Cum pot începe să comunic pe un site de întâlniri?

Cum pot începe să comunic pe un site de întâlniri?

Te-ai înregistrat pe un site de întâlniri și dintr-o dată nu știi cum să începi comunicarea? Ce mesaj îi trimiți unei persoane pe care încă nu o cunoști cu adevărat? Consultați sfaturile noastre pentru a face întâlnirile online mai ușoare. Primul tău discurs scris este foarte important.

Creați mai întâi „profilul perfect”

Înainte de a începe să trimiți mesaje cuiva, creează un profil de care nu ți-e rușine. Adăugați în profilul dvs. informații care vă descriu. Nu te face mai bun decât ești. Evidențiați-vă punctele forte. Dacă ești excepțional în ceva, menționează-l. Amintește-ți că cum și ce scrii despre tine și cu ce fotografii te prezinți decid dacă ai șansa de a te întâlni sau de a rămâne singur. Până la urmă, nu vor fi mulți utilizatori care vor să-i scrie unei persoane care își face o poză cu o sticlă de rom într-o cârciumă sau își face o poză doar în lenjerie intimă pe canapea.

Nu trimiteți un mesaj unic

Asigurați-vă că mesajele pe care le trimiteți sunt personale. Ce înseamnă? Că persoana căreia i-ați trimis mesajul trebuie să recunoască imediat din el că i-a fost adresat direct. Folosește titlul, vei vedea întotdeauna numele în profil. Examinați cu atenție profilul persoanei. Citiți mai mult decât spune profilul. Citește și printre rânduri. Privește fotografiile și află de la ele ce îi place persoanei. Nu-ți pasă doar de cum arată. Călătorește? Face sport? Îi plac animalele? Are copii/nepoți? Are grijă de grădina din jurul casei lui? Faceți treaba și folosiți informațiile obținute în primul raport. Întrebați dacă există ceva care vă interesează. Împărtășiți că aveți interese similare, dacă este cazul. Aflați cum îi place să-și petreacă timpul liber. Cu siguranță nu trimiteți tuturor un „cv-uri” universal. Nimănui nu-i pasă de asta!

Scrieți „cehă”

Și acum nu ne referim la faptul că nu folosești o limbă străină, ci mai ales că scrii fără erori gramaticale. S-ar putea să ți se pară lipsit de importanță, dar ai fi surprins câți oameni pot fi descurajați de la o relație dacă nu cunoaște ceha. Încercați să scrieți fără blasfemie, fără cuvinte vulgare, fără expresii de argou, fără greșeli de scriere. Așa cum trebuie să verificați conținutul profilului dvs., verificați fiecare mesaj pe care doriți să-l trimiteți.

Nu scrie propoziții lungi

Nu încercați să scrieți totul în primul mesaj. Nimeni nu vrea să citească mesaje prea lungi. Astfel de mesaje sunt plictisitoare și majoritatea oamenilor le vor închide din nou cu dezinteres. Asigurați-vă că nu sunteți singurul care îi scrie persoanei în cauză. Încercați să faceți mesajul dvs. să iasă în evidență din mulțime. Ar trebui să fie original, amuzant, personal! În acest caz, calitatea mai degrabă decât cantitatea este decisivă. Așa că gândește-te la ceea ce vrei să spui despre tine ca introducere. Mesajul trebuie să aibă maximum două sau trei rânduri. Scrie puțin despre tine, întreabă-ți partenerul ceva. Acest lucru va face următoarea lor reacție mai ușoară. Dacă ești interesat de partenerul tău, vei avea spațiu pentru a scrie mult mai multe despre tine în alte mesaje.

Atenție la complimente

Nu spunem că nu puteți scrie că se potrivește utilizatorului în cauză. Dar fii atent! Fii foarte atent la complimente la început. Dacă le scrii femeilor că au o siluetă grozavă, un decolteu perfect, un fund frumos sau că sunt sexy, atunci nu ar trebui să aștepți deloc răspunsul lor. Femeile chiar vor să audă lingușiri, dar nu de la o persoană pe care nu o cunosc deloc. Într-un astfel de caz, lingușirea este întâmpinată cu reacții opuse, iar femeile consideră astfel de bărbați mai mult o „anormalitate” decât un partener cu care ar dori să-și petreacă restul vieții. Cu toate acestea, dacă vrei să-ți mulțumești partenerul cu ceva, deocamdată, concentrează-ți lingușirea pe interese, calități bune etc.

În ciuda tuturor acestor lucruri, nu te baza pe faptul că toată lumea va răspunde mesaj. Nu lăsa asta să te încurajeze. Nu faceți compromisuri cu privire la calitatea știrilor.


Articole similare

* Site-urile de dating nu sunt spații pentru oameni disperați

Obișnuiam să credem că site-urile de întâlniri sunt depozite pentru cei disperați. Cum e acum? Chiar și acum, primesc uneori părerea: "Pe un site de întâlniri? Niciodată!" Ca și cum cineva este inferior dacă vrea să se întâlnească prin intermediul unui site de întâlniri.

Reguli de dating pe internet!

Site-urile de întâlniri pe internet sunt în prezent una dintre cele mai utilizate modalități de întâlnire între oameni. În afară de întâlnirile în persoană și de așa-numitele întâlniri organizate, întâlnirile online, din confortul casei, biroului sau al altei locații, reprezintă cel mai popular mod de a căuta dragostea. Dar chiar și întâlnirile online au propriile reguli. Doar pentru că îți creezi un profil pe un site de întâlniri online nu înseamnă că vei întâlni

Spargeți gheața, faceți cunoștință!

Ți se întâmplă des să întâlnești pe stradă o persoană care îți place și nu ai curajul să o abordezi? Ați fost vreodată în situația în care stați de vorbă cu prietenii la o masă de restaurant sau la un bar și apare lângă dumneavoastră persoana pe care v-o imaginați ca viitor partener? Îți place nu doar felul în care arată, ci și felul în care se comportă? Simțiți că între voi s-au aprins scântei sau că ar putea fi dragoste la prima vedere?

Întâlnire pentru a pleca într-o vacanță

Vrei să te odihnești cum se cuvine anul acesta? Vrei să pleci în vacanță, dar nu ai cu cine să mergi? Întâlnește pe cineva care vrea același lucru. Există multe site-uri de întâlniri pe internet care vă vor ajuta să vă găsiți un partener de călătorie. Vă vom sfătui cum să căutați.

Semn: Caut un bărbat pentru toată viața!

Ești într-o situație în care nu ai un partener de viață stabil și cauți pe cineva cu care să petreci câțiva ani frumoși? Atunci ați ajuns la locul potrivit.  Vă vom sfătui unde să vă găsiți partenerul de vis!

Feriți-vă de profilurile false

Profilurile false, cunoscute și sub numele de fake accounts, încep să apară din ce în ce mai des nu doar pe site-urile de întâlniri online, ci și pe diverse rețele de socializare. Ce este un profil fals și cum poate fi recunoscut?

Ultimele articole

Evitați aceste greșeli de dating

Nu este ușor să găsești dragostea vieții tale. Vrei să eviți fundăturile și să întâlnești cât mai repede iubirea vieții tale? Evitați următoarele greșeli

Cum să depășești frica și să abordezi o femeie

Abordarea unei femei poate fi cel mai mare coșmar al tău. Sau o plimbare în parc. Depinde de tine cum abordezi întâlnirile. Citiți în continuare patru sfaturi utile pentru a scăpa de emoții și pentru a vă aborda cu ușurință partenerul de vis.

Ce te oprește să te întâlnești?

Îți dorești o relație de durată, dar se pare că nu reușești să găsești una? Simți că nimeni nu te vrea? Că toți cei din jurul tău au deja pe cineva și tu ești încă singur? Te-ai săturat de viața pe care o duci? Atunci este posibil să aveți o problemă care vă împiedică să întâlniți pe cineva cu succes. În acest caz, trebuie să eliminați acest blocaj din interiorul vostru. Cum, vă întrebați?

Cum să completezi un profil de dating

De fapt, este destul de ușor să creezi un profil care să atragă pe toată lumea. Dar nu vrei să atragi pe toată lumea. Vrei să atragi doar o singură persoană, persoana potrivită!

Cum să alegi site-ul de întâlniri potrivit?

Găsirea site-ului de întâlniri potrivit nu este ușoară. Dacă vrei să sacrifici cât mai puțin timp și bani pentru întâlniri, citește articolul nostru. Te vom sfătui cum să alegi cel mai bun site de întâlniri pentru tine.

5 sfaturi despre cum să-ți alegi partenerul potrivit

Unii oameni nu reușesc să găsească un partener potrivit pentru viață. Fie din cauza unor modele familiale proaste, a unor fantezii romantice sau pentru că pur și simplu nu văd la timp un manipulator. Consultați cele cinci sfaturi pe care trebuie să le urmați atunci când vă alegeți un partener.

Site de întâlnire pe baza a cine căutați

Întâlniri după oraș

Site-uri de întâlniri după regiune