Ce te oprește să te întâlnești?

Ce te oprește să te întâlnești?

Tânjiți după o relație de partener permanentă, dar nu puteți stabili una? Simți că nimănui nu-i pasă de tine? Că toată lumea din jurul tău are deja pe cineva și încă ești singur? Ești trist pentru viața pe care o duci? Atunci s-ar putea să purtați în voi o problemă care vă împiedică să vă cunoașteți cu succes. În acest caz, este necesar să eliminați acest bloc în sine. Te întrebi cum?Pentru unii, întâlnirile nu cauzează deloc probleme. Are încredere în sine și știe că, dacă o relație nu funcționează, nimic nu va funcționa. Pur și simplu va găsi pe altcineva și va încerca să stabilească un nou parteneriat. Dar apoi există persoane care consideră că întâlnirile sunt cea mai mare problemă din viață. Pur și simplu le este frică de el și fac o greșeală după alta cu el. Acest lucru, desigur, se reflectă și în faptul că nu reușesc să-și găsească un partener pe viață.

Care sunt cele mai comune blocuri?

  • Te-ai teamă că nimeni nu te va plăcea sau că nimeni nu va păsa de tine

  • preocupări legate de a nu fi suficient de inteligent, atrăgător, slab, pur și simplu perfect pentru un partener

  • noțiuni greșite despre bărbați și femei - adunând pe toți împreună

  • Te-ai teamă că, dacă chemi pe cineva să iasă, te va respinge

  • preocupări legate de prima întâlnire și unde veți merge împreună și despre ce veți vorbi

  • te teamă că prima întâlnire va fi și ultima, deoarece partenerul tău cu siguranță nu te va suna după ea

  • preocupări cu privire la pierderea intimității și a libertății, deoarece viața de celibatar este oarecum diferită de viața de partener

  • frica de a te îndrăgosti de partenerul tău și de a deveni dependent de el

  • te îngrijorează că relația nu va funcționa și ajungi să te despărți și să fii din nou singur

  • etc.

Te recunoști în asta? Atunci este timpul să spui „Destul” grijilor tale!

Puteți avea o gamă întreagă de astfel de preocupări. Cu toate acestea, dacă permiteți fricii să vă controleze, cel mai probabil nu vă veți cunoaște niciodată cu adevărat.

Scăpați de toate temerile legate de găsirea unui partener și încercați ceva complet diferit de data aceasta. Oferă întâlniri tot ce ai mai bun. Comportați-vă natural și mai ales crede în tine. Bucurați-vă de întâlnire. Luați-o ca pe o oportunitate de a explora cultura. Nu-i lăsa partenerului să știe că ești nervos.

Și nici să nu te gândești la cum va deveni întreaga întâlnire. Dacă nu funcționează, nu se întâmplă nimic. Dacă nu ar trebui să vă înțelegeți, va fi mai bine dacă „relația” se încheie chiar înainte de a vă îndrăgosti cu adevărat de partenerul dumneavoastră. Luați-o sportiv. Nu este singura persoană din lume care își caută iubirea vieții. Ai nenumărate astfel de persoane pe site-uri de întâlniri.

Deci cu un gust pentru întâlniri

Crede. Fiecare persoană își așteaptă sufletul pereche aici. Unii oameni îl găsesc imediat, alții trebuie să aștepte ceva timp!


Articole similare

Cum să recunoști un escroc?

Lumea s-a confruntat cu problema fraudei încă din cele mai vechi timpuri și probabil că va continua să o facă. Poți găsi escroci oriunde te uiți. Din păcate, chiar și pe site-urile de întâlniri online. Dar cum recunoști un escroc de căsătorie?

Ne bazăm pe soartă pentru a găsi un partener

Cei mai mulți dintre noi nu ne pricepem prea bine la alegerea unui partener. De aceea ne place să ne bazăm pe șansă. Este frumos, confortabil și ușor. Iar atunci când nu merge, putem pur și simplu să ne scuzăm pentru soartă. Noi nu avem prea mult de-a face cu asta. Doar că soarta nu ne-a fost favorabilă, nu am avut noroc și nu a mers. Mulți oameni caută mereu o rețetă unică pentru a întâlni partenerul perfect.

Ce să pun în profilul meu de dating și ce să nu pun?

Stai în fața calculatorului tău încercând să creezi primul tău profil pe un site de întâlniri online? Nu știți cum să o faceți? Vă gândiți dacă să vă puneți sau nu fotografia pe ea? Cum îți completezi profilul pentru a-l face interesant pentru ceilalți? Punându-vă o serie de întrebări, faceți ceea ce trebuie. Doar dacă vă acordați timp să vă gândiți la profilul dumneavoastră și încercați să îl completați diferit de ceilalți, veți reuși să atrageți mai mulți parteneri care să vă abordeze. Nu uitați că profilul este primul și singurul lucru pe care potențialii parteneri îl folosesc pentru a lua decizii. Dacă sunt interesați, vă contactează, dacă nu, își încearcă norocul în altă parte. Dacă încă nu știi cum să-ți creezi profilul pe un site de întâlniri, consultă sfaturile și ghidurile noastre despre ce să pui în profilul tău și ce să eviți.

Cum să agăți o domnișoară?

Îți place o fată și nu știi cum să o agăți? Nu-i așa că nu-ți place să faci curte? Ți se întâmplă adesea ca înainte de a te putea mișca, fata aleasă de tine să ajungă în brațele altcuiva? Atunci ați ajuns la locul potrivit. Consultați sfaturile noastre care ar trebui să vă învețe cum să agățați orice fată rapid și ușor.

Semn: Caut un bărbat pentru toată viața!

Ești într-o situație în care nu ai un partener de viață stabil și cauți pe cineva cu care să petreci câțiva ani frumoși? Atunci ați ajuns la locul potrivit.  Vă vom sfătui unde să vă găsiți partenerul de vis!

Comunicarea prin intermediul site-ului de dating

Comunicarea pe un site de întâlniri online este o chestiune foarte simplă. Așa că nu vă faceți griji că nu vă puteți descurca. Credeți-mă, este mult mai ușor să scrii câteva rânduri pe computer sau pe tastatura telefonului decât să comunici cu un străin față în față. Oricine poate să pornească un computer, să pornească internetul și să tasteze poate face acest lucru. Nu sunteți sigur cum să începeți? Nici o problemă, vă ajutăm noi!

Ultimele articole

Evitați aceste greșeli de dating

Nu este ușor să găsești dragostea vieții tale. Vrei să eviți fundăturile și să întâlnești cât mai repede iubirea vieții tale? Evitați următoarele greșeli

Cum să depășești frica și să abordezi o femeie

Abordarea unei femei poate fi cel mai mare coșmar al tău. Sau o plimbare în parc. Depinde de tine cum abordezi întâlnirile. Citiți în continuare patru sfaturi utile pentru a scăpa de emoții și pentru a vă aborda cu ușurință partenerul de vis.

Cum să completezi un profil de dating

De fapt, este destul de ușor să creezi un profil care să atragă pe toată lumea. Dar nu vrei să atragi pe toată lumea. Vrei să atragi doar o singură persoană, persoana potrivită!

Cum să alegi site-ul de întâlniri potrivit?

Găsirea site-ului de întâlniri potrivit nu este ușoară. Dacă vrei să sacrifici cât mai puțin timp și bani pentru întâlniri, citește articolul nostru. Te vom sfătui cum să alegi cel mai bun site de întâlniri pentru tine.

5 sfaturi despre cum să-ți alegi partenerul potrivit

Unii oameni nu reușesc să găsească un partener potrivit pentru viață. Fie din cauza unor modele familiale proaste, a unor fantezii romantice sau pentru că pur și simplu nu văd la timp un manipulator. Consultați cele cinci sfaturi pe care trebuie să le urmați atunci când vă alegeți un partener.

Ce să scriem în primele mesaje?

Te-ai decis să începi să faci întâlniri online, dar cumva nu știi cum să începi să comunici cu utilizatorii? Îți place un bărbat/femeie de pe un site de întâlniri, dar nu știi ce să scrii în primul tău mesaj către el/ea? Noi vă vom ajuta! 

Site de întâlnire pe baza a cine căutați

Site-uri de întâlniri după regiune