Cum să depășești frica și să abordezi o femeie

Cum să depășești frica și să abordezi o femeie

Abordarea unei femei poate fi cel mai mare coșmar al tău. Sau o plimbare în parc. Depinde de tine cum abordezi întâlnirile. Citiți în continuare patru sfaturi utile pentru a scăpa de nervi și pentru a vă aborda cu ușurință partenerul de vis.

1. Decideți

Cu cât vă ia mai mult timp să vă decideți dacă să vă apropiați sau nu, cu atât este mai probabil ca a doua opțiune să cadă. Fie pentru că te copleșește anxietatea, fie pentru că viitoarea ta doamnă pleacă. Dacă mergeți într-un club, decideți să abordați cel puțin trei fete pe seară. Vă înscrieți pe un site de întâlniri? Trimiteți mesaje la cel puțin cinci parteneri în fiecare săptămână.

Nu trebuie să reușești de la început. Acum trebuie doar să te pregătești mai bine pentru mâine. Și mâine pentru poimâine. Și așa mai departe.

2. Nu vă gândiți prea mult și mergeți la ea

Ați luat o decizie și sunteți pe drum. Nu vă gândiți prea mult la nimic și nu amânați! Odată ce începi să te miști, totul devine mai ușor. Așa că nu vă gândiți la fraza de început, la cum arătați sau dacă doamna în cauză se grăbește. Du-te și gata.

Apoi, dacă ești foarte anxios și "înghețat", ia un prieten cu tine. Doar pentru a vă da un impuls. La propriu, o lovitură în coloană te va trimite pe drumul tău. La fel ca la primul pas, nu trebuie să reușești imediat. Dar vă veți face bine. Și tocmai asta este ideea.

3. După prima dată, îți va fi mai ușor

Atunci când faci ceva pentru prima dată, ești nervos și adesea (involuntar) te gândești la toate lucrurile care pot merge prost. Cum ar fi prima mare prezentare în fața întregii companii. În zilele noastre, însă, astfel de prezentări se filmează practic la vedere și abia dacă se pregătesc zece minute. Sunteți deja încrezător! Întoarcerea la străini funcționează în același mod. Cea mai rea parte este să te apropii de primul, apoi totul se termină.

Odată ce îi dovedești corpului tău, care declanșează toate acele sisteme de "fugă sau luptă", că femeia nu este un tigru cu dinți de sabie și că dacă te adresezi ei nu te va ucide, vei fi mai calm. A doua încercare va fi mai bună. Iar a treia încercare va fi puțin mai bună. Exersează!

4. Păstrați-vă în formă

Anxietatea și nervozitatea scad atunci când te lupți cu ele în mod regulat, adică abordezi femeile în mod regulat, nu doar atunci când vrei cu adevărat să agăți una. Abordarea cuiva pe stradă nu duce neapărat la o întâlnire. Cereți indicații, de exemplu! Este important să vă mențineți în formă pentru a vă ține sub control anxietățile.

Într-o zi, s-ar putea să nu mai fie nevoie să flirtezi atât de des. Cu toate acestea, dacă încă vă este frică de ea, nu o lăsați să vă controleze. Cu cât săriți mai des, mai ales la început, cu atât va fi mai greu să reveniți.

 


Articole similare

Ce să pun în profilul meu de dating și ce să nu pun?

Stai în fața calculatorului tău încercând să creezi primul tău profil pe un site de întâlniri online? Nu știți cum să o faceți? Vă gândiți dacă să vă puneți sau nu fotografia pe ea? Cum îți completezi profilul pentru a-l face interesant pentru ceilalți? Punându-vă o serie de întrebări, faceți ceea ce trebuie. Doar dacă vă acordați timp să vă gândiți la profilul dumneavoastră și încercați să îl completați diferit de ceilalți, veți reuși să atrageți mai mulți parteneri care să vă abordeze. Nu uitați că profilul este primul și singurul lucru pe care potențialii parteneri îl folosesc pentru a lua decizii. Dacă sunt interesați, vă contactează, dacă nu, își încearcă norocul în altă parte. Dacă încă nu știi cum să-ți creezi profilul pe un site de întâlniri, consultă sfaturile și ghidurile noastre despre ce să pui în profilul tău și ce să eviți.

Unde vă puteți întâlni?

Există nenumărate locuri potrivite pentru întâlniri. Vă puteți întâlni cam oriunde vă puteți gândi. În termeni foarte generali, vă puteți întâlni în orice loc public în care se adună un număr mare de persoane. Cu toate acestea, vă puteți întâlni, de asemenea, în confortul propriei case, unde veți fi complet singuri. Cum este posibil acest lucru? Într-o epocă în care internetul a devenit o parte integrantă a vieții tale, întâlnirile online vor fi cu siguranță o realitate pentru tine. Cum funcționează întâlnirile online? Cum vă cunoașteți dacă nu aveți internet acasă?  Unde îți poți întâlni noua iubire? Citește mai departe pentru a afla!

Cele mai frecvente greșeli de dating

Încă nu găsești partenerul potrivit?  Chiar dacă ai o mulțime de oameni interesați de întâlniri și ieșiți destul de des în oraș, te lupți constant cu o mare problemă. Ce este? De obicei, nu primești vești de la partenerul tău după prima sau a doua întâlnire. Dar de ce?  S-ar putea ca, fără să știți, să faceți ceva greșit, iar acest lucru îl poate descuraja pe viitorul partener să se întâlnească din nou cu dvs. Așa că haideți să vedem împreună care sunt greșelile pe care oamenii le fac cel mai des la întâlniri și să vedem dacă nu cumva te regăsești și tu în ele.

Dating pe internet

Cum funcționează întâlnirile online? Care sunt avantajele și dezavantajele întâlnirilor online? Pentru cine este potrivit acest tip de întâlniri?

Chiar și seniorii își caută dragostea prin intermediul internetului

Faptul că este ușor și rapid să te familiarizezi cu site-urile de întâlniri online este cunoscut de mult timp. Este cunoscut și faptul că acest tip de întâlniri este folosit în principal de tineri și de persoanele care nu au suficient timp pentru întâlnirile tradiționale. Cu toate acestea, în ultima vreme, numărul de utilizatori din generația mai în vârstă este, de asemenea, în creștere rapidă. Acești oameni caută mai ales un partener de viață, nu un partener de distracție, așa cum se întâmplă adesea în cazul adolescenților.

Cum să agăți o domnișoară?

Îți place o fată și nu știi cum să o agăți? Nu-i așa că nu-ți place să faci curte? Ți se întâmplă adesea ca înainte de a te putea mișca, fata aleasă de tine să ajungă în brațele altcuiva? Atunci ați ajuns la locul potrivit. Consultați sfaturile noastre care ar trebui să vă învețe cum să agățați orice fată rapid și ușor.

Ultimele articole

Evitați aceste greșeli de dating

Nu este ușor să găsești dragostea vieții tale. Vrei să eviți fundăturile și să întâlnești cât mai repede iubirea vieții tale? Evitați următoarele greșeli

Ce te oprește să te întâlnești?

Îți dorești o relație de durată, dar se pare că nu reușești să găsești una? Simți că nimeni nu te vrea? Că toți cei din jurul tău au deja pe cineva și tu ești încă singur? Te-ai săturat de viața pe care o duci? Atunci este posibil să aveți o problemă care vă împiedică să întâlniți pe cineva cu succes. În acest caz, trebuie să eliminați acest blocaj din interiorul vostru. Cum, vă întrebați?

Cum să completezi un profil de dating

De fapt, este destul de ușor să creezi un profil care să atragă pe toată lumea. Dar nu vrei să atragi pe toată lumea. Vrei să atragi doar o singură persoană, persoana potrivită!

Cum să alegi site-ul de întâlniri potrivit?

Găsirea site-ului de întâlniri potrivit nu este ușoară. Dacă vrei să sacrifici cât mai puțin timp și bani pentru întâlniri, citește articolul nostru. Te vom sfătui cum să alegi cel mai bun site de întâlniri pentru tine.

5 sfaturi despre cum să-ți alegi partenerul potrivit

Unii oameni nu reușesc să găsească un partener potrivit pentru viață. Fie din cauza unor modele familiale proaste, a unor fantezii romantice sau pentru că pur și simplu nu văd la timp un manipulator. Consultați cele cinci sfaturi pe care trebuie să le urmați atunci când vă alegeți un partener.

Ce să scriem în primele mesaje?

Te-ai decis să începi să faci întâlniri online, dar cumva nu știi cum să începi să comunici cu utilizatorii? Îți place un bărbat/femeie de pe un site de întâlniri, dar nu știi ce să scrii în primul tău mesaj către el/ea? Noi vă vom ajuta! 

Site de întâlnire pe baza a cine căutați

Site-uri de întâlniri după regiune