nu este ceva cu care nu sunteți de acord din punct de vedere moral, permiteți altora să facă greșeli.
Într-o notă similară, dacă întâlniți profilul perfect pe un site de întâlniri online, gândiți-vă de două ori înainte de a răspunde. Cel mai probabil el sau ea va face prima greșeală menționată și veți fi doar dezamăgiți.


Articole similare

Ești încă singur? Ce faci greșit?

Ai rămas prea mult timp fără un partener, deși toți cei din jurul tău și-au găsit deja pe cineva pentru toată viața? Ți se întâmplă tot mai des în ultima vreme să primești invitații la toate nunțile prietenelor tale, să ieși la cafea cu prietenele tale care așteaptă sau au deja un copil și tu tot nu ai nimic? Devii disperat din cauza asta?  Atunci este timpul să faceți ceva în acest sens.

Semn: Caut un bărbat pentru toată viața!

Ești într-o situație în care nu ai un partener de viață stabil și cauți pe cineva cu care să petreci câțiva ani frumoși? Atunci ați ajuns la locul potrivit.  Vă vom sfătui unde să vă găsiți partenerul de vis!

Dating mituri

Dacă faceți parte din grupul de persoane care nu pot și nu vor să se întâlnească, deși caută în mod constant dragostea, și care alternează între sentimente de disperare totală, resemnare sau, dimpotrivă, o mare determinare de a găsi în sfârșit un partener, atunci poate că știm care este problema. Poate că ești unul dintre cei care au o concepție greșită sau o concepție greșită despre întâlniri și, prin urmare, nu dai deloc șansa iubirii tale să se formeze.

Întâlnire pentru a pleca într-o vacanță

Vrei să te odihnești cum se cuvine anul acesta? Vrei să pleci în vacanță, dar nu ai cu cine să mergi? Întâlnește pe cineva care vrea același lucru. Există multe site-uri de întâlniri pe internet care vă vor ajuta să vă găsiți un partener de călătorie. Vă vom sfătui cum să căutați.

Unde să mergi la o primă întâlnire?

Te gândești unde să mergi la prima ta întâlnire? Ce loc să alegi ca să nu fie plictisitor de obișnuit, dar și ca să nu-ți sperii partenerul cu prea multă extravaganță? Vă aducem sfaturi pentru o primă întâlnire „ușoară” care vă va surprinde prin simplitatea și originalitatea în același timp. Până la întâlniri!

Unde vă puteți întâlni?

Există nenumărate locuri potrivite pentru întâlniri. Vă puteți întâlni cam oriunde vă puteți gândi. În termeni foarte generali, vă puteți întâlni în orice loc public în care se adună un număr mare de persoane. Cu toate acestea, vă puteți întâlni, de asemenea, în confortul propriei case, unde veți fi complet singuri. Cum este posibil acest lucru? Într-o epocă în care internetul a devenit o parte integrantă a vieții tale, întâlnirile online vor fi cu siguranță o realitate pentru tine. Cum funcționează întâlnirile online? Cum vă cunoașteți dacă nu aveți internet acasă?  Unde îți poți întâlni noua iubire? Citește mai departe pentru a afla!

Ultimele articole

Cum să depășești frica și să abordezi o femeie

Abordarea unei femei poate fi cel mai mare coșmar al tău. Sau o plimbare în parc. Depinde de tine cum abordezi întâlnirile. Citiți în continuare patru sfaturi utile pentru a scăpa de emoții și pentru a vă aborda cu ușurință partenerul de vis.

Ce te oprește să te întâlnești?

Îți dorești o relație de durată, dar se pare că nu reușești să găsești una? Simți că nimeni nu te vrea? Că toți cei din jurul tău au deja pe cineva și tu ești încă singur? Te-ai săturat de viața pe care o duci? Atunci este posibil să aveți o problemă care vă împiedică să întâlniți pe cineva cu succes. În acest caz, trebuie să eliminați acest blocaj din interiorul vostru. Cum, vă întrebați?

Cum să completezi un profil de dating

De fapt, este destul de ușor să creezi un profil care să atragă pe toată lumea. Dar nu vrei să atragi pe toată lumea. Vrei să atragi doar o singură persoană, persoana potrivită!

Cum să alegi site-ul de întâlniri potrivit?

Găsirea site-ului de întâlniri potrivit nu este ușoară. Dacă vrei să sacrifici cât mai puțin timp și bani pentru întâlniri, citește articolul nostru. Te vom sfătui cum să alegi cel mai bun site de întâlniri pentru tine.

5 sfaturi despre cum să-ți alegi partenerul potrivit

Unii oameni nu reușesc să găsească un partener potrivit pentru viață. Fie din cauza unor modele familiale proaste, a unor fantezii romantice sau pentru că pur și simplu nu văd la timp un manipulator. Consultați cele cinci sfaturi pe care trebuie să le urmați atunci când vă alegeți un partener.

Ce să scriem în primele mesaje?

Te-ai decis să începi să faci întâlniri online, dar cumva nu știi cum să începi să comunici cu utilizatorii? Îți place un bărbat/femeie de pe un site de întâlniri, dar nu știi ce să scrii în primul tău mesaj către el/ea? Noi vă vom ajuta! 

Site de întâlnire pe baza a cine căutați

Site-uri de întâlniri după regiune