Ce te oprește să te întâlnești?

Ce te oprește să te întâlnești?

Tânjiți după o relație de partener permanentă, dar nu puteți stabili una? Simți că nimănui nu-i pasă de tine? Că toată lumea din jurul tău are deja pe cineva și încă ești singur? Ești trist pentru viața pe care o duci? Atunci s-ar putea să purtați în voi o problemă care vă împiedică să vă cunoașteți cu succes. În acest caz, este necesar să eliminați acest bloc în sine. Te întrebi cum?Pentru unii, întâlnirile nu cauzează deloc probleme. Are încredere în sine și știe că, dacă o relație nu funcționează, nimic nu va funcționa. Pur și simplu va găsi pe altcineva și va încerca să stabilească un nou parteneriat. Dar apoi există persoane care consideră că întâlnirile sunt cea mai mare problemă din viață. Pur și simplu le este frică de el și fac o greșeală după alta cu el. Acest lucru, desigur, se reflectă și în faptul că nu reușesc să-și găsească un partener pe viață.

Care sunt cele mai comune blocuri?

  • Te-ai teamă că nimeni nu te va plăcea sau că nimeni nu va păsa de tine

  • preocupări legate de a nu fi suficient de inteligent, atrăgător, slab, pur și simplu perfect pentru un partener

  • noțiuni greșite despre bărbați și femei - adunând pe toți împreună

  • Te-ai teamă că, dacă chemi pe cineva să iasă, te va respinge

  • preocupări legate de prima întâlnire și unde veți merge împreună și despre ce veți vorbi

  • te teamă că prima întâlnire va fi și ultima, deoarece partenerul tău cu siguranță nu te va suna după ea

  • preocupări cu privire la pierderea intimității și a libertății, deoarece viața de celibatar este oarecum diferită de viața de partener

  • frica de a te îndrăgosti de partenerul tău și de a deveni dependent de el

  • te îngrijorează că relația nu va funcționa și ajungi să te despărți și să fii din nou singur

  • etc.

Te recunoști în asta? Atunci este timpul să spui „Destul” grijilor tale!

Puteți avea o gamă întreagă de astfel de preocupări. Cu toate acestea, dacă permiteți fricii să vă controleze, cel mai probabil nu vă veți cunoaște niciodată cu adevărat.

Scăpați de toate temerile legate de găsirea unui partener și încercați ceva complet diferit de data aceasta. Oferă întâlniri tot ce ai mai bun. Comportați-vă natural și mai ales crede în tine. Bucurați-vă de întâlnire. Luați-o ca pe o oportunitate de a explora cultura. Nu-i lăsa partenerului să știe că ești nervos.

Și nici să nu te gândești la cum va deveni întreaga întâlnire. Dacă nu funcționează, nu se întâmplă nimic. Dacă nu ar trebui să vă înțelegeți, va fi mai bine dacă „relația” se încheie chiar înainte de a vă îndrăgosti cu adevărat de partenerul dumneavoastră. Luați-o sportiv. Nu este singura persoană din lume care își caută iubirea vieții. Ai nenumărate astfel de persoane pe site-uri de întâlniri.

Deci cu un gust pentru întâlniri

Crede. Fiecare persoană își așteaptă sufletul pereche aici. Unii oameni îl găsesc imediat, alții trebuie să aștepte ceva timp!


Articole similare

Singurătatea cântărește greu

Poți deveni un singuratic din mai multe motive: din cauza experiențelor tale negative într-o relație, pentru că ghinionul te pândește mereu sau pentru că pur și simplu îți place să trăiești astfel. Unii oameni aleg să trăiască involuntar într-o gospodărie de o singură persoană, alții preferă singurătatea vieții de cuplu.

Semn: Caut un bărbat pentru toată viața!

Ești într-o situație în care nu ai un partener de viață stabil și cauți pe cineva cu care să petreci câțiva ani frumoși? Atunci ați ajuns la locul potrivit.  Vă vom sfătui unde să vă găsiți partenerul de vis!

Ce fel de bărbați caută femeile? Pretențioși sau băieți de treabă?

Cum e cu femeile? Ce tip de bărbați le atrag cel mai mult? Sunt femeile mai predispuse să se întâlnească cu un "băiat rău" sau cu un tip care le-ar aduce albastru din cer? În anii adolescenței, fiecare femeie caută cu siguranță un bărbat de care să nu-i fie "rușine" în fața prietenelor ei. De cele mai multe ori, este vorba de un bărbat care este frumos, un bărbat care are grijă de aspectul său, dar și de un corp sexy și lucrat, un bărbat care se prezintă ca un dur. Tipii duri au mai multe șanse cu femeile tinere decât bărbații drăguți și simpatici.

     

Ești încă singur? Ce faci greșit?

Ai rămas prea mult timp fără un partener, deși toți cei din jurul tău și-au găsit deja pe cineva pentru toată viața? Ți se întâmplă tot mai des în ultima vreme să primești invitații la toate nunțile prietenelor tale, să ieși la cafea cu prietenele tale care așteaptă sau au deja un copil și tu tot nu ai nimic? Devii disperat din cauza asta?  Atunci este timpul să faceți ceva în acest sens.

Întâlnire pentru a pleca într-o vacanță

Vrei să te odihnești cum se cuvine anul acesta? Vrei să pleci în vacanță, dar nu ai cu cine să mergi? Întâlnește pe cineva care vrea același lucru. Există multe site-uri de întâlniri pe internet care vă vor ajuta să vă găsiți un partener de călătorie. Vă vom sfătui cum să căutați.

Dating sfaturi și trucuri pentru toată lumea

Pentru unii oameni, întâlnirile nu reprezintă nicio problemă, pentru alții pot fi o mare problemă. Dacă ești unul dintre cei care sunt timizi în privința întâlnirilor și nu știu cum să înceapă, trebuie să te pregătești măcar puțin. Vom încerca să facem această situație dificilă cât mai ușoară pentru dumneavoastră. Încearcă să urmezi sfaturile și trucurile noastre, poate că norocul îți va surâde și îți vei întâlni în curând iubirea ta sortită!

Ultimele articole

Evitați aceste greșeli de dating

Nu este ușor să găsești dragostea vieții tale. Vrei să eviți fundăturile și să întâlnești cât mai repede iubirea vieții tale? Evitați următoarele greșeli

Cum să depășești frica și să abordezi o femeie

Abordarea unei femei poate fi cel mai mare coșmar al tău. Sau o plimbare în parc. Depinde de tine cum abordezi întâlnirile. Citiți în continuare patru sfaturi utile pentru a scăpa de emoții și pentru a vă aborda cu ușurință partenerul de vis.

Cum să completezi un profil de dating

De fapt, este destul de ușor să creezi un profil care să atragă pe toată lumea. Dar nu vrei să atragi pe toată lumea. Vrei să atragi doar o singură persoană, persoana potrivită!

Cum să alegi site-ul de întâlniri potrivit?

Găsirea site-ului de întâlniri potrivit nu este ușoară. Dacă vrei să sacrifici cât mai puțin timp și bani pentru întâlniri, citește articolul nostru. Te vom sfătui cum să alegi cel mai bun site de întâlniri pentru tine.

5 sfaturi despre cum să-ți alegi partenerul potrivit

Unii oameni nu reușesc să găsească un partener potrivit pentru viață. Fie din cauza unor modele familiale proaste, a unor fantezii romantice sau pentru că pur și simplu nu văd la timp un manipulator. Consultați cele cinci sfaturi pe care trebuie să le urmați atunci când vă alegeți un partener.

Ce să scriem în primele mesaje?

Te-ai decis să începi să faci întâlniri online, dar cumva nu știi cum să începi să comunici cu utilizatorii? Îți place un bărbat/femeie de pe un site de întâlniri, dar nu știi ce să scrii în primul tău mesaj către el/ea? Noi vă vom ajuta! 

Site de întâlnire pe baza a cine căutați

Site-uri de întâlniri după regiune