Cum de a crea un profil atractiv pe un site de dating?

Cum de a crea un profil atractiv pe un site de dating?

Te-ai decis să încerci întâlnirile online? Apoi, va trebui să decideți ce site de întâlniri să alegeți din catalogul de site-uri de întâlniri cehe și străine, ce site de întâlniri este potrivit pentru dumneavoastră, dacă sunteți dispus să plătiți sau nu pentru a deveni membru al acestui site de întâlniri și, nu în ultimul rând, cum să vă înregistrați pe un site de întâlniri online și cum să creați un profil atractiv. Alegerea unui site de dating și crearea unui profil atractiv este cel mai important lucru pentru experiența ta de dating!

Pe ce site de dating ar trebui să vă încercați norocul?


De ce este atât de importantă alegerea site-ului de dating online potrivit? Nu este un site de întâlniri ca un site de întâlniri? Din păcate, nu este așa. Există multe site-uri de întâlniri online pe internet. În funcție de tipul de site de întâlniri, este posibil să fiți interesat de un site de întâlniri serioase, un site de flirt, un site de întâlniri pentru studenți, un site de întâlniri pentru seniori, un site de întâlniri pentru mame sau tați singuri, un site de întâlniri pentru persoane cu siluetă completă, un site de întâlniri sportive sau un site de întâlniri pentru lesbiene sau gay. Depinde de tine dacă ești în căutarea unei relații serioase, a unei aventuri sau a unui nou prieten. Dar pe care site de dating ar trebui să vă înscrieți? Vă recomandăm să-l alegeți pe cel mai potrivit pentru dumneavoastră, fie din catalogul de site-uri de întâlniri, fie să încercați să deveniți membru al site-ului de întâlniri premium Elitedate.cz, conceput pentru întâlniri serioase.

Creați-vă profilul de dating cu cea mai mare grijă!


Dacă v-ați decis deja ce site de matrimoniale să încercați pentru a vă găsi partenerul de vis, ați făcut deja primul pas. Al doilea pas, la fel de important, este să vă înregistrați și să vă completați profilul. Nu subestimați niciodată această etapă. S-ar putea să vă gândiți că va dura câteva minute pentru a vă completa profilul și s-ar putea să aveți dreptate. În câteva minute veți completa ceea ce oricine ar completa în grabă, fără pic de spirit sau originalitate. Doar că a completa profilul așa, fără să te gândești, este inutil. Nu uitați că profilul este singurul lucru pe care ceilalți îl folosesc pentru a decide dacă să vă contacteze sau nu. O fotografie de profil este foarte importantă, dar nu este suficientă pentru a crea un profil de succes. De ce? Pentru că, dacă cineva te alege doar pentru felul în care arăți în fotografie, va fi interesat mai mult de valorile superficiale, nu de ceea ce/cine ești în interior. Și în acest caz, nu caută o relație de durată. Pentru că, dacă cineva își alege un partener de viață, îi pasă de locul de unde provine persoana respectivă, de vârsta pe care o are, de educația sa, de starea civilă, de locul de muncă, de ceea ce îi place sau nu, etc.

Cum ar trebui să arate imaginea de profil?


Atunci când alegeți o fotografie de profil, nu uitați că fotografia trebuie să arate imaginea dumneavoastră actuală. Deși ar fi frumos să puneți o fotografie de profil de acum cinci sau zece ani, adică atunci când ați fi putut fi cu multe kilograme mai slab, mai tânăr, fără riduri sau când nu aveați chelie pe cap. La prima vedere, această fotografie ar putea atrage mai multe persoane care, ca și tine, își caută un partener de viață, dar, pe de altă parte, trebuie să îți dai seama că realitatea ar putea fi foarte dezamăgitoare pentru cealaltă persoană. Dacă ezitați între ce fotografie să alegeți, aruncați o privire la următoarele recomandări. Nu contează dacă fotografia este doar a feței sau a întregului corp, sau dacă sunteți fotografiat întins, în picioare sau făcând o activitate sportivă. Principalul lucru este ca fotografia să fie doar cu tine, nu cu un grup de persoane, să fii clar vizibil în fotografie și, cel mai important, să fie pozitivă și să zâmbești. O fotografie în care sunteți încruntat are toate șansele să îi facă pe cei mai mulți potențiali parteneri să renunțe la primul contact. Dacă alegeți să rămâneți anonim și să nu vă publicați fotografia de profil, încercați să vă faceți profilul mai interesant. Nu uitați, totuși, că profilurile fără fotografie au șanse mult mai mici de a fi întâlnite decât cele cu fotografie. Luați-o din partea cealaltă. Ați contacta o persoană al cărei profil vi se pare interesant, dar nu ați putea vedea cum arată? Sau preferi să scrii unei persoane care le are pe amândouă în profil?

Ce informații să includem în profil și ce informații să nu includem?


Mai presus de toate, profilul pe care îl creați trebuie să fie sincer. Nu are rost să creați un profil pentru a atrage atenția tuturor celorlalți și a-i atrage spre ceva ce nu oferiți de fapt. Poate pentru comunicarea pe internet, da, dar nu pentru întâlniri serioase. De fapt, dacă vă decideți să mergeți la o primă întâlnire cu partenerul ales, aveți încredere că adevărul va ieși la iveală și probabil că nu veți mai avea o altă șansă de a vă întâlni. De ce să te dai drept cineva care nu ești? La urma urmei, căutați o persoană care să vă placă pentru ceea ce sunteți cu adevărat. Fiți natural atunci când vă creați profilul. Dacă aveți simțul umorului sau doriți să vă creați profilul cu o glumă, faceți-o. Nu toată lumea are această trăsătură, așa că de ce să nu o folosiți ca armă secretă. Încercați să vă detaliați caracteristicile, interesele și hobby-urile, dar în egală măsură încercați să scrieți și cerințele viitorului partener. Dacă știți trăsături sau obiceiuri pe care nu le-ați accepta niciodată la un potențial partener, includeți-le și pe acestea în profilul dumneavoastră. Acest lucru vă va economisi timp atunci când comunicați cu persoane pe care nu doriți cu adevărat să le întâlniți.

Atunci când creați profiluri, nu includeți informații de contact, cum ar fi adresa, numărul de telefon, adresa de e-mail... Păstrați aceste informații doar pentru persoanele pe care doriți să le întâlniți în persoană. În mod similar, nu scrieți în profilul dvs. despre faptul că nu vă puteți întâlni, că sunteți disperat, că nu aveți noroc în dragoste sau lucruri de acest gen. Nu vă plângeți niciodată de milă în profilul dumneavoastră. Astfel de informații sunt mai susceptibile de a-i descuraja pe ceilalți. De asemenea, este o greșeală să scrieți un profil ca un eseu sau să nu includeți nimic.

Înainte de a vă salva profilul pe un site de întâlniri, verificați de două ori dacă ceea ce ați scris are sens și dacă nu aveți prea multe greșeli gramaticale. Deși site-urile de întâlniri vă permit de obicei să vă editați profilul, acest lucru vă va economisi timp și o potențială jenă.


Articole similare

Unde vă puteți întâlni?

Există nenumărate locuri potrivite pentru întâlniri. Vă puteți întâlni cam oriunde vă puteți gândi. În termeni foarte generali, vă puteți întâlni în orice loc public în care se adună un număr mare de persoane. Cu toate acestea, vă puteți întâlni, de asemenea, în confortul propriei case, unde veți fi complet singuri. Cum este posibil acest lucru? Într-o epocă în care internetul a devenit o parte integrantă a vieții tale, întâlnirile online vor fi cu siguranță o realitate pentru tine. Cum funcționează întâlnirile online? Cum vă cunoașteți dacă nu aveți internet acasă?  Unde îți poți întâlni noua iubire? Citește mai departe pentru a afla!

Cum să abordezi un bărbat

Chiar și astăzi, unele fete încă mai așteaptă un prinț chipeș pe un cal alb. Desigur, cu toții iubim basmul Cenușăreasa, în care prințul își caută aleasa. Dar credeți, doamnelor, că mai este așa și astăzi? Din păcate, nu. Vă rugăm să consultați calendarul. Trăim în secolul XXI. Este o perioadă de mari schimbări, nu doar în economie sau tehnologie, ci și în relația dintre bărbați și femei. Doamnelor, în ziua de azi, nimeni nu vă va potrivi un pantof decât dacă o cereți dumneavoastră. Nu pierdeți niciun moment și luați viitorul în propriile mâini.

 

Schimbați singurătatea pentru o viață în doi!

Numărul persoanelor care trăiesc singure este în continuă creștere. Pe lângă cei care nu au reușit încă să întâlnească pe cineva până la vârsta de treizeci și cinci de ani, putem întâlni și persoane care sunt singure din alte motive. Acest lucru se poate întâmpla, de exemplu, pentru că mariajul lor a eșuat și s-a încheiat cu un divorț sau pentru că unul dintre partenerii lor a murit brusc și au rămas văduvi. Singurătatea este, de obicei, foarte descurajantă pentru oameni și poate aduce cu ea o serie întreagă de probleme psihologice. Cum să ieșiți din singurătate?

Cele mai frecvente greșeli de dating

Încă nu găsești partenerul potrivit?  Chiar dacă ai o mulțime de oameni interesați de întâlniri și ieșiți destul de des în oraș, te lupți constant cu o mare problemă. Ce este? De obicei, nu primești vești de la partenerul tău după prima sau a doua întâlnire. Dar de ce?  S-ar putea ca, fără să știți, să faceți ceva greșit, iar acest lucru îl poate descuraja pe viitorul partener să se întâlnească din nou cu dvs. Așa că haideți să vedem împreună care sunt greșelile pe care oamenii le fac cel mai des la întâlniri și să vedem dacă nu cumva te regăsești și tu în ele.

Ce fel de bărbați caută femeile? Pretențioși sau băieți de treabă?

Cum e cu femeile? Ce tip de bărbați le atrag cel mai mult? Sunt femeile mai predispuse să se întâlnească cu un "băiat rău" sau cu un tip care le-ar aduce albastru din cer? În anii adolescenței, fiecare femeie caută cu siguranță un bărbat de care să nu-i fie "rușine" în fața prietenelor ei. De cele mai multe ori, este vorba de un bărbat care este frumos, un bărbat care are grijă de aspectul său, dar și de un corp sexy și lucrat, un bărbat care se prezintă ca un dur. Tipii duri au mai multe șanse cu femeile tinere decât bărbații drăguți și simpatici.

     

Chiar și seniorii își caută dragostea prin intermediul internetului

Faptul că este ușor și rapid să te familiarizezi cu site-urile de întâlniri online este cunoscut de mult timp. Este cunoscut și faptul că acest tip de întâlniri este folosit în principal de tineri și de persoanele care nu au suficient timp pentru întâlnirile tradiționale. Cu toate acestea, în ultima vreme, numărul de utilizatori din generația mai în vârstă este, de asemenea, în creștere rapidă. Acești oameni caută mai ales un partener de viață, nu un partener de distracție, așa cum se întâmplă adesea în cazul adolescenților.

Ultimele articole

Evitați aceste greșeli de dating

Nu este ușor să găsești dragostea vieții tale. Vrei să eviți fundăturile și să întâlnești cât mai repede iubirea vieții tale? Evitați următoarele greșeli

Cum să depășești frica și să abordezi o femeie

Abordarea unei femei poate fi cel mai mare coșmar al tău. Sau o plimbare în parc. Depinde de tine cum abordezi întâlnirile. Citiți în continuare patru sfaturi utile pentru a scăpa de emoții și pentru a vă aborda cu ușurință partenerul de vis.

Ce te oprește să te întâlnești?

Îți dorești o relație de durată, dar se pare că nu reușești să găsești una? Simți că nimeni nu te vrea? Că toți cei din jurul tău au deja pe cineva și tu ești încă singur? Te-ai săturat de viața pe care o duci? Atunci este posibil să aveți o problemă care vă împiedică să întâlniți pe cineva cu succes. În acest caz, trebuie să eliminați acest blocaj din interiorul vostru. Cum, vă întrebați?

Cum să completezi un profil de dating

De fapt, este destul de ușor să creezi un profil care să atragă pe toată lumea. Dar nu vrei să atragi pe toată lumea. Vrei să atragi doar o singură persoană, persoana potrivită!

Cum să alegi site-ul de întâlniri potrivit?

Găsirea site-ului de întâlniri potrivit nu este ușoară. Dacă vrei să sacrifici cât mai puțin timp și bani pentru întâlniri, citește articolul nostru. Te vom sfătui cum să alegi cel mai bun site de întâlniri pentru tine.

5 sfaturi despre cum să-ți alegi partenerul potrivit

Unii oameni nu reușesc să găsească un partener potrivit pentru viață. Fie din cauza unor modele familiale proaste, a unor fantezii romantice sau pentru că pur și simplu nu văd la timp un manipulator. Consultați cele cinci sfaturi pe care trebuie să le urmați atunci când vă alegeți un partener.

Site de întâlnire pe baza a cine căutați

Site-uri de întâlniri după regiune