Ce să pun în profilul meu de dating și ce să nu pun?

Ce să pun în profilul meu de dating și ce să nu pun?

Stai în fața calculatorului tău încercând să creezi primul tău profil pe un site de întâlniri online? Nu știți cum să o faceți? Vă gândiți dacă să vă puneți sau nu fotografia pe ea? Cum îți completezi profilul pentru a-l face interesant pentru ceilalți? Punându-vă o serie de întrebări, faceți ceea ce trebuie. Doar dacă vă acordați timp să vă gândiți la profilul dumneavoastră și încercați să îl completați diferit de ceilalți, veți reuși să atrageți mai mulți parteneri care să vă abordeze. Nu uitați că profilul este primul și singurul lucru pe care potențialii parteneri îl folosesc pentru a lua decizii. Dacă sunt interesați, vă contactează, dacă nu, își încearcă norocul în altă parte. Dacă încă nu știi cum să-ți creezi profilul pe un site de întâlniri, consultă sfaturile și ghidurile noastre despre ce să pui în profilul tău și ce să eviți.

Ce ar trebui să pun în profilul meu?

Nu te da drept cineva care nu ești.

Informații veridice ar trebui să fie baza pentru crearea profilului dvs. pe un site de dating premium. De ce? Nu este mai bine să scriu în profilul meu că sunt mai bun decât sunt în realitate? Nu voi avea mai multe șanse să te întâlnesc? Răspunsul la întrebarea dumneavoastră este următorul. Probabil că pe un site de întâlniri vei avea mai mulți parteneri care vor dori să te abordeze pe baza profilului tău fals și îmbunătățit, dar, pe de altă parte, dacă îți place cu adevărat o persoană și vrei să o cunoști, adevărul va ieși oricum la iveală mai devreme sau mai târziu. Dacă în profilul dvs. declarați că sunteți cineva care nu sunteți, omologul dvs. va fi probabil foarte dezamăgit la prima întâlnire. Care este scopul principal al oricărei întâlniri serioase? Pentru a face ca persoana să te placă, așa cum ești. Din aceste motive, vă recomandăm să scrieți în profilul dvs. doar informații care vă descriu cu exactitate.

Includeți în profilul dvs. cerințele partenerului dvs.

Gândiți-vă și la caracteristicile viitorului partener. Dacă ai ceva ce te-ai aștepta de la partenerul tău sau ceva care ar putea împiedica relația ta cu el, scrie acest lucru în profilul tău. Doar prin faptul că ești sinceră cu privire la tipul de partener pe care îl cauți, vei economisi mult timp pentru a parcurge mesajele unei persoane cu care oricum nu ai vrea să începi o nouă relație. Aveți grijă ca cerințele dumneavoastră pentru un partener să nu fie prea exagerate și să nu descurajați inutil pe cineva interesat de o relație cu dumneavoastră. Trebuie să lăsați loc pentru o eventuală prezentare personală. S-ar putea să constatați că, chiar dacă potențialul partener are o trăsătură negativă care nu vă place, s-ar putea să descoperiți că el sau ea poate fi drăguț cu dumneavoastră.

Profilul tău ar trebui să fie diferit de ceilalți

Un profil nu trebuie creat ca un eseu lung, nimeni nu va dori să-l citească. Pe de altă parte, nu este bine nici dacă nu includeți prea multe informații în profilul dumneavoastră. Ar trebui să fie un fel de compromis. Încercați să fiți descriptiv atunci când vă creați profilul. Nu răspundeți doar cu un singur cuvânt la subiectele date, ci încercați să scrieți de ce este așa sau să dezvoltați mai mult întrebarea dată. Dacă vi se pune o întrebare despre ce fel de muzică vă place, nu vă limitați la a enumera genul, ci încercați să includeți și cântecul dumneavoastră preferat. Încercați să vă faceți profilul să sune pozitiv și energic. Iar dacă nu aveți idee cum să vă descrieți, ce calități vă descriu cel mai bine, cereți ajutorul celor dragi, ei vă vor putea sfătui. Profilul dvs. ar trebui să fie diferit de alte profiluri. Așadar, este o idee bună să vă uitați la profilurile altor persoane și să încercați să îl faceți pe al dumneavoastră diferit, poate cu o glumă. Știți că oamenii caută un partener cu care să poată râde. La urma urmei, o viață plină de râsete este mult mai frumoasă și mai ușoară decât o viață cu o persoană care se încruntă mereu.

Ce să nu pui niciodată în profilul tău?

Nu-ți plânge de milă, nu te lăuda prea mult, nu da ultimatumuri...

Nu este bine să pui în profilul tău informații despre relațiile tale anterioare eșuate, despre cât de greu îți este să te întâlnești, etc. Nu este bine să vă plângeți de milă încă de la început. Întotdeauna aveți suficient timp pentru asta în comunicările ulterioare. Nici nu este bine să aduci în discuție cât de bine te descurci în pat. Aceasta este în principal o problemă a bărbaților. În general, femeile reacționează negativ la acest lucru. Atunci când navighezi pe profiluri în scopul de a te întâlni serios cu un străin, abilitățile tale sexuale sunt, de obicei, încă tabu. Cu excepția cazului în care nu cauți o relație serioasă, ci doar o aventură sau sex ocazional. De asemenea, nu puneți în profilul dvs. informații despre cât de frumoasă sunteți, cât de perfect este corpul dvs., etc. Concentrează-te mai degrabă pe valorile tale interioare și lasă-i pe ceilalți utilizatori să își facă singuri o părere despre fotografia ta de profil. Ce zici de ultimatumuri de genul: postați doar dacă ......, nu postați dacă este adevărat contrariul. Dacă îi spui cuiva ce ar trebui și ce nu ar trebui să facă de la început, crede-mă, nici asta nu funcționează prea bine.

Nu puneți informații de contact în profilul dvs.

Nu includeți nicio informație de contact atunci când vă completați profilul. Poate fi periculos. Nu știi niciodată pe cine vei întâlni pe un site de întâlniri și cine te va aborda. De aceea, vă sfătuim să vă păstrați adresa, numărul de telefon sau adresa de e-mail pentru o persoană pe care începeți să o cunoașteți și pe care vă gândiți să o întâlniți.

Fiți atenți la greșelile gramaticale

De asemenea, evitați greșelile de scriere și gramaticale. Un profil cu greșeli de tipar reduce considerabil șansele de a cunoaște pe cineva.

Ce zici de fotografia de profil?

Care fotografie este cea mai bună...?

Întrebarea dacă să-ți pui fotografia pe un site de întâlniri sau să pozezi în anonimat joacă un rol important în întâlniri. Dacă sunteți în căutarea unui partener serios de întâlniri, veți fi cu siguranță interesați de felul în care arată acesta sau aceasta. Merită menționat faptul că este aproape obligatoriu să aveți o fotografie pe profilul dvs., deoarece lipsa acesteia va reduce șansele de a vă întâlni. Toată lumea preferă să scrie cuiva pe care știe că îl place, în plus față de ceea ce scrie despre sine.

Cea mai bună fotografie de profil este un prim-plan al feței tale, cu tine zâmbind.O fotografie cu un zâmbet frumos va atrage mai mulți utilizatori decât o fotografie în care vă încruntați. În cazul în care încă vă este teamă să vă dezvăluiți anonimatul, puteți pune o fotografie pe profilul dvs. în care să nu vi se vadă complet fața. Ce zici de o fotografie în care ești parțial ascunsă de o pălărie? Dacă aveți o fotografie, anonimatul dumneavoastră nu va fi complet dezvăluit și îi puteți face pe ceilalți să fie mai interesați să vă cunoască. Bineînțeles, puteți folosi și fotografii care vă arată întreaga siluetă, dar aveți grijă să fiți cel puțin puțin ușor de recunoscut din fotografie și să nu fiți în mijlocul unui grup de prieteni. De asemenea, puteți adăuga o fotografie din vacanță, pentru a le arăta celorlalți că vă puteți bucura de viață. În mod similar, o fotografie cu tine la cel mai mare hobby al tău sau la pasiunea ta preferată arată celorlalți că ai ceva pentru care să trăiești. Și dacă aveți opțiunea de a adăuga mai multe fotografii la profilul dvs., atunci adăugați una cu prietenii dvs. Oamenii sociabili au mai multe șanse să se cunoască între ei decât cei singuratici și ciudați.

Adăugați doar fotografii actuale la profilul dvs.

Încă o recomandare pentru fotografia pe care o încărcați. Inserați fotografii cu aspectul dumneavoastră actual. Chiar dacă știi că ai acasă o fotografie care te arată cu zece ani mai tânără, care te arată mai bine decât arăți în realitate, care te arată mai slabă și mult mai atrăgătoare pentru că încă mai ai tot părul, pune o fotografie actuală. Motivul principal este că, atunci când vă întâlniți în persoană, înfățișarea dvs. diferită de cea din profilul dvs. de dating ar putea fi o problemă destul de mare pentru partenerul dvs. Așa că încearcă să eviți aceste situații și întâlnește-i imediat pe cei care te vor plăcea chiar și cu kilograme în plus sau cu chelie. Doar așa poți cunoaște o persoană care preferă alte valori decât aspectul fizic.


Articole similare

Posibilități de cunoaștere

Există multe modalități de a face cunoștință. Îți poți întâlni partenerul de vis în cadrul unei întâlniri față în față, pe internet folosind un site de întâlniri online, prin publicarea unui anunț tradițional într-un ziar sau chiar prin speed dating. Cu toate acestea, întrebarea este care dintre aceste opțiuni este cea mai potrivită pentru dumneavoastră și pe care doriți să o utilizați.  Care sunt avantajele și dezavantajele fiecărei opțiuni de dating, vă întrebați? Citește cu atenție pentru a afla!

Cele mai frecvente greșeli de dating

Încă nu găsești partenerul potrivit?  Chiar dacă ai o mulțime de oameni interesați de întâlniri și ieșiți destul de des în oraș, te lupți constant cu o mare problemă. Ce este? De obicei, nu primești vești de la partenerul tău după prima sau a doua întâlnire. Dar de ce?  S-ar putea ca, fără să știți, să faceți ceva greșit, iar acest lucru îl poate descuraja pe viitorul partener să se întâlnească din nou cu dvs. Așa că haideți să vedem împreună care sunt greșelile pe care oamenii le fac cel mai des la întâlniri și să vedem dacă nu cumva te regăsești și tu în ele.

Cum să recunoști un escroc?

Lumea s-a confruntat cu problema fraudei încă din cele mai vechi timpuri și probabil că va continua să o facă. Poți găsi escroci oriunde te uiți. Din păcate, chiar și pe site-urile de întâlniri online. Dar cum recunoști un escroc de căsătorie?

Ești încă singur? Ce faci greșit?

Ai rămas prea mult timp fără un partener, deși toți cei din jurul tău și-au găsit deja pe cineva pentru toată viața? Ți se întâmplă tot mai des în ultima vreme să primești invitații la toate nunțile prietenelor tale, să ieși la cafea cu prietenele tale care așteaptă sau au deja un copil și tu tot nu ai nimic? Devii disperat din cauza asta?  Atunci este timpul să faceți ceva în acest sens.

Ne bazăm pe soartă pentru a găsi un partener

Cei mai mulți dintre noi nu ne pricepem prea bine la alegerea unui partener. De aceea ne place să ne bazăm pe șansă. Este frumos, confortabil și ușor. Iar atunci când nu merge, putem pur și simplu să ne scuzăm pentru soartă. Noi nu avem prea mult de-a face cu asta. Doar că soarta nu ne-a fost favorabilă, nu am avut noroc și nu a mers. Mulți oameni caută mereu o rețetă unică pentru a întâlni partenerul perfect.

Unde vă puteți întâlni?

Există nenumărate locuri potrivite pentru întâlniri. Vă puteți întâlni cam oriunde vă puteți gândi. În termeni foarte generali, vă puteți întâlni în orice loc public în care se adună un număr mare de persoane. Cu toate acestea, vă puteți întâlni, de asemenea, în confortul propriei case, unde veți fi complet singuri. Cum este posibil acest lucru? Într-o epocă în care internetul a devenit o parte integrantă a vieții tale, întâlnirile online vor fi cu siguranță o realitate pentru tine. Cum funcționează întâlnirile online? Cum vă cunoașteți dacă nu aveți internet acasă?  Unde îți poți întâlni noua iubire? Citește mai departe pentru a afla!

Ultimele articole

Evitați aceste greșeli de dating

Nu este ușor să găsești dragostea vieții tale. Vrei să eviți fundăturile și să întâlnești cât mai repede iubirea vieții tale? Evitați următoarele greșeli

Cum să depășești frica și să abordezi o femeie

Abordarea unei femei poate fi cel mai mare coșmar al tău. Sau o plimbare în parc. Depinde de tine cum abordezi întâlnirile. Citiți în continuare patru sfaturi utile pentru a scăpa de emoții și pentru a vă aborda cu ușurință partenerul de vis.

Ce te oprește să te întâlnești?

Îți dorești o relație de durată, dar se pare că nu reușești să găsești una? Simți că nimeni nu te vrea? Că toți cei din jurul tău au deja pe cineva și tu ești încă singur? Te-ai săturat de viața pe care o duci? Atunci este posibil să aveți o problemă care vă împiedică să întâlniți pe cineva cu succes. În acest caz, trebuie să eliminați acest blocaj din interiorul vostru. Cum, vă întrebați?

Cum să completezi un profil de dating

De fapt, este destul de ușor să creezi un profil care să atragă pe toată lumea. Dar nu vrei să atragi pe toată lumea. Vrei să atragi doar o singură persoană, persoana potrivită!

Cum să alegi site-ul de întâlniri potrivit?

Găsirea site-ului de întâlniri potrivit nu este ușoară. Dacă vrei să sacrifici cât mai puțin timp și bani pentru întâlniri, citește articolul nostru. Te vom sfătui cum să alegi cel mai bun site de întâlniri pentru tine.

5 sfaturi despre cum să-ți alegi partenerul potrivit

Unii oameni nu reușesc să găsească un partener potrivit pentru viață. Fie din cauza unor modele familiale proaste, a unor fantezii romantice sau pentru că pur și simplu nu văd la timp un manipulator. Consultați cele cinci sfaturi pe care trebuie să le urmați atunci când vă alegeți un partener.

Site de întâlnire pe baza a cine căutați

Site-uri de întâlniri după regiune