Evitați aceste greșeli de dating

Evitați aceste greșeli de dating

Găsirea iubirii vieții tale nu este deloc ușoară. Vrei să eviți fundurile și să întâlnești iubirea vieții tale cât mai curând posibil? Evitați următoarele greșeli.

Profilul persoanei perfecte

Este ușor să dai impresia că suntem perfecți când vine vorba de întâlniri online. Îți vei îmbunătăți puțin fotografia, vei lua puțin zborul, vei exagera puțin cât de bine călătorești și cât de spontan ești. Și dintr-o dată ai un profil al cuiva care nu ești tu. Veți întâlni o mulțime de oameni pe el, dar odată ce vă întâlniți, magia Internetului a dispărut. Fii cât mai sincer posibil. Doar așa vei atrage pe cineva căruia nu numai ei, ci, mai presus de toate, îți pasă cu adevărat.

Aspect perfect

Dacă mergi într-un bar pentru a te întâlni după izolare, bineînțeles că încerci să arăți perfect. Dar evită și asta. Vrei să-ți petreci tot restul vieții alegând ținuta perfectă pentru o oră, ajustând nu fiecare păr în mod minunat și, doamnelor, petrecând încă două ore pe machiajul perfect? Dar mai presus de toate, cu o înfățișare perfectă, lași clar că ești la vânătoare. Și ce crezi că va face prada când îl va vedea pe vânător? Așa e, fuge. În loc să mergi în expediții unice de vânătoare în ținuta perfectă, este mai bine să o iei mai ușor și să încerci mai des excursii de întâlniri.

Extreme în comportament

Facem o impresie subconștient foarte puternică celorlalți. Așa că încercați să evitați chiar și sfaturile clasice din filme. Adică să arăți ca o fortăreață inexpugnabilă de partea doamnelor și să o ignori ostentativ de partea domnilor. Extrema opusă este să acționezi ieftin în versiunea pentru femei și macho în versiunea pentru bărbați. Comportați-vă natural sau nu vă abateți de la normal. Mijlocul de aur.

Căutați persoana perfectă

Arăta bine, se comportă bine, are o slujbă bună, nu are copii (dar poți). Toată lumea are defecte, iar dacă îi respingi pe toți pentru că nu-ți place culoarea părului sau pentru că nu au suficiente ambiții de carieră pentru tine, nu vei găsi pe nimeni. Dacă nu este ceva cu care nu sunteți de acord din punct de vedere moral, permiteți altora să facă greșeli.
Într-o notă similară, dacă întâlniți profilul perfect pe un site de întâlniri online, gândiți-vă de două ori înainte de a răspunde. Cel mai probabil el sau ea va face prima greșeală menționată și veți fi doar dezamăgiți.


Articole similare

Ne bazăm pe soartă pentru a găsi un partener

Cei mai mulți dintre noi nu ne pricepem prea bine la alegerea unui partener. De aceea ne place să ne bazăm pe șansă. Este frumos, confortabil și ușor. Iar atunci când nu merge, putem pur și simplu să ne scuzăm pentru soartă. Noi nu avem prea mult de-a face cu asta. Doar că soarta nu ne-a fost favorabilă, nu am avut noroc și nu a mers. Mulți oameni caută mereu o rețetă unică pentru a întâlni partenerul perfect.

Speed dating

În trecut, existau practic doar două modalități principale de a face cunoștință. Prima a fost întâlnirea clasică față în față, în care doi oameni se întâlneau la întâmplare undeva, se cunoșteau și, dacă se înțelegeau, ieșeau la o întâlnire. A doua opțiune, care a fost utilizată destul de des, a fost plasarea unui anunț într-o revistă de publicitate selectată. În zilele noastre, însă, întâlnirile au atins un nivel complet diferit. Oamenii au început să se întâlnească mult mai ușor, fie pe site-urile de întâlniri online de pe internet, fie prin speed dating. Dacă vrei să afli ce este speed dating, cum funcționează speed dating, de ce ar trebui să alegi această variantă de dating, ce te poate descuraja din acest mod de a te întâlni și multe altele pe această temă, citește mai departe!

 

Feriți-vă de profilurile false

Profilurile false, cunoscute și sub numele de fake accounts, încep să apară din ce în ce mai des nu doar pe site-urile de întâlniri online, ci și pe diverse rețele de socializare. Ce este un profil fals și cum poate fi recunoscut?

Reguli de dating pe internet!

Site-urile de întâlniri pe internet sunt în prezent una dintre cele mai utilizate modalități de întâlnire între oameni. În afară de întâlnirile în persoană și de așa-numitele întâlniri organizate, întâlnirile online, din confortul casei, biroului sau al altei locații, reprezintă cel mai popular mod de a căuta dragostea. Dar chiar și întâlnirile online au propriile reguli. Doar pentru că îți creezi un profil pe un site de întâlniri online nu înseamnă că vei întâlni

Posibilități de cunoaștere

Există multe modalități de a face cunoștință. Îți poți întâlni partenerul de vis în cadrul unei întâlniri față în față, pe internet folosind un site de întâlniri online, prin publicarea unui anunț tradițional într-un ziar sau chiar prin speed dating. Cu toate acestea, întrebarea este care dintre aceste opțiuni este cea mai potrivită pentru dumneavoastră și pe care doriți să o utilizați.  Care sunt avantajele și dezavantajele fiecărei opțiuni de dating, vă întrebați? Citește cu atenție pentru a afla!

Cum să-i impresionezi pe băieți?

Vrei să întâlnești un tip care îți place și nu știi cum să faci asta? Noi vă vom ajuta!

Ultimele articole

Cum să depășești frica și să abordezi o femeie

Abordarea unei femei poate fi cel mai mare coșmar al tău. Sau o plimbare în parc. Depinde de tine cum abordezi întâlnirile. Citiți în continuare patru sfaturi utile pentru a scăpa de emoții și pentru a vă aborda cu ușurință partenerul de vis.

Ce te oprește să te întâlnești?

Îți dorești o relație de durată, dar se pare că nu reușești să găsești una? Simți că nimeni nu te vrea? Că toți cei din jurul tău au deja pe cineva și tu ești încă singur? Te-ai săturat de viața pe care o duci? Atunci este posibil să aveți o problemă care vă împiedică să întâlniți pe cineva cu succes. În acest caz, trebuie să eliminați acest blocaj din interiorul vostru. Cum, vă întrebați?

Cum să completezi un profil de dating

De fapt, este destul de ușor să creezi un profil care să atragă pe toată lumea. Dar nu vrei să atragi pe toată lumea. Vrei să atragi doar o singură persoană, persoana potrivită!

Cum să alegi site-ul de întâlniri potrivit?

Găsirea site-ului de întâlniri potrivit nu este ușoară. Dacă vrei să sacrifici cât mai puțin timp și bani pentru întâlniri, citește articolul nostru. Te vom sfătui cum să alegi cel mai bun site de întâlniri pentru tine.

5 sfaturi despre cum să-ți alegi partenerul potrivit

Unii oameni nu reușesc să găsească un partener potrivit pentru viață. Fie din cauza unor modele familiale proaste, a unor fantezii romantice sau pentru că pur și simplu nu văd la timp un manipulator. Consultați cele cinci sfaturi pe care trebuie să le urmați atunci când vă alegeți un partener.

Ce să scriem în primele mesaje?

Te-ai decis să începi să faci întâlniri online, dar cumva nu știi cum să începi să comunici cu utilizatorii? Îți place un bărbat/femeie de pe un site de întâlniri, dar nu știi ce să scrii în primul tău mesaj către el/ea? Noi vă vom ajuta! 

Site de întâlnire pe baza a cine căutați

Site-uri de întâlniri după regiune