Ce te oprește să te întâlnești?

Ce te oprește să te întâlnești?

Tânjiți după o relație de partener permanentă, dar nu puteți stabili una? Simți că nimănui nu-i pasă de tine? Că toată lumea din jurul tău are deja pe cineva și încă ești singur? Ești trist pentru viața pe care o duci? Atunci s-ar putea să purtați în voi o problemă care vă împiedică să vă cunoașteți cu succes. În acest caz, este necesar să eliminați acest bloc în sine. Te întrebi cum?Pentru unii, întâlnirile nu cauzează deloc probleme. Are încredere în sine și știe că, dacă o relație nu funcționează, nimic nu va funcționa. Pur și simplu va găsi pe altcineva și va încerca să stabilească un nou parteneriat. Dar apoi există persoane care consideră că întâlnirile sunt cea mai mare problemă din viață. Pur și simplu le este frică de el și fac o greșeală după alta cu el. Acest lucru, desigur, se reflectă și în faptul că nu reușesc să-și găsească un partener pe viață.

Care sunt cele mai comune blocuri?

  • Te-ai teamă că nimeni nu te va plăcea sau că nimeni nu va păsa de tine

  • preocupări legate de a nu fi suficient de inteligent, atrăgător, slab, pur și simplu perfect pentru un partener

  • noțiuni greșite despre bărbați și femei - adunând pe toți împreună

  • Te-ai teamă că, dacă chemi pe cineva să iasă, te va respinge

  • preocupări legate de prima întâlnire și unde veți merge împreună și despre ce veți vorbi

  • te teamă că prima întâlnire va fi și ultima, deoarece partenerul tău cu siguranță nu te va suna după ea

  • preocupări cu privire la pierderea intimității și a libertății, deoarece viața de celibatar este oarecum diferită de viața de partener

  • frica de a te îndrăgosti de partenerul tău și de a deveni dependent de el

  • te îngrijorează că relația nu va funcționa și ajungi să te despărți și să fii din nou singur

  • etc.

Te recunoști în asta? Atunci este timpul să spui „Destul” grijilor tale!

Puteți avea o gamă întreagă de astfel de preocupări. Cu toate acestea, dacă permiteți fricii să vă controleze, cel mai probabil nu vă veți cunoaște niciodată cu adevărat.

Scăpați de toate temerile legate de găsirea unui partener și încercați ceva complet diferit de data aceasta. Oferă întâlniri tot ce ai mai bun. Comportați-vă natural și mai ales crede în tine. Bucurați-vă de întâlnire. Luați-o ca pe o oportunitate de a explora cultura. Nu-i lăsa partenerului să știe că ești nervos.

Și nici să nu te gândești la cum va deveni întreaga întâlnire. Dacă nu funcționează, nu se întâmplă nimic. Dacă nu ar trebui să vă înțelegeți, va fi mai bine dacă „relația” se încheie chiar înainte de a vă îndrăgosti cu adevărat de partenerul dumneavoastră. Luați-o sportiv. Nu este singura persoană din lume care își caută iubirea vieții. Ai nenumărate astfel de persoane pe site-uri de întâlniri.

Deci cu un gust pentru întâlniri

Crede. Fiecare persoană își așteaptă sufletul pereche aici. Unii oameni îl găsesc imediat, alții trebuie să aștepte ceva timp!


Articole similare

Speed dating

În trecut, existau practic doar două modalități principale de a face cunoștință. Prima a fost întâlnirea clasică față în față, în care doi oameni se întâlneau la întâmplare undeva, se cunoșteau și, dacă se înțelegeau, ieșeau la o întâlnire. A doua opțiune, care a fost utilizată destul de des, a fost plasarea unui anunț într-o revistă de publicitate selectată. În zilele noastre, însă, întâlnirile au atins un nivel complet diferit. Oamenii au început să se întâlnească mult mai ușor, fie pe site-urile de întâlniri online de pe internet, fie prin speed dating. Dacă vrei să afli ce este speed dating, cum funcționează speed dating, de ce ar trebui să alegi această variantă de dating, ce te poate descuraja din acest mod de a te întâlni și multe altele pe această temă, citește mai departe!

 

Unde faci greșeli atunci când te întâlnești?

Te-ai săturat de viața ta de burlac? Îți dorești să iubești? Vrei să te bucuri de compania unei persoane care te va iubi necondiționat, pe care te poți baza și alături de care vei trăi momente frumoase? Atunci este timpul să începeți să căutați persoana potrivită! Ce greșeli de dating faci cel mai des atunci când îți cauți un partener? De ce vă confruntați în mod repetat cu eșecul? De ce bărbații nu te bagă prea mult în seamă singuri, nu te invită în oraș, nu te sună după prima întâlnire sau pur și simplu îți spun că nu vor să se angajeze încă? Probabil că faci ceva pentru a descuraja partenerii înainte ca aceștia să aibă ocazia să te cunoască!

Nu tratați întâlnirile ca pe niște cumpărături într-un e-shop!

Întâlnirile pe internet devin una dintre cele mai comune modalități de întâlnire în zilele noastre. De fapt, este mult mai confortabil să vă așezați seara la internet și să faceți cunoștință în confortul casei decât să vă petreceți serile căutând persoana potrivită în cadrul companiei. Întâlnirile online le oferă utilizatorilor de întâlniri pe internet posibilitatea de a cunoaște persoane pe care cel mai probabil nu le-ar întâlni în viața de zi cu zi. Așa că profitați de acest lucru și găsiți în sfârșit partenerul visurilor dumneavoastră.

Dating mituri

Dacă faceți parte din grupul de persoane care nu pot și nu vor să se întâlnească, deși caută în mod constant dragostea, și care alternează între sentimente de disperare totală, resemnare sau, dimpotrivă, o mare determinare de a găsi în sfârșit un partener, atunci poate că știm care este problema. Poate că ești unul dintre cei care au o concepție greșită sau o concepție greșită despre întâlniri și, prin urmare, nu dai deloc șansa iubirii tale să se formeze.

Cum pot începe să comunic pe un site de întâlniri?

Te-ai înscris pe un site de întâlniri și deodată nu știi cum să începi să comunici? Ce mesaj să trimiți unei persoane pe care nici măcar nu o cunoști încă? Aruncați o privire la sfaturile noastre și simplificați-vă experiența de dating online. Prima dvs. comunicare scrisă este foarte importantă.

Dating pe un site de dating online

Întâlnirile pe internet au susținătorii și detractorii lor. Susținătorii întâlnirilor pe internet sunt în mod clar în favoarea acestui mod de a găsi un partener. Aceștia cred că, datorită tehnologiei moderne, pot găsi dragostea vieții lor simplu și rapid, sau mai degrabă în câteva clicuri pe calculator. Oponenții nu au prea multă încredere în întâlnirile online. De ce? În primul rând din cauza anonimatului profilurilor utilizatorilor. Cum este cu adevărat? Care sunt avantajele și dezavantajele întâlnirilor online?

Ultimele articole

Evitați aceste greșeli de dating

Nu este ușor să găsești dragostea vieții tale. Vrei să eviți fundăturile și să întâlnești cât mai repede iubirea vieții tale? Evitați următoarele greșeli

Cum să depășești frica și să abordezi o femeie

Abordarea unei femei poate fi cel mai mare coșmar al tău. Sau o plimbare în parc. Depinde de tine cum abordezi întâlnirile. Citiți în continuare patru sfaturi utile pentru a scăpa de emoții și pentru a vă aborda cu ușurință partenerul de vis.

Cum să completezi un profil de dating

De fapt, este destul de ușor să creezi un profil care să atragă pe toată lumea. Dar nu vrei să atragi pe toată lumea. Vrei să atragi doar o singură persoană, persoana potrivită!

Cum să alegi site-ul de întâlniri potrivit?

Găsirea site-ului de întâlniri potrivit nu este ușoară. Dacă vrei să sacrifici cât mai puțin timp și bani pentru întâlniri, citește articolul nostru. Te vom sfătui cum să alegi cel mai bun site de întâlniri pentru tine.

5 sfaturi despre cum să-ți alegi partenerul potrivit

Unii oameni nu reușesc să găsească un partener potrivit pentru viață. Fie din cauza unor modele familiale proaste, a unor fantezii romantice sau pentru că pur și simplu nu văd la timp un manipulator. Consultați cele cinci sfaturi pe care trebuie să le urmați atunci când vă alegeți un partener.

Ce să scriem în primele mesaje?

Te-ai decis să începi să faci întâlniri online, dar cumva nu știi cum să începi să comunici cu utilizatorii? Îți place un bărbat/femeie de pe un site de întâlniri, dar nu știi ce să scrii în primul tău mesaj către el/ea? Noi vă vom ajuta! 

Site de întâlnire pe baza a cine căutați

Site-uri de întâlniri după regiune