Cum pot începe să comunic pe un site de întâlniri?

Cum pot începe să comunic pe un site de întâlniri?

Te-ai înregistrat pe un site de întâlniri și dintr-o dată nu știi cum să începi comunicarea? Ce mesaj îi trimiți unei persoane pe care încă nu o cunoști cu adevărat? Consultați sfaturile noastre pentru a face întâlnirile online mai ușoare. Primul tău discurs scris este foarte important.

Creați mai întâi „profilul perfect”

Înainte de a începe să trimiți mesaje cuiva, creează un profil de care nu ți-e rușine. Adăugați în profilul dvs. informații care vă descriu. Nu te face mai bun decât ești. Evidențiați-vă punctele forte. Dacă ești excepțional în ceva, menționează-l. Amintește-ți că cum și ce scrii despre tine și cu ce fotografii te prezinți decid dacă ai șansa de a te întâlni sau de a rămâne singur. Până la urmă, nu vor fi mulți utilizatori care vor să-i scrie unei persoane care își face o poză cu o sticlă de rom într-o cârciumă sau își face o poză doar în lenjerie intimă pe canapea.

Nu trimiteți un mesaj unic

Asigurați-vă că mesajele pe care le trimiteți sunt personale. Ce înseamnă? Că persoana căreia i-ați trimis mesajul trebuie să recunoască imediat din el că i-a fost adresat direct. Folosește titlul, vei vedea întotdeauna numele în profil. Examinați cu atenție profilul persoanei. Citiți mai mult decât spune profilul. Citește și printre rânduri. Privește fotografiile și află de la ele ce îi place persoanei. Nu-ți pasă doar de cum arată. Călătorește? Face sport? Îi plac animalele? Are copii/nepoți? Are grijă de grădina din jurul casei lui? Faceți treaba și folosiți informațiile obținute în primul raport. Întrebați dacă există ceva care vă interesează. Împărtășiți că aveți interese similare, dacă este cazul. Aflați cum îi place să-și petreacă timpul liber. Cu siguranță nu trimiteți tuturor un „cv-uri” universal. Nimănui nu-i pasă de asta!

Scrieți „cehă”

Și acum nu ne referim la faptul că nu folosești o limbă străină, ci mai ales că scrii fără erori gramaticale. S-ar putea să ți se pară lipsit de importanță, dar ai fi surprins câți oameni pot fi descurajați de la o relație dacă nu cunoaște ceha. Încercați să scrieți fără blasfemie, fără cuvinte vulgare, fără expresii de argou, fără greșeli de scriere. Așa cum trebuie să verificați conținutul profilului dvs., verificați fiecare mesaj pe care doriți să-l trimiteți.

Nu scrie propoziții lungi

Nu încercați să scrieți totul în primul mesaj. Nimeni nu vrea să citească mesaje prea lungi. Astfel de mesaje sunt plictisitoare și majoritatea oamenilor le vor închide din nou cu dezinteres. Asigurați-vă că nu sunteți singurul care îi scrie persoanei în cauză. Încercați să faceți mesajul dvs. să iasă în evidență din mulțime. Ar trebui să fie original, amuzant, personal! În acest caz, calitatea mai degrabă decât cantitatea este decisivă. Așa că gândește-te la ceea ce vrei să spui despre tine ca introducere. Mesajul trebuie să aibă maximum două sau trei rânduri. Scrie puțin despre tine, întreabă-ți partenerul ceva. Acest lucru va face următoarea lor reacție mai ușoară. Dacă ești interesat de partenerul tău, vei avea spațiu pentru a scrie mult mai multe despre tine în alte mesaje.

Atenție la complimente

Nu spunem că nu puteți scrie că se potrivește utilizatorului în cauză. Dar fii atent! Fii foarte atent la complimente la început. Dacă le scrii femeilor că au o siluetă grozavă, un decolteu perfect, un fund frumos sau că sunt sexy, atunci nu ar trebui să aștepți deloc răspunsul lor. Femeile chiar vor să audă lingușiri, dar nu de la o persoană pe care nu o cunosc deloc. Într-un astfel de caz, lingușirea este întâmpinată cu reacții opuse, iar femeile consideră astfel de bărbați mai mult o „anormalitate” decât un partener cu care ar dori să-și petreacă restul vieții. Cu toate acestea, dacă vrei să-ți mulțumești partenerul cu ceva, deocamdată, concentrează-ți lingușirea pe interese, calități bune etc.

În ciuda tuturor acestor lucruri, nu te baza pe faptul că toată lumea va răspunde mesaj. Nu lăsa asta să te încurajeze. Nu faceți compromisuri cu privire la calitatea știrilor.


Articole similare

Speed dating

În trecut, existau practic doar două modalități principale de a face cunoștință. Prima a fost întâlnirea clasică față în față, în care doi oameni se întâlneau la întâmplare undeva, se cunoșteau și, dacă se înțelegeau, ieșeau la o întâlnire. A doua opțiune, care a fost utilizată destul de des, a fost plasarea unui anunț într-o revistă de publicitate selectată. În zilele noastre, însă, întâlnirile au atins un nivel complet diferit. Oamenii au început să se întâlnească mult mai ușor, fie pe site-urile de întâlniri online de pe internet, fie prin speed dating. Dacă vrei să afli ce este speed dating, cum funcționează speed dating, de ce ar trebui să alegi această variantă de dating, ce te poate descuraja din acest mod de a te întâlni și multe altele pe această temă, citește mai departe!

 

Chiar și seniorii își caută dragostea prin intermediul internetului

Faptul că este ușor și rapid să te familiarizezi cu site-urile de întâlniri online este cunoscut de mult timp. Este cunoscut și faptul că acest tip de întâlniri este folosit în principal de tineri și de persoanele care nu au suficient timp pentru întâlnirile tradiționale. Cu toate acestea, în ultima vreme, numărul de utilizatori din generația mai în vârstă este, de asemenea, în creștere rapidă. Acești oameni caută mai ales un partener de viață, nu un partener de distracție, așa cum se întâmplă adesea în cazul adolescenților.

Ce fel de bărbați caută femeile? Pretențioși sau băieți de treabă?

Cum e cu femeile? Ce tip de bărbați le atrag cel mai mult? Sunt femeile mai predispuse să se întâlnească cu un "băiat rău" sau cu un tip care le-ar aduce albastru din cer? În anii adolescenței, fiecare femeie caută cu siguranță un bărbat de care să nu-i fie "rușine" în fața prietenelor ei. De cele mai multe ori, este vorba de un bărbat care este frumos, un bărbat care are grijă de aspectul său, dar și de un corp sexy și lucrat, un bărbat care se prezintă ca un dur. Tipii duri au mai multe șanse cu femeile tinere decât bărbații drăguți și simpatici.

     

Singur de Crăciun

Sărbătorile de Crăciun sunt deja în plină desfășurare. Începeți să simțiți spiritul Crăciunului și tristețea de a fi abandonat de partenerul dumneavoastră sau de a fi trecut recent printr-un divorț dureros? Nu ai pe nimeni cu care să petreci Ajunul Crăciunului în jurul bradului? Dacă ești unul dintre acei oameni care nu se simt confortabil cu singurătatea și iubesc Crăciunul și vrei să te bucuri de el oricum, fă-o. Nu-l lăsați să se strice, fiind lăsat singur în acest an. Planificați-vă în detaliu vacanța de Crăciun, fără a lăsa loc să vă gândiți la singurătate. Rămâi la deviza că te vei bucura de Crăciun chiar dacă nu ai un partener.

Cum să agăți o fată?

Într-o bună dimineață te trezești bine dispus, te duci la serviciu sau la școală și deodată vezi un cuplu. Vezi o fată frumoasă îmbrățișată de un băiat cu calități fizice similare cu ale tale. În acel moment îți dai seama că ești încă singur și te gândești: "Cum naiba e posibil ca tipul ăsta să aibă o așa bunăciune și eu să nu am nimic? Ce fac greșit?"

Singurătatea cântărește greu

Poți deveni un singuratic din mai multe motive: din cauza experiențelor tale negative într-o relație, pentru că ghinionul te pândește mereu sau pentru că pur și simplu îți place să trăiești astfel. Unii oameni aleg să trăiască involuntar într-o gospodărie de o singură persoană, alții preferă singurătatea vieții de cuplu.

Ultimele articole

Evitați aceste greșeli de dating

Nu este ușor să găsești dragostea vieții tale. Vrei să eviți fundăturile și să întâlnești cât mai repede iubirea vieții tale? Evitați următoarele greșeli

Cum să depășești frica și să abordezi o femeie

Abordarea unei femei poate fi cel mai mare coșmar al tău. Sau o plimbare în parc. Depinde de tine cum abordezi întâlnirile. Citiți în continuare patru sfaturi utile pentru a scăpa de emoții și pentru a vă aborda cu ușurință partenerul de vis.

Ce te oprește să te întâlnești?

Îți dorești o relație de durată, dar se pare că nu reușești să găsești una? Simți că nimeni nu te vrea? Că toți cei din jurul tău au deja pe cineva și tu ești încă singur? Te-ai săturat de viața pe care o duci? Atunci este posibil să aveți o problemă care vă împiedică să întâlniți pe cineva cu succes. În acest caz, trebuie să eliminați acest blocaj din interiorul vostru. Cum, vă întrebați?

Cum să completezi un profil de dating

De fapt, este destul de ușor să creezi un profil care să atragă pe toată lumea. Dar nu vrei să atragi pe toată lumea. Vrei să atragi doar o singură persoană, persoana potrivită!

Cum să alegi site-ul de întâlniri potrivit?

Găsirea site-ului de întâlniri potrivit nu este ușoară. Dacă vrei să sacrifici cât mai puțin timp și bani pentru întâlniri, citește articolul nostru. Te vom sfătui cum să alegi cel mai bun site de întâlniri pentru tine.

5 sfaturi despre cum să-ți alegi partenerul potrivit

Unii oameni nu reușesc să găsească un partener potrivit pentru viață. Fie din cauza unor modele familiale proaste, a unor fantezii romantice sau pentru că pur și simplu nu văd la timp un manipulator. Consultați cele cinci sfaturi pe care trebuie să le urmați atunci când vă alegeți un partener.

Site de întâlnire pe baza a cine căutați

Site-uri de întâlniri după regiune