Cele mai frecvente greșeli de dating

Cele mai frecvente greșeli de dating

Încă nu găsești partenerul potrivit? Chiar dacă ai o mulțime de oameni interesați de întâlniri și ieșiți destul de des în oraș, te lupți constant cu o mare problemă. Ce este? De obicei, nu primești vești de la partenerul tău după prima sau a doua întâlnire. Dar de ce? S-ar putea ca, fără să știți, să faceți ceva greșit, iar acest lucru îl poate descuraja pe viitorul partener să se întâlnească din nou cu dvs. Așa că haideți să vedem împreună care sunt greșelile pe care oamenii le fac cel mai des la întâlniri și să vedem dacă nu cumva te regăsești și tu în ele.

Greșelile pe care majoritatea oamenilor le fac atunci când se întâlnesc pot părea banale. Dar există ceva adevăr în ele! Ele sunt cele care te pot face să risipești orice șansă de a avea o relație pe termen lung mult dorită. Deci, care sunt aceste greșeli și pași greșiți? Ce ar trebui să eviți neapărat pentru ca întâlnirea ta să funcționeze în cele din urmă?

Nu te juca de-a fi cineva care nu ești. Fii tu însuți!


Probabil că cea mai frecventă greșeală este să te joci de-a fi cineva care nu ești. Deși doriți să vă arătați partea cea mai bună noului partener, nu o faceți. Fii naturală, pentru că, mai devreme sau mai târziu, partenerul tău va descoperi că oricum te prefaci. Nu poți continua să te prefaci la nesfârșit. Și nu trebuie să dureze. Ieși în oraș cu prietenii tăi și ia-ți partenerul cu tine. Își va da seama imediat că te comporți diferit atunci când ești singură cu el. Gândește-te că ori persoana respectivă te va plăcea așa cum ești, ori relația ta este inutilă și nu ai de ales decât să continui să cauți.

Nu căutați idealul de perfecțiune și frumusețe, căutați un partener egal.


O altă problemă este că, de foarte multe ori, ne agățăm de niște idoli de vis. Femeile caută un bărbat atrăgător, cu o condiție fizică bună, sigur din punct de vedere financiar, spiritual, inteligent... Bărbații caută femei subțiri, frumoase, de preferință cu sâni mari și picioare lungi... Dar scopul întâlnirii tale nu este să cauți idealul de perfecțiune și frumusețe, ci un partener de viață. Un partener cu care să te înțelegi, un partener cu care să râzi, un partener cu care să petreci momente bune și rele. Așa că nu căutați eroi de film sau idealuri create de imaginația voastră. Nu există un partener ideal. Încercați să vă uitați în jurul dumneavoastră și să găsiți un partener "normal", egal. Pentru că nu uitați un lucru esențial. Aspectul, statutul, independența financiară, toate acestea sunt valori care se pot schimba, dar dacă găsiți un partener cu simțul umorului, credeți că această valoare personală va rămâne cu siguranță.

Puneți distanță între relații


În cazul în care ați trecut printr-o despărțire dureroasă, acordați-vă timp pentru a vă recupera. Doar așa veți fi suficient de puternici pentru a apărea în forță atunci când căutați o nouă relație, pentru a arăta cine sunteți cu adevărat și pentru a vă putea concentra pe deplin asupra a ceea ce are de oferit partenerul. De fapt, dacă te vei arunca cu capul înainte într-o altă relație, cel mai probabil nu vei face decât să-ți peticești durerea de pe suflet și vei continua să fii preocupat de tine tot timpul în relația respectivă. Iar acest lucru nu este pozitiv pentru viitor. Așadar, sfatul nostru este ca înainte de a începe să căutați o nouă iubire, să vă ocupați de cea veche.

Nu mergeți la o întâlnire știind că oricum nu va funcționa.


Dacă te duci la o întâlnire știind dinainte că te va aștepta cineva pe care nu-l vei plăcea, cineva căruia nu vei avea ce să-i spui, cineva care va fi ciudat și te va face să te simți rușinat sau cineva care cu siguranță nu te va plăcea, atunci asta este o problemă. E mai bine să stai acasă. Cu o astfel de atitudine, cu siguranță nu vei face o impresie bună partenerului tău, deoarece te vei comporta în subconștient într-un mod care va face ca întâlnirea ta să nu funcționeze. Încercați să vă schimbați atitudinea măcar o dată și vedeți că norocul s-ar putea să vă surâdă. La urma urmei, o întâlnire ar trebui să fie ceva de care să vă bucurați pe deplin. Așa că încercați să vă lăsați gândurile negative acasă și ieșiți la întâlnire cu un sentiment pozitiv și plin de anticipare.

Scăpați de prejudecățile inutile


O problemă conexă este mentalitatea dumneavoastră. Dacă te tot gândești că doar tu ești ghinionist la întâlniri, că nu ai succes, că toți cei din jurul tău se întâlnesc mai ușor decât tine, poate că mentalitatea ta chiar face să fie așa. Dacă mergeți la o întâlnire cu această atitudine negativă, trebuie să vă așteptați, de asemenea, în subconștient, ca persoana respectivă să nu vă mai sune niciodată. Nimeni nu caută o persoană deprimată, tristă sau în suferință. Toată lumea vrea să întâlnească pe cineva care să-i facă să se simtă bine, cineva care să râdă de orice, un partener care să fie vesel și optimist. Încercați să vă schimbați atitudinea față de întâlniri. Nu are niciun rost să te plângi mereu de faptul că toți ceilalți sunt norocoși, doar tu ești ghinionist. De fapt, nu trebuie să fie așa. Pentru că nu poți vedea în nicio relație, nu ai decât informații indirecte despre cum merg relațiile prietenilor și cunoștințelor tale. Oamenii își înfrumusețează adesea experiențele pentru ca ceilalți să aibă impresia că au succes. Așa că ai grijă de tine în primul rând, ai încredere că nici altora nu le este atât de ușor pe cât crezi.

Nu-ți face griji pentru foștii parteneri, nu-ți plânge de milă!


De multe ori, foștii parteneri sunt aduși în discuție la primele întâlniri când nu ar trebui să fie aduși deloc în discuție. Totuși, dacă acestea apar, fiți conștienți că nu este foarte potrivit să vorbiți despre ele în mod negativ, aducând în discuție toate lucrurile rele care vi s-au întâmplat vouă și persoanei în cauză. Încercați să răspundeți la întrebare în mod neutru sau scoateți în evidență lucrurile pozitive pe care vi le-a oferit și v-a învățat relația cu fostul partener. Nu vorbiți despre foștii iubiți cu prea multă pasiune, ar putea să pară că regretați despărțirea și că vreți să vă întoarceți sau, dimpotrivă, să sune ca și cum nu ați avea practic nicio relație pozitivă cu sexul opus. Deși experiențele tale din relațiile anterioare nu sunt pozitive, nu-i spune persoanei pe care vrei să o cunoști mai bine despre ea. Momentul pentru astfel de conversații este mult mai târziu decât atunci când vă întâlniți pentru prima dată.

Nu vorbi atât de mult despre tine, fii interesat de partenerul tău


Ceea ce este important la o primă întâlnire este modul în care comunicați împreună. Aveți grijă să nu se întâmple ca doar dumneavoastră să vorbiți, iar partenerul să vă asculte în tăcere tot timpul. Pentru că dacă în timpul unei conversații de o oră sunt doar eu, eu, eu, eu, credeți-mă, nu va face o impresie bună. Ar putea să vă descurajeze partenerul sau să întărească faptul că probabil sunteți egoist. Amândoi trebuie să vorbiți în cadrul întâlnirii, să fiți interesați unul de celălalt și să încercați să învățați unul despre celălalt. Așadar, încercați să ascultați cu atenție și să vă ascultați partenerul. S-ar putea să pierdeți informații importante care vă vor ajuta să luați o decizie cu privire la următoarea întâlnire.

Cele mai frecvente greșeli de dating

Nu subestimați pregătirea pentru prima întâlnire
Un ultim sfat. Când vine vorba de pregătirea pentru o întâlnire, modul în care te îmbraci, te aranjezi și miroși, nu am subestima acest lucru. Credeți-mă, și partenerul dumneavoastră va încerca să vină în cele mai bune haine pe care le are acasă. Prima impresie este foarte importantă. Desigur, acest lucru nu anulează prima regulă - fii tu însuți, nu exagera. Ideea nu este să mergi la o întâlnire ca o doamnă pe tocuri înalte în haine elegante, când tu ai purtat toată viața adidași și haine sport. Deși vrei să faci o impresie bună, crede că probabil nu vei face o impresie bună în pantofi în care nu poți merge deloc sau în haine în care nu te simți confortabil.


Articole similare

Cum pot începe să comunic pe un site de întâlniri?

Te-ai înscris pe un site de întâlniri și deodată nu știi cum să începi să comunici? Ce mesaj să trimiți unei persoane pe care nici măcar nu o cunoști încă? Aruncați o privire la sfaturile noastre și simplificați-vă experiența de dating online. Prima dvs. comunicare scrisă este foarte importantă.

Singurătatea cântărește greu

Poți deveni un singuratic din mai multe motive: din cauza experiențelor tale negative într-o relație, pentru că ghinionul te pândește mereu sau pentru că pur și simplu îți place să trăiești astfel. Unii oameni aleg să trăiască involuntar într-o gospodărie de o singură persoană, alții preferă singurătatea vieții de cuplu.

Chiar și seniorii își caută dragostea prin intermediul internetului

Faptul că este ușor și rapid să te familiarizezi cu site-urile de întâlniri online este cunoscut de mult timp. Este cunoscut și faptul că acest tip de întâlniri este folosit în principal de tineri și de persoanele care nu au suficient timp pentru întâlnirile tradiționale. Cu toate acestea, în ultima vreme, numărul de utilizatori din generația mai în vârstă este, de asemenea, în creștere rapidă. Acești oameni caută mai ales un partener de viață, nu un partener de distracție, așa cum se întâmplă adesea în cazul adolescenților.

Ne bazăm pe soartă pentru a găsi un partener

Cei mai mulți dintre noi nu ne pricepem prea bine la alegerea unui partener. De aceea ne place să ne bazăm pe șansă. Este frumos, confortabil și ușor. Iar atunci când nu merge, putem pur și simplu să ne scuzăm pentru soartă. Noi nu avem prea mult de-a face cu asta. Doar că soarta nu ne-a fost favorabilă, nu am avut noroc și nu a mers. Mulți oameni caută mereu o rețetă unică pentru a întâlni partenerul perfect.

Pur și simplu nu știm cum să ne întâlnim

Întâlniri ...Ne așteptăm ca totul să se rezolve de la sine. Va fi ușor, plăcut, evident. În mare parte ne bazăm pe șansă, pe soartă. Dar, din păcate, așa funcționează de obicei doar în filmele romantice.

Dating mituri

Dacă faceți parte din grupul de persoane care nu pot și nu vor să se întâlnească, deși caută în mod constant dragostea, și care alternează între sentimente de disperare totală, resemnare sau, dimpotrivă, o mare determinare de a găsi în sfârșit un partener, atunci poate că știm care este problema. Poate că ești unul dintre cei care au o concepție greșită sau o concepție greșită despre întâlniri și, prin urmare, nu dai deloc șansa iubirii tale să se formeze.

Ultimele articole

Evitați aceste greșeli de dating

Nu este ușor să găsești dragostea vieții tale. Vrei să eviți fundăturile și să întâlnești cât mai repede iubirea vieții tale? Evitați următoarele greșeli

Cum să depășești frica și să abordezi o femeie

Abordarea unei femei poate fi cel mai mare coșmar al tău. Sau o plimbare în parc. Depinde de tine cum abordezi întâlnirile. Citiți în continuare patru sfaturi utile pentru a scăpa de emoții și pentru a vă aborda cu ușurință partenerul de vis.

Ce te oprește să te întâlnești?

Îți dorești o relație de durată, dar se pare că nu reușești să găsești una? Simți că nimeni nu te vrea? Că toți cei din jurul tău au deja pe cineva și tu ești încă singur? Te-ai săturat de viața pe care o duci? Atunci este posibil să aveți o problemă care vă împiedică să întâlniți pe cineva cu succes. În acest caz, trebuie să eliminați acest blocaj din interiorul vostru. Cum, vă întrebați?

Cum să completezi un profil de dating

De fapt, este destul de ușor să creezi un profil care să atragă pe toată lumea. Dar nu vrei să atragi pe toată lumea. Vrei să atragi doar o singură persoană, persoana potrivită!

Cum să alegi site-ul de întâlniri potrivit?

Găsirea site-ului de întâlniri potrivit nu este ușoară. Dacă vrei să sacrifici cât mai puțin timp și bani pentru întâlniri, citește articolul nostru. Te vom sfătui cum să alegi cel mai bun site de întâlniri pentru tine.

5 sfaturi despre cum să-ți alegi partenerul potrivit

Unii oameni nu reușesc să găsească un partener potrivit pentru viață. Fie din cauza unor modele familiale proaste, a unor fantezii romantice sau pentru că pur și simplu nu văd la timp un manipulator. Consultați cele cinci sfaturi pe care trebuie să le urmați atunci când vă alegeți un partener.

Site de întâlnire pe baza a cine căutați

Site-uri de întâlniri după regiune