Cum să depășești frica și să abordezi o femeie

Cum să depășești frica și să abordezi o femeie

Abordarea unei femei poate fi cel mai mare coșmar al tău. Sau o plimbare în parc. Depinde de tine cum abordezi întâlnirile. Citiți în continuare patru sfaturi utile pentru a scăpa de nervi și pentru a vă aborda cu ușurință partenerul de vis.

1. Decideți

Cu cât vă ia mai mult timp să vă decideți dacă să vă apropiați sau nu, cu atât este mai probabil ca a doua opțiune să cadă. Fie pentru că te copleșește anxietatea, fie pentru că viitoarea ta doamnă pleacă. Dacă mergeți într-un club, decideți să abordați cel puțin trei fete pe seară. Vă înscrieți pe un site de întâlniri? Trimiteți mesaje la cel puțin cinci parteneri în fiecare săptămână.

Nu trebuie să reușești de la început. Acum trebuie doar să te pregătești mai bine pentru mâine. Și mâine pentru poimâine. Și așa mai departe.

2. Nu vă gândiți prea mult și mergeți la ea

Ați luat o decizie și sunteți pe drum. Nu vă gândiți prea mult la nimic și nu amânați! Odată ce începi să te miști, totul devine mai ușor. Așa că nu vă gândiți la fraza de început, la cum arătați sau dacă doamna în cauză se grăbește. Du-te și gata.

Apoi, dacă ești foarte anxios și "înghețat", ia un prieten cu tine. Doar pentru a vă da un impuls. La propriu, o lovitură în coloană te va trimite pe drumul tău. La fel ca la primul pas, nu trebuie să reușești imediat. Dar vă veți face bine. Și tocmai asta este ideea.

3. După prima dată, îți va fi mai ușor

Atunci când faci ceva pentru prima dată, ești nervos și adesea (involuntar) te gândești la toate lucrurile care pot merge prost. Cum ar fi prima mare prezentare în fața întregii companii. În zilele noastre, însă, astfel de prezentări se filmează practic la vedere și abia dacă se pregătesc zece minute. Sunteți deja încrezător! Întoarcerea la străini funcționează în același mod. Cea mai rea parte este să te apropii de primul, apoi totul se termină.

Odată ce îi dovedești corpului tău, care declanșează toate acele sisteme de "fugă sau luptă", că femeia nu este un tigru cu dinți de sabie și că dacă te adresezi ei nu te va ucide, vei fi mai calm. A doua încercare va fi mai bună. Iar a treia încercare va fi puțin mai bună. Exersează!

4. Păstrați-vă în formă

Anxietatea și nervozitatea scad atunci când te lupți cu ele în mod regulat, adică abordezi femeile în mod regulat, nu doar atunci când vrei cu adevărat să agăți una. Abordarea cuiva pe stradă nu duce neapărat la o întâlnire. Cereți indicații, de exemplu! Este important să vă mențineți în formă pentru a vă ține sub control anxietățile.

Într-o zi, s-ar putea să nu mai fie nevoie să flirtezi atât de des. Cu toate acestea, dacă încă vă este frică de ea, nu o lăsați să vă controleze. Cu cât săriți mai des, mai ales la început, cu atât va fi mai greu să reveniți.

 


Articole similare

Vreau să te cunosc! Ce ar trebui să fac?

În esență, îți spui ție însuți că ești o persoană fericită. Aveți o slujbă care vă place, sunteți destul de chipeș, aveți o casă frumoasă și sunteți sigur din punct de vedere financiar. Dar ceva sau cineva lipsește din fericirea și satisfacția ta deplină.  Este vorba de un partener de viață pe care nu-l găsești? Vrei să-ți schimbi statutul din celibatar în logodit sau îndrăgostit? Atunci nu-ți fie teamă să începi să te întâlnești! Alții au făcut-o, poți să o faci și tu!

Cum să vă întâlniți cu succes prin intermediul unui site de dating online?

În primul rând, trebuie menționat faptul că întâlnirile online nu sunt ceva de care să ne fie rușine. La fel cum este destul de obișnuit ca oamenii să se întâlnească în baruri, la locul de muncă, la sport sau pe stradă, este destul de obișnuit ca oamenii să se întâlnească și prin intermediul site-urilor de întâlniri online. Totuși, trebuie să știi cum să o faci!

*Cum să impresionezi bărbații

Nu toate femeile au aceeași capacitate de a impresiona bărbații și de a le câștiga favorurile. Unele femei sunt capabile să agațe bărbați instantaneu, altele au mari probleme cu întâlnirile. De ce? Poate pentru că nu cunosc tehnica corectă de "împachetare". Aruncați o privire la sfaturile noastre și întâlnirile vor fi mult mai ușoare pentru dumneavoastră.

Cum pot începe să comunic pe un site de întâlniri?

Te-ai înscris pe un site de întâlniri și deodată nu știi cum să începi să comunici? Ce mesaj să trimiți unei persoane pe care nici măcar nu o cunoști încă? Aruncați o privire la sfaturile noastre și simplificați-vă experiența de dating online. Prima dvs. comunicare scrisă este foarte importantă.

Ce fel de bărbați caută femeile? Pretențioși sau băieți de treabă?

Cum e cu femeile? Ce tip de bărbați le atrag cel mai mult? Sunt femeile mai predispuse să se întâlnească cu un "băiat rău" sau cu un tip care le-ar aduce albastru din cer? În anii adolescenței, fiecare femeie caută cu siguranță un bărbat de care să nu-i fie "rușine" în fața prietenelor ei. De cele mai multe ori, este vorba de un bărbat care este frumos, un bărbat care are grijă de aspectul său, dar și de un corp sexy și lucrat, un bărbat care se prezintă ca un dur. Tipii duri au mai multe șanse cu femeile tinere decât bărbații drăguți și simpatici.

     

Cum să abordezi un bărbat

Chiar și astăzi, unele fete încă mai așteaptă un prinț chipeș pe un cal alb. Desigur, cu toții iubim basmul Cenușăreasa, în care prințul își caută aleasa. Dar credeți, doamnelor, că mai este așa și astăzi? Din păcate, nu. Vă rugăm să consultați calendarul. Trăim în secolul XXI. Este o perioadă de mari schimbări, nu doar în economie sau tehnologie, ci și în relația dintre bărbați și femei. Doamnelor, în ziua de azi, nimeni nu vă va potrivi un pantof decât dacă o cereți dumneavoastră. Nu pierdeți niciun moment și luați viitorul în propriile mâini.

 

Ultimele articole

Evitați aceste greșeli de dating

Nu este ușor să găsești dragostea vieții tale. Vrei să eviți fundăturile și să întâlnești cât mai repede iubirea vieții tale? Evitați următoarele greșeli

Ce te oprește să te întâlnești?

Îți dorești o relație de durată, dar se pare că nu reușești să găsești una? Simți că nimeni nu te vrea? Că toți cei din jurul tău au deja pe cineva și tu ești încă singur? Te-ai săturat de viața pe care o duci? Atunci este posibil să aveți o problemă care vă împiedică să întâlniți pe cineva cu succes. În acest caz, trebuie să eliminați acest blocaj din interiorul vostru. Cum, vă întrebați?

Cum să completezi un profil de dating

De fapt, este destul de ușor să creezi un profil care să atragă pe toată lumea. Dar nu vrei să atragi pe toată lumea. Vrei să atragi doar o singură persoană, persoana potrivită!

Cum să alegi site-ul de întâlniri potrivit?

Găsirea site-ului de întâlniri potrivit nu este ușoară. Dacă vrei să sacrifici cât mai puțin timp și bani pentru întâlniri, citește articolul nostru. Te vom sfătui cum să alegi cel mai bun site de întâlniri pentru tine.

5 sfaturi despre cum să-ți alegi partenerul potrivit

Unii oameni nu reușesc să găsească un partener potrivit pentru viață. Fie din cauza unor modele familiale proaste, a unor fantezii romantice sau pentru că pur și simplu nu văd la timp un manipulator. Consultați cele cinci sfaturi pe care trebuie să le urmați atunci când vă alegeți un partener.

Ce să scriem în primele mesaje?

Te-ai decis să începi să faci întâlniri online, dar cumva nu știi cum să începi să comunici cu utilizatorii? Îți place un bărbat/femeie de pe un site de întâlniri, dar nu știi ce să scrii în primul tău mesaj către el/ea? Noi vă vom ajuta! 

Site de întâlnire pe baza a cine căutați

Site-uri de întâlniri după regiune