Ce te oprește să te întâlnești?

Ce te oprește să te întâlnești?

Tânjiți după o relație de partener permanentă, dar nu puteți stabili una? Simți că nimănui nu-i pasă de tine? Că toată lumea din jurul tău are deja pe cineva și încă ești singur? Ești trist pentru viața pe care o duci? Atunci s-ar putea să purtați în voi o problemă care vă împiedică să vă cunoașteți cu succes. În acest caz, este necesar să eliminați acest bloc în sine. Te întrebi cum?Pentru unii, întâlnirile nu cauzează deloc probleme. Are încredere în sine și știe că, dacă o relație nu funcționează, nimic nu va funcționa. Pur și simplu va găsi pe altcineva și va încerca să stabilească un nou parteneriat. Dar apoi există persoane care consideră că întâlnirile sunt cea mai mare problemă din viață. Pur și simplu le este frică de el și fac o greșeală după alta cu el. Acest lucru, desigur, se reflectă și în faptul că nu reușesc să-și găsească un partener pe viață.

Care sunt cele mai comune blocuri?

  • Te-ai teamă că nimeni nu te va plăcea sau că nimeni nu va păsa de tine

  • preocupări legate de a nu fi suficient de inteligent, atrăgător, slab, pur și simplu perfect pentru un partener

  • noțiuni greșite despre bărbați și femei - adunând pe toți împreună

  • Te-ai teamă că, dacă chemi pe cineva să iasă, te va respinge

  • preocupări legate de prima întâlnire și unde veți merge împreună și despre ce veți vorbi

  • te teamă că prima întâlnire va fi și ultima, deoarece partenerul tău cu siguranță nu te va suna după ea

  • preocupări cu privire la pierderea intimității și a libertății, deoarece viața de celibatar este oarecum diferită de viața de partener

  • frica de a te îndrăgosti de partenerul tău și de a deveni dependent de el

  • te îngrijorează că relația nu va funcționa și ajungi să te despărți și să fii din nou singur

  • etc.

Te recunoști în asta? Atunci este timpul să spui „Destul” grijilor tale!

Puteți avea o gamă întreagă de astfel de preocupări. Cu toate acestea, dacă permiteți fricii să vă controleze, cel mai probabil nu vă veți cunoaște niciodată cu adevărat.

Scăpați de toate temerile legate de găsirea unui partener și încercați ceva complet diferit de data aceasta. Oferă întâlniri tot ce ai mai bun. Comportați-vă natural și mai ales crede în tine. Bucurați-vă de întâlnire. Luați-o ca pe o oportunitate de a explora cultura. Nu-i lăsa partenerului să știe că ești nervos.

Și nici să nu te gândești la cum va deveni întreaga întâlnire. Dacă nu funcționează, nu se întâmplă nimic. Dacă nu ar trebui să vă înțelegeți, va fi mai bine dacă „relația” se încheie chiar înainte de a vă îndrăgosti cu adevărat de partenerul dumneavoastră. Luați-o sportiv. Nu este singura persoană din lume care își caută iubirea vieții. Ai nenumărate astfel de persoane pe site-uri de întâlniri.

Deci cu un gust pentru întâlniri

Crede. Fiecare persoană își așteaptă sufletul pereche aici. Unii oameni îl găsesc imediat, alții trebuie să aștepte ceva timp!


Articole similare

Ne bazăm pe soartă pentru a găsi un partener

Cei mai mulți dintre noi nu ne pricepem prea bine la alegerea unui partener. De aceea ne place să ne bazăm pe șansă. Este frumos, confortabil și ușor. Iar atunci când nu merge, putem pur și simplu să ne scuzăm pentru soartă. Noi nu avem prea mult de-a face cu asta. Doar că soarta nu ne-a fost favorabilă, nu am avut noroc și nu a mers. Mulți oameni caută mereu o rețetă unică pentru a întâlni partenerul perfect.

*Cum să impresionezi bărbații

Nu toate femeile au aceeași capacitate de a impresiona bărbații și de a le câștiga favorurile. Unele femei sunt capabile să agațe bărbați instantaneu, altele au mari probleme cu întâlnirile. De ce? Poate pentru că nu cunosc tehnica corectă de "împachetare". Aruncați o privire la sfaturile noastre și întâlnirile vor fi mult mai ușoare pentru dumneavoastră.

Cum să agăți o fată?

Într-o bună dimineață te trezești bine dispus, te duci la serviciu sau la școală și deodată vezi un cuplu. Vezi o fată frumoasă îmbrățișată de un băiat cu calități fizice similare cu ale tale. În acel moment îți dai seama că ești încă singur și te gândești: "Cum naiba e posibil ca tipul ăsta să aibă o așa bunăciune și eu să nu am nimic? Ce fac greșit?"

Nu tratați întâlnirile ca pe niște cumpărături într-un e-shop!

Întâlnirile pe internet devin una dintre cele mai comune modalități de întâlnire în zilele noastre. De fapt, este mult mai confortabil să vă așezați seara la internet și să faceți cunoștință în confortul casei decât să vă petreceți serile căutând persoana potrivită în cadrul companiei. Întâlnirile online le oferă utilizatorilor de întâlniri pe internet posibilitatea de a cunoaște persoane pe care cel mai probabil nu le-ar întâlni în viața de zi cu zi. Așa că profitați de acest lucru și găsiți în sfârșit partenerul visurilor dumneavoastră.

Schimbați singurătatea pentru o viață în doi!

Numărul persoanelor care trăiesc singure este în continuă creștere. Pe lângă cei care nu au reușit încă să întâlnească pe cineva până la vârsta de treizeci și cinci de ani, putem întâlni și persoane care sunt singure din alte motive. Acest lucru se poate întâmpla, de exemplu, pentru că mariajul lor a eșuat și s-a încheiat cu un divorț sau pentru că unul dintre partenerii lor a murit brusc și au rămas văduvi. Singurătatea este, de obicei, foarte descurajantă pentru oameni și poate aduce cu ea o serie întreagă de probleme psihologice. Cum să ieșiți din singurătate?

Pur și simplu nu știm cum să ne întâlnim

Întâlniri ...Ne așteptăm ca totul să se rezolve de la sine. Va fi ușor, plăcut, evident. În mare parte ne bazăm pe șansă, pe soartă. Dar, din păcate, așa funcționează de obicei doar în filmele romantice.

Ultimele articole

Evitați aceste greșeli de dating

Nu este ușor să găsești dragostea vieții tale. Vrei să eviți fundăturile și să întâlnești cât mai repede iubirea vieții tale? Evitați următoarele greșeli

Cum să depășești frica și să abordezi o femeie

Abordarea unei femei poate fi cel mai mare coșmar al tău. Sau o plimbare în parc. Depinde de tine cum abordezi întâlnirile. Citiți în continuare patru sfaturi utile pentru a scăpa de emoții și pentru a vă aborda cu ușurință partenerul de vis.

Cum să completezi un profil de dating

De fapt, este destul de ușor să creezi un profil care să atragă pe toată lumea. Dar nu vrei să atragi pe toată lumea. Vrei să atragi doar o singură persoană, persoana potrivită!

Cum să alegi site-ul de întâlniri potrivit?

Găsirea site-ului de întâlniri potrivit nu este ușoară. Dacă vrei să sacrifici cât mai puțin timp și bani pentru întâlniri, citește articolul nostru. Te vom sfătui cum să alegi cel mai bun site de întâlniri pentru tine.

5 sfaturi despre cum să-ți alegi partenerul potrivit

Unii oameni nu reușesc să găsească un partener potrivit pentru viață. Fie din cauza unor modele familiale proaste, a unor fantezii romantice sau pentru că pur și simplu nu văd la timp un manipulator. Consultați cele cinci sfaturi pe care trebuie să le urmați atunci când vă alegeți un partener.

Ce să scriem în primele mesaje?

Te-ai decis să începi să faci întâlniri online, dar cumva nu știi cum să începi să comunici cu utilizatorii? Îți place un bărbat/femeie de pe un site de întâlniri, dar nu știi ce să scrii în primul tău mesaj către el/ea? Noi vă vom ajuta! 

Site de întâlnire pe baza a cine căutați

Întâlniri după oraș

Site-uri de întâlniri după regiune