Singur de Crăciun

Singur de Crăciun

Sărbătorile de Crăciun sunt deja în plină desfășurare. Începeți să simțiți spiritul Crăciunului și tristețea de a fi abandonat de partenerul dumneavoastră sau de a fi trecut recent printr-un divorț dureros? Nu ai pe nimeni cu care să petreci Ajunul Crăciunului în jurul bradului? Dacă ești unul dintre acei oameni care nu se simt confortabil cu singurătatea și iubesc Crăciunul și vrei să te bucuri de el oricum, fă-o. Nu-l lăsați să se strice, fiind lăsat singur în acest an. Planificați-vă în detaliu vacanța de Crăciun, fără a lăsa loc să vă gândiți la singurătate. Rămâi la deviza că te vei bucura de Crăciun chiar dacă nu ai un partener.

Nu-i așa că e simplu?

Nu este, suntem de acord. Dar faptul că nu ai pe cineva pe care să-l iubești din adâncul inimii nu este o problemă. Ai o familie care ar face orice pentru tine, o familie care încearcă să te susțină în orice situație, ai copii, prieteni și prieteni. Dacă cineva vă invită la masa de Crăciun, acceptați-i oferta. Nu încercați să îi convingeți pe alții să renunțe. Nu le spuneți că nu puteți veni, pentru că ei vor cu siguranță să fie singuri. Dacă nu vor să te invite, nu o vor face.

Ocupă-te cu lucruri legate de Crăciun.

Aruncă-te cu capul înainte în marea curățenie de Crăciun. Menținându-vă ocupat fizic, vă veți face bine atât dumneavoastră, cât și casei dumneavoastră. Nu veți avea timp să vă plângeți când munciți din greu. Mergeți la mall, profitați de ultimele momente pentru a cumpăra cadouri de Crăciun. Cumpărați câteva lucruri mici pentru prieteni, familie, oameni pe care îi iubiți și, bineînțeles, pentru dumneavoastră. Nu este nimic rău în a despacheta sub brad un cadou pe care l-ai făcut chiar tu. Vă va face cu siguranță foarte fericiți.

Du-te și cumpără-ți niște pește, fă-ți o salată de cartofi gustoasă, bea o cafea cu bomboane de Crăciun. Mergeți la târgul de Crăciun, plimbați-vă prin oraș, cumpărați un vin fiert cald sau un punci și bucurați-vă de atmosfera de Crăciun. Sunați-vă toți prietenii și urați-le un Crăciun fericit.

Dacă nu ați primit nicio invitație la masa de Crăciun, nu disperați. Invitați pe cineva. Sunt sigur că aveți pe cineva în cartierul vostru care este și el singur de Crăciun. Fie că este vorba de bunica sau bunicul, un prieten, o rudă, un coleg de serviciu, nu contează. Nu vă faceți griji că nu aveți pe cine să vă sprijiniți la masa de Crăciun sau în jurul bradului. Nu vă gândiți la tristețea din această seară, bucurați-vă de Crăciun ca și cum ați avea alături pe cineva drag. Deși acest Crăciun va fi puțin diferit, vă puteți bucura de o seară frumoasă și plină de distracție. Seara, mergeți la biserică pentru o slujbă la miezul nopții, pentru a încheia seara de Crăciun într-o notă pozitivă.

Nu trebuie să-ți petreci Crăciunul acasă, lângă brad

Iar pentru cei care nu vor să petreacă Crăciunul singuri acasă, iată un sfat. Ieșiți în oraș, luați cina la unul dintre restaurantele dumneavoastră preferate sau mergeți la un bar. Vei vedea câți oameni se află în aceeași situație ca și tine. Sau rezervați-vă o vacanță la mare sau la munte și ocupați-vă mintea cu băi de soare pe plajă sau cu schiatul.

Oricum ați petrece Crăciunul, nu vă faceți griji că nu aveți un partener. Decideți să vă ocupați de asta după Anul Nou și ocupați-vă să vă cunoașteți unul pe celălalt. Și nu-ți face griji, nu e nicio rușine să fii singur de Crăciun!


Articole similare

Posibilități de cunoaștere

Există multe modalități de a face cunoștință. Îți poți întâlni partenerul de vis în cadrul unei întâlniri față în față, pe internet folosind un site de întâlniri online, prin publicarea unui anunț tradițional într-un ziar sau chiar prin speed dating. Cu toate acestea, întrebarea este care dintre aceste opțiuni este cea mai potrivită pentru dumneavoastră și pe care doriți să o utilizați.  Care sunt avantajele și dezavantajele fiecărei opțiuni de dating, vă întrebați? Citește cu atenție pentru a afla!

*Cum să impresionezi bărbații

Nu toate femeile au aceeași capacitate de a impresiona bărbații și de a le câștiga favorurile. Unele femei sunt capabile să agațe bărbați instantaneu, altele au mari probleme cu întâlnirile. De ce? Poate pentru că nu cunosc tehnica corectă de "împachetare". Aruncați o privire la sfaturile noastre și întâlnirile vor fi mult mai ușoare pentru dumneavoastră.

Ce urăsc femeile la bărbați?

Știm deja ce îi deranjează pe bărbați la soțiile lor. Dar cum este invers? Ce ar trebui să evite bărbații pentru a trăi cu partenera lor într-o relație fericită? Să aruncăm o privire asupra celor mai frecvente greșeli și trăsături masculine cu care femeile se împacă greu.

Ce să scriem în primele mesaje?

Te-ai decis să începi să faci întâlniri online, dar cumva nu știi cum să începi să comunici cu utilizatorii? Îți place un bărbat/femeie de pe un site de întâlniri, dar nu știi ce să scrii în primul tău mesaj către el/ea? Noi vă vom ajuta! 

Semn: Caut un bărbat pentru toată viața!

Ești într-o situație în care nu ai un partener de viață stabil și cauți pe cineva cu care să petreci câțiva ani frumoși? Atunci ați ajuns la locul potrivit.  Vă vom sfătui unde să vă găsiți partenerul de vis!

Nu tratați întâlnirile ca pe niște cumpărături într-un e-shop!

Întâlnirile pe internet devin una dintre cele mai comune modalități de întâlnire în zilele noastre. De fapt, este mult mai confortabil să vă așezați seara la internet și să faceți cunoștință în confortul casei decât să vă petreceți serile căutând persoana potrivită în cadrul companiei. Întâlnirile online le oferă utilizatorilor de întâlniri pe internet posibilitatea de a cunoaște persoane pe care cel mai probabil nu le-ar întâlni în viața de zi cu zi. Așa că profitați de acest lucru și găsiți în sfârșit partenerul visurilor dumneavoastră.

Ultimele articole

Evitați aceste greșeli de dating

Nu este ușor să găsești dragostea vieții tale. Vrei să eviți fundăturile și să întâlnești cât mai repede iubirea vieții tale? Evitați următoarele greșeli

Cum să depășești frica și să abordezi o femeie

Abordarea unei femei poate fi cel mai mare coșmar al tău. Sau o plimbare în parc. Depinde de tine cum abordezi întâlnirile. Citiți în continuare patru sfaturi utile pentru a scăpa de emoții și pentru a vă aborda cu ușurință partenerul de vis.

Ce te oprește să te întâlnești?

Îți dorești o relație de durată, dar se pare că nu reușești să găsești una? Simți că nimeni nu te vrea? Că toți cei din jurul tău au deja pe cineva și tu ești încă singur? Te-ai săturat de viața pe care o duci? Atunci este posibil să aveți o problemă care vă împiedică să întâlniți pe cineva cu succes. În acest caz, trebuie să eliminați acest blocaj din interiorul vostru. Cum, vă întrebați?

Cum să completezi un profil de dating

De fapt, este destul de ușor să creezi un profil care să atragă pe toată lumea. Dar nu vrei să atragi pe toată lumea. Vrei să atragi doar o singură persoană, persoana potrivită!

Cum să alegi site-ul de întâlniri potrivit?

Găsirea site-ului de întâlniri potrivit nu este ușoară. Dacă vrei să sacrifici cât mai puțin timp și bani pentru întâlniri, citește articolul nostru. Te vom sfătui cum să alegi cel mai bun site de întâlniri pentru tine.

5 sfaturi despre cum să-ți alegi partenerul potrivit

Unii oameni nu reușesc să găsească un partener potrivit pentru viață. Fie din cauza unor modele familiale proaste, a unor fantezii romantice sau pentru că pur și simplu nu văd la timp un manipulator. Consultați cele cinci sfaturi pe care trebuie să le urmați atunci când vă alegeți un partener.

Site de întâlnire pe baza a cine căutați

Site-uri de întâlniri după regiune