Nu tratați întâlnirile ca pe niște cumpărături într-un e-shop!

Nu tratați întâlnirile ca pe niște cumpărături într-un e-shop!

Întâlnirile pe internet devin una dintre cele mai comune modalități de întâlnire în zilele noastre. De fapt, este mult mai confortabil să vă așezați seara la internet și să faceți cunoștință în confortul casei decât să vă petreceți serile căutând persoana potrivită în cadrul companiei. Întâlnirile online le oferă utilizatorilor de întâlniri pe internet posibilitatea de a cunoaște persoane pe care cel mai probabil nu le-ar întâlni în viața de zi cu zi. Așa că profitați de acest lucru și găsiți în sfârșit partenerul visurilor dumneavoastră.

Întâlnirea virtuală este în prezent echivalentă cu întâlnirea în persoană.


Dar aveți grijă cum abordați întâlnirile online. Nu este bine să tratezi fiecare utilizator ca pe un obiect dintr-un magazin online și să compari care dintre "oferte" este cea mai bună pentru tine.

Aparența nu este cel mai important lucru


Este de la sine înțeles că, în primul rând, căutați să vedeți dacă vă place utilizatorul în cauză și numai dacă obțineți o reacție pozitivă începeți să îi studiați profilul în detaliu. Cu toate acestea, există, de asemenea, persoane care evaluează utilizatorii doar după cum arată. Ei nu mai sunt interesați de cum sunt în interior. Cu toate acestea, trebuie să fiți conștienți de faptul că nu este suficient să dați click pe paginile de profil cu fotografii. Este posibil ca fotografiile persoanei în cauză să nu fie o reprezentare reală a modului în care arată utilizatorul în viața reală. Femeile pun adesea pe profilurile lor fotografii profesionale care le fac să pară mai mult decât frumoase. Sunt perfect machiați, perfect îngrijiți, îmbrăcați în ceva care li se potrivește cu adevărat. Dar, de fapt, nu așa arată majoritatea femeilor. Fără munca unui stilist, aceeași persoană vă poate adăuga apoi un aspect mult mai obișnuit. Și funcționează și în sens invers. Cineva nu este nici pe departe fotogenic, așa că, doar dând click pe profiluri, va fi eliminat instantaneu din categoria partenerilor. Poate că, dacă i-ați acorda cea mai mică șansă unei astfel de persoane, ați fi surprins să constatați că, de fapt, nu pare a fi la locul ei și că v-ați putea înțelege foarte bine cu ea, deoarece aveți o serie de interese comune.

Citiți printre rânduri


Așa că nu răsfoiți profilurile fără să vă gândiți, comparând educația, vârsta, înălțimea, greutatea, ocupația, etc... Nu este un proces de cumpărături, ci o căutare a unui partener cu care să încercați să trăiți. Așadar, uitați-vă și la caracteristicile pe care utilizatorul le-a completat în profilul său. Fiți atenți nu numai la text, ci și la stilul în care este scris profilul. Citiți printre rânduri. Chiar și acest tip de lucru îți va spune multe despre persoana respectivă. Întrebările pe care oamenii le completează în profilurile lor reflectă, de asemenea, de obicei, ce fel de relație sau de viață au trăit până acum. De cele mai multe ori, acestea vă spun ce așteaptă persoana respectivă de la un nou partener sau de ce se teme în secret.

Nu așteptați, acționați!


În loc să dați click și click toată seara, acționați. Dacă vă place cineva, contactați-l, trimiteți-i un mesaj și vedeți cum răspunde. Pur și simplu - comunicați prin intermediul unui site de întâlniri. Un număr mare de utilizatori înregistrați poate părea la început un mare avantaj, dar poate fi de fapt o capcană. De ce? Pentru că, de fapt, vă veți trata utilizatorii ca pe o marfă într-un magazin online, iar un utilizator care nu pare 100% la prima vedere nu va avea ocazia să vă cunoască deloc.

Dating online prin internet

Cumpărăturile online au ceva în comun cu întâlnirile online
Într-un magazin online, nu poți atinge, privi sau încerca produsele, ci doar aștepți să vezi ce vine acasă în pachet. La fel se întâmplă și cu întâlnirile online. Chiar dacă profilul pare absolut grozav și ai impresia că ai întâlnit deja persoana potrivită, realitatea poate fi cu totul alta. Dar nu vei afla decât la prima întâlnire. Așa că, dacă vă înțelegeți după câteva e-mailuri, nu mai amânați și întâlniți-vă la o cafea. Numai o întâlnire față în față va decide dacă sunteți interesat sau nu.


Articole similare

Reguli de dating pe internet!

Site-urile de întâlniri pe internet sunt în prezent una dintre cele mai utilizate modalități de întâlnire între oameni. În afară de întâlnirile în persoană și de așa-numitele întâlniri organizate, întâlnirile online, din confortul casei, biroului sau al altei locații, reprezintă cel mai popular mod de a căuta dragostea. Dar chiar și întâlnirile online au propriile reguli. Doar pentru că îți creezi un profil pe un site de întâlniri online nu înseamnă că vei întâlni

Cum să-i impresionezi pe băieți?

Vrei să întâlnești un tip care îți place și nu știi cum să faci asta? Noi vă vom ajuta!

Cum să recunoști un escroc?

Lumea s-a confruntat cu problema fraudei încă din cele mai vechi timpuri și probabil că va continua să o facă. Poți găsi escroci oriunde te uiți. Din păcate, chiar și pe site-urile de întâlniri online. Dar cum recunoști un escroc de căsătorie?

Cele mai frecvente greșeli de dating

Încă nu găsești partenerul potrivit?  Chiar dacă ai o mulțime de oameni interesați de întâlniri și ieșiți destul de des în oraș, te lupți constant cu o mare problemă. Ce este? De obicei, nu primești vești de la partenerul tău după prima sau a doua întâlnire. Dar de ce?  S-ar putea ca, fără să știți, să faceți ceva greșit, iar acest lucru îl poate descuraja pe viitorul partener să se întâlnească din nou cu dvs. Așa că haideți să vedem împreună care sunt greșelile pe care oamenii le fac cel mai des la întâlniri și să vedem dacă nu cumva te regăsești și tu în ele.

Dating pe internet

Cum funcționează întâlnirile online? Care sunt avantajele și dezavantajele întâlnirilor online? Pentru cine este potrivit acest tip de întâlniri?

Pur și simplu nu știm cum să ne întâlnim

Întâlniri ...Ne așteptăm ca totul să se rezolve de la sine. Va fi ușor, plăcut, evident. În mare parte ne bazăm pe șansă, pe soartă. Dar, din păcate, așa funcționează de obicei doar în filmele romantice.

Ultimele articole

Evitați aceste greșeli de dating

Nu este ușor să găsești dragostea vieții tale. Vrei să eviți fundăturile și să întâlnești cât mai repede iubirea vieții tale? Evitați următoarele greșeli

Cum să depășești frica și să abordezi o femeie

Abordarea unei femei poate fi cel mai mare coșmar al tău. Sau o plimbare în parc. Depinde de tine cum abordezi întâlnirile. Citiți în continuare patru sfaturi utile pentru a scăpa de emoții și pentru a vă aborda cu ușurință partenerul de vis.

Ce te oprește să te întâlnești?

Îți dorești o relație de durată, dar se pare că nu reușești să găsești una? Simți că nimeni nu te vrea? Că toți cei din jurul tău au deja pe cineva și tu ești încă singur? Te-ai săturat de viața pe care o duci? Atunci este posibil să aveți o problemă care vă împiedică să întâlniți pe cineva cu succes. În acest caz, trebuie să eliminați acest blocaj din interiorul vostru. Cum, vă întrebați?

Cum să completezi un profil de dating

De fapt, este destul de ușor să creezi un profil care să atragă pe toată lumea. Dar nu vrei să atragi pe toată lumea. Vrei să atragi doar o singură persoană, persoana potrivită!

Cum să alegi site-ul de întâlniri potrivit?

Găsirea site-ului de întâlniri potrivit nu este ușoară. Dacă vrei să sacrifici cât mai puțin timp și bani pentru întâlniri, citește articolul nostru. Te vom sfătui cum să alegi cel mai bun site de întâlniri pentru tine.

5 sfaturi despre cum să-ți alegi partenerul potrivit

Unii oameni nu reușesc să găsească un partener potrivit pentru viață. Fie din cauza unor modele familiale proaste, a unor fantezii romantice sau pentru că pur și simplu nu văd la timp un manipulator. Consultați cele cinci sfaturi pe care trebuie să le urmați atunci când vă alegeți un partener.

Site de întâlnire pe baza a cine căutați

Site-uri de întâlniri după regiune