Speed dating

Speed dating

În trecut, existau practic doar două modalități principale de a face cunoștință. Prima a fost întâlnirea clasică față în față, în care doi oameni se întâlneau la întâmplare undeva, se cunoșteau și, dacă se înțelegeau, ieșeau la o întâlnire. A doua opțiune, care a fost utilizată destul de des, a fost plasarea unui anunț într-o revistă de publicitate selectată. În zilele noastre, însă, întâlnirile au atins un nivel complet diferit. Oamenii au început să se întâlnească mult mai ușor, fie pe site-urile de întâlniri online de pe internet, fie prin speed dating. Dacă vrei să afli ce este speed dating, cum funcționează speed dating, de ce ar trebui să alegi această variantă de dating, ce te poate descuraja din acest mod de a te întâlni și multe altele pe această temă, citește mai departe!

Ce este Speed dating și cum funcționează?

Speed dating, numit și speed dating, este un eveniment organizat de agențiile de întâlniri în scopul de a cunoaște oameni. Speed dating funcționează prin rezervarea de către o agenție de întâlniri a unui spațiu într-o cafenea frumoasă, un bar de vinuri, un restaurant sau un bar. Este evident că localul este rezervat doar pentru acest eveniment, nu și pentru publicul larg. Astfel, nu trebuie să vă faceți griji că un prieten sau un coleg de serviciu intră în restaurant în timpul prezentărilor. Dumneavoastră, în calitate de participant la Speed Dating, vă veți rezerva participarea la această întâlnire în schimbul unei taxe. La sosire, organizatorii îți vor explica cum se va desfășura întregul eveniment, ți se vor da materialele necesare, de obicei cartonașe cu numele sau poreclele participanților, pe care vei scrie cum îți place fiecare participant la întâlnire. Și apoi poate începe întâlnirea de grup. Scopul întâlnirii rapide este de a putea vorbi cu toate persoanele pe care ești interesat să le cunoști într-o oră sau două. În practică, se pare că te așezi la o masă cu un partener și după 3-5 minute bărbatul se mută la o masă mai departe și ai ocazia să vorbești cu o altă persoană interesată. Doamnele rămân mereu la mesele lor, nu se mișcă nicăieri. În cazul în care întâlnești o persoană care îți place și pe care ai dori să o întâlnești și să o cunoști din nou, poți nota acest lucru pe cartea de vizită pe care ai primit-o de la organizatori. În cazul în care acest lucru este făcut și de partenerul ales și amândoi scrieți că sunteți interesați să vă întâlniți din nou, veți fi de obicei contactat în câteva ore sau până a doua zi.

Opinii despre Speed dating

Pentru unii oameni, întâlnirile rapide pot fi complet nefirești și cred că este o întâlnire pentru cei disperați. Preferă să nu le spună prietenilor săi din rușine, ca nu cumva să afle cineva despre acest pas care îl va duce la întâlnirea cu partenera visurilor sale. Dar nu toată lumea abordează speed dating în același mod. Pentru unii, speed dating este văzut ca o petrecere în care se întâlnesc mai multe persoane cu același scop. Deși nu știi niciodată dinainte dacă participarea ta la această întâlnire organizată va avea succes, merită cu siguranță să încerci cel puțin o dată Speed dating. Unde altundeva, în afară de un site de întâlniri online, vei avea ocazia să întâlnești zece sau douăzeci de persoane care împărtășesc aceleași interese ca și tine în decurs de o oră? Așadar, haideți să analizăm împreună avantajele și dezavantajele întâlnirii rapide.

Avantajele Speed dating

Principalele avantaje ale întâlnirii rapide sunt faptul că este o modalitate foarte rapidă de a întâlni zece sau mai mulți parteneri într-o oră. Încercați să calculați cât timp ar trebui să vă dedicați la 10 sau mai multe întâlniri într-o întâlnire personală tradițională neorganizată? Având în vedere că la întâlnire participă doar persoanele care sunt interesate de întâlniri serioase, trebuie să recunoaștem că concentrația de potențiali parteneri este foarte mare. În această întâlnire rapidă, nu vorbești cu fiecare persoană decât câteva minute, ceea ce este cu siguranță un avantaj în cazul în care te așezi la masă cu o persoană extrem de neplăcută sau pe care nu o placi nici măcar un pic. Nu trebuie să-i spui nimic, nici măcar că nu ești interesat de o altă întâlnire, ci doar aștepți până când cele câteva minute pe care le ai la dispoziție pentru comunicare trec și nu mai trebuie să-ți vezi partenerul niciodată. Există încă un mare avantaj al întâlnirii rapide care trebuie menționat. Deși nu știi ce fel de persoane vei întâlni la o întâlnire, este un mod foarte sigur de a te întâlni, spre deosebire de întâlnirile pe nevăzute, deoarece întâlnirea are loc într-un loc public cu aproximativ 20 de persoane. Dacă ar fi să rezumăm în câteva puncte beneficiile speed dating-ului, am spune probabil că speed dating-ul economisește nu numai timp, ci și bani. Plătești o taxă fixă pentru Speed dating, dar trebuie să te gândești, de asemenea, cât te-ar costa să ai 10 sau 15 întâlniri într-o cafenea dacă ai invita fiecare partener în parte?

Dezavantaje ale Speed dating

Speed dating nu are doar avantaje. Pentru unii, acest mod rapid de a se întâlni poate părea complet inacceptabil. Probabil că principalul dezavantaj este că trebuie să te hotărăști asupra partenerului tău în 3-5 minute. Într-un timp atât de scurt, tot ce poți face este să te uiți la cum arată persoana, cât de bine îngrijită este și să schimbi câteva expresii politicoase. Probabil că nu va mai fi timp pentru alte întrebări care să vă intereseze. La finalul acestei întâlniri organizate, trebuie să evaluați dacă doriți să întâlniți pe altcineva sau dacă nu sunteți deloc interesat. Și care este cel mai probabil să vă decideți? Prin prima impresie, care, în acest caz, va fi în primul rând aspectul persoanei. Speed dating nu este foarte potrivit pentru persoanele timide, deoarece acestea au nevoie de obicei de mai mult timp pentru a se cunoaște. Comparativ cu întâlnirea în persoană, speed dating este un serviciu plătit. Cu toate acestea, costul per dată nu este prea mare. Prețurile sunt în jur de 300 CZK pe dată. În timpul întâlnirii rapide trebuie să respectați regulile, nu aveți voie să cereți numele de familie, nu aveți voie să cereți detalii de contact și nici nu aveți voie să spuneți celeilalte persoane dacă mai doriți să vă întâlniți cu ea sau nu.

Nopți de întâlnire vs. întâlniri

Speed dating poate fi organizat nu numai sub forma unor seri de întâlnire, ci și sub forma unor excursii, weekenduri și escapade. Depinde de agenția care oferă ce servicii. Călătoriile, weekendurile sau escapadele pentru întâlniri au avantajul, față de nopțile de întâlnire, că ai ocazia să cunoști mai bine persoana și că ai mai multe șanse să întâlnești pe cineva care are aceleași interese ca și tine. De exemplu, dacă mergeți într-o excursie la schi, știți că persoana respectivă iubește sporturile de iarnă la fel de mult ca și dumneavoastră. Aceste întâlniri planificate sunt organizate astfel încât să existe suficient timp nu numai pentru activitatea planificată, ci și pentru a ne cunoaște unii pe alții.

Și cum să vă rezervați participarea la o astfel de întâlnire? Găsiți agențiile de dating online care organizează întâlniri rapide și urmați informațiile de pe site-urile lor.


Articole similare

Cum să agăți o domnișoară?

Îți place o fată și nu știi cum să o agăți? Nu-i așa că nu-ți place să faci curte? Ți se întâmplă adesea ca înainte de a te putea mișca, fata aleasă de tine să ajungă în brațele altcuiva? Atunci ați ajuns la locul potrivit. Consultați sfaturile noastre care ar trebui să vă învețe cum să agățați orice fată rapid și ușor.

* Site-urile de dating nu sunt spații pentru oameni disperați

Obișnuiam să credem că site-urile de întâlniri sunt depozite pentru cei disperați. Cum e acum? Chiar și acum, primesc uneori părerea: "Pe un site de întâlniri? Niciodată!" Ca și cum cineva este inferior dacă vrea să se întâlnească prin intermediul unui site de întâlniri.

Dating pe un site de dating online

Întâlnirile pe internet au susținătorii și detractorii lor. Susținătorii întâlnirilor pe internet sunt în mod clar în favoarea acestui mod de a găsi un partener. Aceștia cred că, datorită tehnologiei moderne, pot găsi dragostea vieții lor simplu și rapid, sau mai degrabă în câteva clicuri pe calculator. Oponenții nu au prea multă încredere în întâlnirile online. De ce? În primul rând din cauza anonimatului profilurilor utilizatorilor. Cum este cu adevărat? Care sunt avantajele și dezavantajele întâlnirilor online?

Tipuri de bărbați pe care femeile îi evită

Fiecare femeie a avut o anumită experiență de viață în ceea ce privește relațiile cu partenerul și, dacă aceasta este o experiență negativă, puteți fi siguri că va fi mai atentă atunci când își va căuta un nou partener.  Unii parteneri sunt antipatici încă de la început, alții dezvoltăm o atitudine negativă față de ei doar după ce îi cunoaștem mai bine. Cu toate acestea, dacă nu doriți să treceți printr-o altă despărțire sau divorț, este mai bine să căutați un bărbat care nu se potrivește cu tipul de bărbat cu care tocmai ați încheiat relația. 

Cum să-i impresionezi pe băieți?

Vrei să întâlnești un tip care îți place și nu știi cum să faci asta? Noi vă vom ajuta!

Ce să pun în profilul meu de dating și ce să nu pun?

Stai în fața calculatorului tău încercând să creezi primul tău profil pe un site de întâlniri online? Nu știți cum să o faceți? Vă gândiți dacă să vă puneți sau nu fotografia pe ea? Cum îți completezi profilul pentru a-l face interesant pentru ceilalți? Punându-vă o serie de întrebări, faceți ceea ce trebuie. Doar dacă vă acordați timp să vă gândiți la profilul dumneavoastră și încercați să îl completați diferit de ceilalți, veți reuși să atrageți mai mulți parteneri care să vă abordeze. Nu uitați că profilul este primul și singurul lucru pe care potențialii parteneri îl folosesc pentru a lua decizii. Dacă sunt interesați, vă contactează, dacă nu, își încearcă norocul în altă parte. Dacă încă nu știi cum să-ți creezi profilul pe un site de întâlniri, consultă sfaturile și ghidurile noastre despre ce să pui în profilul tău și ce să eviți.

Ultimele articole

Evitați aceste greșeli de dating

Nu este ușor să găsești dragostea vieții tale. Vrei să eviți fundăturile și să întâlnești cât mai repede iubirea vieții tale? Evitați următoarele greșeli

Cum să depășești frica și să abordezi o femeie

Abordarea unei femei poate fi cel mai mare coșmar al tău. Sau o plimbare în parc. Depinde de tine cum abordezi întâlnirile. Citiți în continuare patru sfaturi utile pentru a scăpa de emoții și pentru a vă aborda cu ușurință partenerul de vis.

Ce te oprește să te întâlnești?

Îți dorești o relație de durată, dar se pare că nu reușești să găsești una? Simți că nimeni nu te vrea? Că toți cei din jurul tău au deja pe cineva și tu ești încă singur? Te-ai săturat de viața pe care o duci? Atunci este posibil să aveți o problemă care vă împiedică să întâlniți pe cineva cu succes. În acest caz, trebuie să eliminați acest blocaj din interiorul vostru. Cum, vă întrebați?

Cum să completezi un profil de dating

De fapt, este destul de ușor să creezi un profil care să atragă pe toată lumea. Dar nu vrei să atragi pe toată lumea. Vrei să atragi doar o singură persoană, persoana potrivită!

Cum să alegi site-ul de întâlniri potrivit?

Găsirea site-ului de întâlniri potrivit nu este ușoară. Dacă vrei să sacrifici cât mai puțin timp și bani pentru întâlniri, citește articolul nostru. Te vom sfătui cum să alegi cel mai bun site de întâlniri pentru tine.

5 sfaturi despre cum să-ți alegi partenerul potrivit

Unii oameni nu reușesc să găsească un partener potrivit pentru viață. Fie din cauza unor modele familiale proaste, a unor fantezii romantice sau pentru că pur și simplu nu văd la timp un manipulator. Consultați cele cinci sfaturi pe care trebuie să le urmați atunci când vă alegeți un partener.

Site de întâlnire pe baza a cine căutați

Site-uri de întâlniri după regiune