Cum de a crea un profil atractiv pe un site de dating?

Cum de a crea un profil atractiv pe un site de dating?

Te-ai decis să încerci întâlnirile online? Apoi, va trebui să decideți ce site de întâlniri să alegeți din catalogul de site-uri de întâlniri cehe și străine, ce site de întâlniri este potrivit pentru dumneavoastră, dacă sunteți dispus să plătiți sau nu pentru a deveni membru al acestui site de întâlniri și, nu în ultimul rând, cum să vă înregistrați pe un site de întâlniri online și cum să creați un profil atractiv. Alegerea unui site de dating și crearea unui profil atractiv este cel mai important lucru pentru experiența ta de dating!

Pe ce site de dating ar trebui să vă încercați norocul?


De ce este atât de importantă alegerea site-ului de dating online potrivit? Nu este un site de întâlniri ca un site de întâlniri? Din păcate, nu este așa. Există multe site-uri de întâlniri online pe internet. În funcție de tipul de site de întâlniri, este posibil să fiți interesat de un site de întâlniri serioase, un site de flirt, un site de întâlniri pentru studenți, un site de întâlniri pentru seniori, un site de întâlniri pentru mame sau tați singuri, un site de întâlniri pentru persoane cu siluetă completă, un site de întâlniri sportive sau un site de întâlniri pentru lesbiene sau gay. Depinde de tine dacă ești în căutarea unei relații serioase, a unei aventuri sau a unui nou prieten. Dar pe care site de dating ar trebui să vă înscrieți? Vă recomandăm să-l alegeți pe cel mai potrivit pentru dumneavoastră, fie din catalogul de site-uri de întâlniri, fie să încercați să deveniți membru al site-ului de întâlniri premium Elitedate.cz, conceput pentru întâlniri serioase.

Creați-vă profilul de dating cu cea mai mare grijă!


Dacă v-ați decis deja ce site de matrimoniale să încercați pentru a vă găsi partenerul de vis, ați făcut deja primul pas. Al doilea pas, la fel de important, este să vă înregistrați și să vă completați profilul. Nu subestimați niciodată această etapă. S-ar putea să vă gândiți că va dura câteva minute pentru a vă completa profilul și s-ar putea să aveți dreptate. În câteva minute veți completa ceea ce oricine ar completa în grabă, fără pic de spirit sau originalitate. Doar că a completa profilul așa, fără să te gândești, este inutil. Nu uitați că profilul este singurul lucru pe care ceilalți îl folosesc pentru a decide dacă să vă contacteze sau nu. O fotografie de profil este foarte importantă, dar nu este suficientă pentru a crea un profil de succes. De ce? Pentru că, dacă cineva te alege doar pentru felul în care arăți în fotografie, va fi interesat mai mult de valorile superficiale, nu de ceea ce/cine ești în interior. Și în acest caz, nu caută o relație de durată. Pentru că, dacă cineva își alege un partener de viață, îi pasă de locul de unde provine persoana respectivă, de vârsta pe care o are, de educația sa, de starea civilă, de locul de muncă, de ceea ce îi place sau nu, etc.

Cum ar trebui să arate imaginea de profil?


Atunci când alegeți o fotografie de profil, nu uitați că fotografia trebuie să arate imaginea dumneavoastră actuală. Deși ar fi frumos să puneți o fotografie de profil de acum cinci sau zece ani, adică atunci când ați fi putut fi cu multe kilograme mai slab, mai tânăr, fără riduri sau când nu aveați chelie pe cap. La prima vedere, această fotografie ar putea atrage mai multe persoane care, ca și tine, își caută un partener de viață, dar, pe de altă parte, trebuie să îți dai seama că realitatea ar putea fi foarte dezamăgitoare pentru cealaltă persoană. Dacă ezitați între ce fotografie să alegeți, aruncați o privire la următoarele recomandări. Nu contează dacă fotografia este doar a feței sau a întregului corp, sau dacă sunteți fotografiat întins, în picioare sau făcând o activitate sportivă. Principalul lucru este ca fotografia să fie doar cu tine, nu cu un grup de persoane, să fii clar vizibil în fotografie și, cel mai important, să fie pozitivă și să zâmbești. O fotografie în care sunteți încruntat are toate șansele să îi facă pe cei mai mulți potențiali parteneri să renunțe la primul contact. Dacă alegeți să rămâneți anonim și să nu vă publicați fotografia de profil, încercați să vă faceți profilul mai interesant. Nu uitați, totuși, că profilurile fără fotografie au șanse mult mai mici de a fi întâlnite decât cele cu fotografie. Luați-o din partea cealaltă. Ați contacta o persoană al cărei profil vi se pare interesant, dar nu ați putea vedea cum arată? Sau preferi să scrii unei persoane care le are pe amândouă în profil?

Ce informații să includem în profil și ce informații să nu includem?


Mai presus de toate, profilul pe care îl creați trebuie să fie sincer. Nu are rost să creați un profil pentru a atrage atenția tuturor celorlalți și a-i atrage spre ceva ce nu oferiți de fapt. Poate pentru comunicarea pe internet, da, dar nu pentru întâlniri serioase. De fapt, dacă vă decideți să mergeți la o primă întâlnire cu partenerul ales, aveți încredere că adevărul va ieși la iveală și probabil că nu veți mai avea o altă șansă de a vă întâlni. De ce să te dai drept cineva care nu ești? La urma urmei, căutați o persoană care să vă placă pentru ceea ce sunteți cu adevărat. Fiți natural atunci când vă creați profilul. Dacă aveți simțul umorului sau doriți să vă creați profilul cu o glumă, faceți-o. Nu toată lumea are această trăsătură, așa că de ce să nu o folosiți ca armă secretă. Încercați să vă detaliați caracteristicile, interesele și hobby-urile, dar în egală măsură încercați să scrieți și cerințele viitorului partener. Dacă știți trăsături sau obiceiuri pe care nu le-ați accepta niciodată la un potențial partener, includeți-le și pe acestea în profilul dumneavoastră. Acest lucru vă va economisi timp atunci când comunicați cu persoane pe care nu doriți cu adevărat să le întâlniți.

Atunci când creați profiluri, nu includeți informații de contact, cum ar fi adresa, numărul de telefon, adresa de e-mail... Păstrați aceste informații doar pentru persoanele pe care doriți să le întâlniți în persoană. În mod similar, nu scrieți în profilul dvs. despre faptul că nu vă puteți întâlni, că sunteți disperat, că nu aveți noroc în dragoste sau lucruri de acest gen. Nu vă plângeți niciodată de milă în profilul dumneavoastră. Astfel de informații sunt mai susceptibile de a-i descuraja pe ceilalți. De asemenea, este o greșeală să scrieți un profil ca un eseu sau să nu includeți nimic.

Înainte de a vă salva profilul pe un site de întâlniri, verificați de două ori dacă ceea ce ați scris are sens și dacă nu aveți prea multe greșeli gramaticale. Deși site-urile de întâlniri vă permit de obicei să vă editați profilul, acest lucru vă va economisi timp și o potențială jenă.


Articole similare

Pur și simplu nu știm cum să ne întâlnim

Întâlniri ...Ne așteptăm ca totul să se rezolve de la sine. Va fi ușor, plăcut, evident. În mare parte ne bazăm pe șansă, pe soartă. Dar, din păcate, așa funcționează de obicei doar în filmele romantice.

Unde faci greșeli atunci când te întâlnești?

Te-ai săturat de viața ta de burlac? Îți dorești să iubești? Vrei să te bucuri de compania unei persoane care te va iubi necondiționat, pe care te poți baza și alături de care vei trăi momente frumoase? Atunci este timpul să începeți să căutați persoana potrivită! Ce greșeli de dating faci cel mai des atunci când îți cauți un partener? De ce vă confruntați în mod repetat cu eșecul? De ce bărbații nu te bagă prea mult în seamă singuri, nu te invită în oraș, nu te sună după prima întâlnire sau pur și simplu îți spun că nu vor să se angajeze încă? Probabil că faci ceva pentru a descuraja partenerii înainte ca aceștia să aibă ocazia să te cunoască!

Ce să scriem în primele mesaje?

Te-ai decis să începi să faci întâlniri online, dar cumva nu știi cum să începi să comunici cu utilizatorii? Îți place un bărbat/femeie de pe un site de întâlniri, dar nu știi ce să scrii în primul tău mesaj către el/ea? Noi vă vom ajuta! 

Dating pe internet

Cum funcționează întâlnirile online? Care sunt avantajele și dezavantajele întâlnirilor online? Pentru cine este potrivit acest tip de întâlniri?

Unde să mergi la o primă întâlnire?

Te gândești unde să mergi la prima ta întâlnire? Ce loc să alegi ca să nu fie plictisitor de obișnuit, dar și ca să nu-ți sperii partenerul cu prea multă extravaganță? Vă aducem sfaturi pentru o primă întâlnire „ușoară” care vă va surprinde prin simplitatea și originalitatea în același timp. Până la întâlniri!

Dating mituri

Dacă faceți parte din grupul de persoane care nu pot și nu vor să se întâlnească, deși caută în mod constant dragostea, și care alternează între sentimente de disperare totală, resemnare sau, dimpotrivă, o mare determinare de a găsi în sfârșit un partener, atunci poate că știm care este problema. Poate că ești unul dintre cei care au o concepție greșită sau o concepție greșită despre întâlniri și, prin urmare, nu dai deloc șansa iubirii tale să se formeze.

Ultimele articole

Evitați aceste greșeli de dating

Nu este ușor să găsești dragostea vieții tale. Vrei să eviți fundăturile și să întâlnești cât mai repede iubirea vieții tale? Evitați următoarele greșeli

Cum să depășești frica și să abordezi o femeie

Abordarea unei femei poate fi cel mai mare coșmar al tău. Sau o plimbare în parc. Depinde de tine cum abordezi întâlnirile. Citiți în continuare patru sfaturi utile pentru a scăpa de emoții și pentru a vă aborda cu ușurință partenerul de vis.

Ce te oprește să te întâlnești?

Îți dorești o relație de durată, dar se pare că nu reușești să găsești una? Simți că nimeni nu te vrea? Că toți cei din jurul tău au deja pe cineva și tu ești încă singur? Te-ai săturat de viața pe care o duci? Atunci este posibil să aveți o problemă care vă împiedică să întâlniți pe cineva cu succes. În acest caz, trebuie să eliminați acest blocaj din interiorul vostru. Cum, vă întrebați?

Cum să completezi un profil de dating

De fapt, este destul de ușor să creezi un profil care să atragă pe toată lumea. Dar nu vrei să atragi pe toată lumea. Vrei să atragi doar o singură persoană, persoana potrivită!

Cum să alegi site-ul de întâlniri potrivit?

Găsirea site-ului de întâlniri potrivit nu este ușoară. Dacă vrei să sacrifici cât mai puțin timp și bani pentru întâlniri, citește articolul nostru. Te vom sfătui cum să alegi cel mai bun site de întâlniri pentru tine.

5 sfaturi despre cum să-ți alegi partenerul potrivit

Unii oameni nu reușesc să găsească un partener potrivit pentru viață. Fie din cauza unor modele familiale proaste, a unor fantezii romantice sau pentru că pur și simplu nu văd la timp un manipulator. Consultați cele cinci sfaturi pe care trebuie să le urmați atunci când vă alegeți un partener.

Site de întâlnire pe baza a cine căutați

Site-uri de întâlniri după regiune