Nu tratați întâlnirile ca pe niște cumpărături într-un e-shop!

Nu tratați întâlnirile ca pe niște cumpărături într-un e-shop!

Întâlnirile pe internet devin una dintre cele mai comune modalități de întâlnire în zilele noastre. De fapt, este mult mai confortabil să vă așezați seara la internet și să faceți cunoștință în confortul casei decât să vă petreceți serile căutând persoana potrivită în cadrul companiei. Întâlnirile online le oferă utilizatorilor de întâlniri pe internet posibilitatea de a cunoaște persoane pe care cel mai probabil nu le-ar întâlni în viața de zi cu zi. Așa că profitați de acest lucru și găsiți în sfârșit partenerul visurilor dumneavoastră.

Întâlnirea virtuală este în prezent echivalentă cu întâlnirea în persoană.


Dar aveți grijă cum abordați întâlnirile online. Nu este bine să tratezi fiecare utilizator ca pe un obiect dintr-un magazin online și să compari care dintre "oferte" este cea mai bună pentru tine.

Aparența nu este cel mai important lucru


Este de la sine înțeles că, în primul rând, căutați să vedeți dacă vă place utilizatorul în cauză și numai dacă obțineți o reacție pozitivă începeți să îi studiați profilul în detaliu. Cu toate acestea, există, de asemenea, persoane care evaluează utilizatorii doar după cum arată. Ei nu mai sunt interesați de cum sunt în interior. Cu toate acestea, trebuie să fiți conștienți de faptul că nu este suficient să dați click pe paginile de profil cu fotografii. Este posibil ca fotografiile persoanei în cauză să nu fie o reprezentare reală a modului în care arată utilizatorul în viața reală. Femeile pun adesea pe profilurile lor fotografii profesionale care le fac să pară mai mult decât frumoase. Sunt perfect machiați, perfect îngrijiți, îmbrăcați în ceva care li se potrivește cu adevărat. Dar, de fapt, nu așa arată majoritatea femeilor. Fără munca unui stilist, aceeași persoană vă poate adăuga apoi un aspect mult mai obișnuit. Și funcționează și în sens invers. Cineva nu este nici pe departe fotogenic, așa că, doar dând click pe profiluri, va fi eliminat instantaneu din categoria partenerilor. Poate că, dacă i-ați acorda cea mai mică șansă unei astfel de persoane, ați fi surprins să constatați că, de fapt, nu pare a fi la locul ei și că v-ați putea înțelege foarte bine cu ea, deoarece aveți o serie de interese comune.

Citiți printre rânduri


Așa că nu răsfoiți profilurile fără să vă gândiți, comparând educația, vârsta, înălțimea, greutatea, ocupația, etc... Nu este un proces de cumpărături, ci o căutare a unui partener cu care să încercați să trăiți. Așadar, uitați-vă și la caracteristicile pe care utilizatorul le-a completat în profilul său. Fiți atenți nu numai la text, ci și la stilul în care este scris profilul. Citiți printre rânduri. Chiar și acest tip de lucru îți va spune multe despre persoana respectivă. Întrebările pe care oamenii le completează în profilurile lor reflectă, de asemenea, de obicei, ce fel de relație sau de viață au trăit până acum. De cele mai multe ori, acestea vă spun ce așteaptă persoana respectivă de la un nou partener sau de ce se teme în secret.

Nu așteptați, acționați!


În loc să dați click și click toată seara, acționați. Dacă vă place cineva, contactați-l, trimiteți-i un mesaj și vedeți cum răspunde. Pur și simplu - comunicați prin intermediul unui site de întâlniri. Un număr mare de utilizatori înregistrați poate părea la început un mare avantaj, dar poate fi de fapt o capcană. De ce? Pentru că, de fapt, vă veți trata utilizatorii ca pe o marfă într-un magazin online, iar un utilizator care nu pare 100% la prima vedere nu va avea ocazia să vă cunoască deloc.

Dating online prin internet

Cumpărăturile online au ceva în comun cu întâlnirile online
Într-un magazin online, nu poți atinge, privi sau încerca produsele, ci doar aștepți să vezi ce vine acasă în pachet. La fel se întâmplă și cu întâlnirile online. Chiar dacă profilul pare absolut grozav și ai impresia că ai întâlnit deja persoana potrivită, realitatea poate fi cu totul alta. Dar nu vei afla decât la prima întâlnire. Așa că, dacă vă înțelegeți după câteva e-mailuri, nu mai amânați și întâlniți-vă la o cafea. Numai o întâlnire față în față va decide dacă sunteți interesat sau nu.


Articole similare

Vreau să te cunosc! Ce ar trebui să fac?

În esență, îți spui ție însuți că ești o persoană fericită. Aveți o slujbă care vă place, sunteți destul de chipeș, aveți o casă frumoasă și sunteți sigur din punct de vedere financiar. Dar ceva sau cineva lipsește din fericirea și satisfacția ta deplină.  Este vorba de un partener de viață pe care nu-l găsești? Vrei să-ți schimbi statutul din celibatar în logodit sau îndrăgostit? Atunci nu-ți fie teamă să începi să te întâlnești! Alții au făcut-o, poți să o faci și tu!

Cum să agăți o fată?

Într-o bună dimineață te trezești bine dispus, te duci la serviciu sau la școală și deodată vezi un cuplu. Vezi o fată frumoasă îmbrățișată de un băiat cu calități fizice similare cu ale tale. În acel moment îți dai seama că ești încă singur și te gândești: "Cum naiba e posibil ca tipul ăsta să aibă o așa bunăciune și eu să nu am nimic? Ce fac greșit?"

Chiar și seniorii își caută dragostea prin intermediul internetului

Faptul că este ușor și rapid să te familiarizezi cu site-urile de întâlniri online este cunoscut de mult timp. Este cunoscut și faptul că acest tip de întâlniri este folosit în principal de tineri și de persoanele care nu au suficient timp pentru întâlnirile tradiționale. Cu toate acestea, în ultima vreme, numărul de utilizatori din generația mai în vârstă este, de asemenea, în creștere rapidă. Acești oameni caută mai ales un partener de viață, nu un partener de distracție, așa cum se întâmplă adesea în cazul adolescenților.

Cum pot începe să comunic pe un site de întâlniri?

Te-ai înscris pe un site de întâlniri și deodată nu știi cum să începi să comunici? Ce mesaj să trimiți unei persoane pe care nici măcar nu o cunoști încă? Aruncați o privire la sfaturile noastre și simplificați-vă experiența de dating online. Prima dvs. comunicare scrisă este foarte importantă.

Ne bazăm pe soartă pentru a găsi un partener

Cei mai mulți dintre noi nu ne pricepem prea bine la alegerea unui partener. De aceea ne place să ne bazăm pe șansă. Este frumos, confortabil și ușor. Iar atunci când nu merge, putem pur și simplu să ne scuzăm pentru soartă. Noi nu avem prea mult de-a face cu asta. Doar că soarta nu ne-a fost favorabilă, nu am avut noroc și nu a mers. Mulți oameni caută mereu o rețetă unică pentru a întâlni partenerul perfect.

Alege site-ul de dating de alegerea ta

Pentru cine sunt potrivite întâlnirile online pe internet? Cam oricine. Nu numai persoanele care sunt foarte ocupate la locul de muncă, persoanele care se tem de contactul personal, dar și mamele cu copii care, din anumite motive, au pus capăt relației cu partenerul lor, studenții, persoanele în vârstă etc. se pot întâlni online. Practic, orice persoană care își caută un partener și care are o conexiune la internet, un computer sau un telefon acasă se poate întâlni pe internet. Ideea că doar cei din afară se întâlnesc pe internet este foarte greșită. Site-urile de întâlniri din zilele noastre sunt pline de oameni cu diplome universitare, doctori, manageri, oameni de afaceri, avocați etc. Așa că încearcă-ți norocul și găsește-ți dragostea vieții tale rapid și ușor

Ultimele articole

Evitați aceste greșeli de dating

Nu este ușor să găsești dragostea vieții tale. Vrei să eviți fundăturile și să întâlnești cât mai repede iubirea vieții tale? Evitați următoarele greșeli

Cum să depășești frica și să abordezi o femeie

Abordarea unei femei poate fi cel mai mare coșmar al tău. Sau o plimbare în parc. Depinde de tine cum abordezi întâlnirile. Citiți în continuare patru sfaturi utile pentru a scăpa de emoții și pentru a vă aborda cu ușurință partenerul de vis.

Ce te oprește să te întâlnești?

Îți dorești o relație de durată, dar se pare că nu reușești să găsești una? Simți că nimeni nu te vrea? Că toți cei din jurul tău au deja pe cineva și tu ești încă singur? Te-ai săturat de viața pe care o duci? Atunci este posibil să aveți o problemă care vă împiedică să întâlniți pe cineva cu succes. În acest caz, trebuie să eliminați acest blocaj din interiorul vostru. Cum, vă întrebați?

Cum să completezi un profil de dating

De fapt, este destul de ușor să creezi un profil care să atragă pe toată lumea. Dar nu vrei să atragi pe toată lumea. Vrei să atragi doar o singură persoană, persoana potrivită!

Cum să alegi site-ul de întâlniri potrivit?

Găsirea site-ului de întâlniri potrivit nu este ușoară. Dacă vrei să sacrifici cât mai puțin timp și bani pentru întâlniri, citește articolul nostru. Te vom sfătui cum să alegi cel mai bun site de întâlniri pentru tine.

5 sfaturi despre cum să-ți alegi partenerul potrivit

Unii oameni nu reușesc să găsească un partener potrivit pentru viață. Fie din cauza unor modele familiale proaste, a unor fantezii romantice sau pentru că pur și simplu nu văd la timp un manipulator. Consultați cele cinci sfaturi pe care trebuie să le urmați atunci când vă alegeți un partener.

Site de întâlnire pe baza a cine căutați

Site-uri de întâlniri după regiune