Ești încă singur? Ce faci greșit?

Ești încă singur? Ce faci greșit?

Ai rămas prea mult timp fără un partener, deși toți cei din jurul tău și-au găsit deja pe cineva pentru toată viața? Ți se întâmplă tot mai des în ultima vreme să primești invitații la toate nunțile prietenelor tale, să ieși la cafea cu prietenele tale care așteaptă sau au deja un copil și tu tot nu ai nimic? Devii disperat din cauza asta? Atunci este timpul să faceți ceva în acest sens. Faptul de a fi singur nu este doar o problemă a femeilor. Cu toate acestea, femeile încep să conștientizeze acest lucru mult mai devreme decât bărbații. În același mod, nu este corect ca un bărbat în vârstă de 30 de ani să locuiască încă cu mama sa și să se aștepte ca femeia potrivită să îl găsească într-o zi. Dar nu disperați, nu sunteți singuri. Există o mulțime de oameni singuri în lume. Este doar o chestiune de modul în care abordezi această problemă, dacă vrei să o rezolvi și îți dorești să găsești o mare iubire sau dacă ești pe deplin confortabil cu această stare de lucruri și practic nu cauți pe nimeni.

Ne vom concentra pe grupul de persoane care doresc să întâlnească pe cineva. Vom încerca să aflăm care sunt cele mai frecvente greșeli pe care le fac oamenii și care îi mențin singuri până la o vârstă înaintată. Dar nu uitați o regulă de bază, începeți să căutați mai întâi greșeala din voi înșivă și apoi încercați-vă norocul pe un site de întâlniri online!

Începeți să aveți grijă de aspectul dumneavoastră


Începeți cu cel mai simplu lucru pe care îl puteți face, și anume aspectul dumneavoastră. Încearcă să te îmbraci frumos, să ieși în oraș cu un aspect îngrijit, să te tunzi sau chiar să miroși frumos. Femeile ar trebui să știe cum să se machieze, iar bărbații ar trebui să își îngrijească barba în mod regulat. Barba nu este la modă, nici mustața nu este la modă. Dacă sunteți foarte supraponderal, începeți să faceți exerciții fizice în mod regulat și pierdeți treptat excesul de greutate. Având grijă de tine, poți obține două succese în același timp. Bucurându-vă, veți avea, de asemenea, un efect mai pozitiv asupra celor din jur, iar șansele de a vă face prieteni vor crește semnificativ.

Nu te mai încrunta, zâmbește!


În timp ce vă faceți să păreți atrăgătoare, nu uitați că trebuie să zâmbiți ori de câte ori este posibil. O persoană care este mereu încruntată nu va atrage pe nimeni. Încercați să oferiți zâmbete, nu-i faceți să pară tot timpul o grămadă de mizerie. Lasă-i pe toți să știe că ești fericit, că te bucuri de lume, că îi iubești nu doar pe cei din jurul tău, ci și pe tine însuți. Credeți că, cu optimism, veți ajunge cu siguranță mai departe decât cu o față de piatră fără expresie. Poate că doar zâmbind frumos cuiva, vei începe, fără să știi, să construiești noua ta relație.

Renunță la pretențiile tale față de partenerul tău


Unul dintre motivele pentru care nu reușești să găsești persoana potrivită poate fi faptul că ai pretenții excesive față de partenerul tău. Nimeni nu este perfect, așa că nu te poți aștepta ca partenerul ideal să te aștepte. Dacă nu te-a găsit încă, ai încredere că, pe măsură ce îmbătrânești, nici el sau ea nu te va găsi. Gândiți-vă la ce cerințe puteți reduce. Dar trebuie să rețineți un lucru. Toată lumea caută un partener care este frumos, bogat, sigur din punct de vedere financiar, inteligent, amuzant, prietenos.... Acest lucru este valabil atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Dar dacă există o astfel de persoană, cu siguranță este deja luată. Este trist, dar adevărat. O relație este întotdeauna o chestiune de compromis, și de aceea trebuie să faci compromisuri în ceea ce privește cerințele tale, cu sau fără voia ta. Luați în considerare faptul că nici dumneavoastră nu sunteți cu siguranță partenerul ideal și că și dumneavoastră aveți unele aspecte negative de care va fi greu să scăpați.

Scapă de prejudecățile tale


Nu-ți strica viața cu preconcepții inutile despre întâlniri în general sau despre tine însuți. Spunându-ți mereu și mereu cât de imposibilă ești, că oricum fiecare partener te va părăsi la un moment dat, că ești prea urâtă, prea grasă, că sânii tăi sunt prea mici sau nasul prea mare, că ești prea bătrână pentru a te întâlni, că bărbații sunt interesați doar de sex și nimic altceva, că toți bărbații sunt la fel sau că ești mereu la serviciu și deci nu prea ai timp pentru o relație..... Acestea sunt doar prejudecățile tale înrădăcinate de care trebuie să scapi cât mai curând posibil. Le-am pus în mod deliberat la persoana feminină, deoarece femeile suferă de prejudecăți similare mult mai des decât bărbații. Dacă nu o faci, crede-mă, nu vei îndrăzni niciodată să abordezi pe cineva care îți place, iar șansele tale de a-l întâlni vor fi foarte limitate. Încearcă să gândești și invers pentru o vreme, vei vedea că persoana potrivită te va observa curând!

Nu-ți face griji pentru trecut, bucură-te de prezent și privește spre viitor
Dacă ați trecut prin ceva neplăcut în trecut, fie că a fost o despărțire după o relație de lungă durată, pierderea unei persoane dragi sau orice altceva cu care vă luptați să faceți față, încercați să vă împăcați cu situația. Nu fiți amărât de viață, încercați să treceți peste această experiență și încercați să vă bucurați de viață așa cum este. Relaxează-te, uită tot ce ți s-a întâmplat rău și încearcă să nu faci legătura între trecut și prezent. Este singura cale de a găsi o nouă cale spre fericire, singura cale de a-ți deschide inima pentru altcineva și de a întâlni persoana cu care îți poți petrece restul vieții.

Găsește-ți partenerul pe un site de dating premium!


Știi deja ce ar trebui să eviți și pe ce ar trebui să te concentrezi în ceea ce te privește. Acum să vorbim despre cele mai bune locuri pentru a-ți găsi partenerul. Într-o epocă în care internetul domină lumea, cea mai ușoară și mai plăcută modalitate de a cunoaște pe cineva este prin intermediul unui site de întâlniri online. Atenție! Dar nu există un astfel de site de întâlniri. Unele sunt doar pentru a flirta, altele pentru sex ocazional, altele pentru a-și găsi prieteni, iar altele pentru a-și găsi un partener. Site-urile de întâlniri care sunt gratuite sunt, de obicei, pline de oameni care se plictisesc acasă și doresc să întâlnească pe cineva online doar pentru a condimenta relația lor existentă. Deci, alegeți un site de dating de elită care se concentrează pe întâlniri serioase. Cum se procedează? Creează-ți profilul, completează-ți datele personale, încarcă o fotografie și începe să te întâlnești. Este simplu. Întâlnirea în acest fel este ca un joc. Dacă îți place cineva, trimite-i un mesaj. Dacă nu vă place cineva, nu-l abordați. Dacă nu doriți să scrieți cuiva sau să răspundeți la e-mailurile sale, nu o faceți. Pe un site de întâlniri online, controlezi tu însuți toate relațiile tale.

Ce îi deranjează pe partenerii tăi la femeile și bărbații singuri?


În cele din urmă, o mică recomandare pentru toate persoanele singure. În sondaje s-a constatat ce îi deranjează cel mai des pe bărbați la femeile singure și pe femei la bărbații singuri. De cele mai multe ori, acestea sunt probleme similare. Așa că încercați să vă gândiți la ele, cel puțin pentru o vreme! Aveți grijă de aspectul dumneavoastră, nu beți prea mult alcool, nu fumați, nu fiți distant, zâmbiți, fiți optimist cu privire la viață, nu cedați prejudecăților despre bărbați și femei și încercați să vă întâlniți partenerul. Relațiile sunt despre compromisuri, pe care ambele părți trebuie să le facă! Doar așa vă veți vedea ca seniori care încă vă țineți de mână și vă spuneți cât de mult vă iubiți după 60 de ani împreună.


Articole similare

Ce vă oprește să vă cunoașteți mai bine?

Îți dorești să întâlnești partenerul visurilor tale? Vrei să experimentezi tu însuți ceea ce trăiesc prietenii tăi îndrăgostiți? Vrei să ai pe cineva alături de tine cu care să te plimbi în parc, să mergi la cinema, să bei un pahar de vin sau să vorbești cu el când te simți singur? Chiar dacă nu te gândești decât la un singur lucru în acest moment, și anume să-ți întâlnești iubirea destinată, știi că ceva te împiedică să faci acest lucru. Ce anume? Haideți să încercăm să analizăm împreună această întrebare și să aflăm care este principala problemă!

Pur și simplu nu știm cum să ne întâlnim

Întâlniri ...Ne așteptăm ca totul să se rezolve de la sine. Va fi ușor, plăcut, evident. În mare parte ne bazăm pe șansă, pe soartă. Dar, din păcate, așa funcționează de obicei doar în filmele romantice.

Feriți-vă de profilurile false

Profilurile false, cunoscute și sub numele de fake accounts, încep să apară din ce în ce mai des nu doar pe site-urile de întâlniri online, ci și pe diverse rețele de socializare. Ce este un profil fals și cum poate fi recunoscut?

Spargeți gheața, faceți cunoștință!

Ți se întâmplă des să întâlnești pe stradă o persoană care îți place și nu ai curajul să o abordezi? Ați fost vreodată în situația în care stați de vorbă cu prietenii la o masă de restaurant sau la un bar și apare lângă dumneavoastră persoana pe care v-o imaginați ca viitor partener? Îți place nu doar felul în care arată, ci și felul în care se comportă? Simțiți că între voi s-au aprins scântei sau că ar putea fi dragoste la prima vedere?

Singurătatea cântărește greu

Poți deveni un singuratic din mai multe motive: din cauza experiențelor tale negative într-o relație, pentru că ghinionul te pândește mereu sau pentru că pur și simplu îți place să trăiești astfel. Unii oameni aleg să trăiască involuntar într-o gospodărie de o singură persoană, alții preferă singurătatea vieții de cuplu.

Întâlnire pentru a pleca într-o vacanță

Vrei să te odihnești cum se cuvine anul acesta? Vrei să pleci în vacanță, dar nu ai cu cine să mergi? Întâlnește pe cineva care vrea același lucru. Există multe site-uri de întâlniri pe internet care vă vor ajuta să vă găsiți un partener de călătorie. Vă vom sfătui cum să căutați.

Ultimele articole

Evitați aceste greșeli de dating

Nu este ușor să găsești dragostea vieții tale. Vrei să eviți fundăturile și să întâlnești cât mai repede iubirea vieții tale? Evitați următoarele greșeli

Cum să depășești frica și să abordezi o femeie

Abordarea unei femei poate fi cel mai mare coșmar al tău. Sau o plimbare în parc. Depinde de tine cum abordezi întâlnirile. Citiți în continuare patru sfaturi utile pentru a scăpa de emoții și pentru a vă aborda cu ușurință partenerul de vis.

Ce te oprește să te întâlnești?

Îți dorești o relație de durată, dar se pare că nu reușești să găsești una? Simți că nimeni nu te vrea? Că toți cei din jurul tău au deja pe cineva și tu ești încă singur? Te-ai săturat de viața pe care o duci? Atunci este posibil să aveți o problemă care vă împiedică să întâlniți pe cineva cu succes. În acest caz, trebuie să eliminați acest blocaj din interiorul vostru. Cum, vă întrebați?

Cum să completezi un profil de dating

De fapt, este destul de ușor să creezi un profil care să atragă pe toată lumea. Dar nu vrei să atragi pe toată lumea. Vrei să atragi doar o singură persoană, persoana potrivită!

Cum să alegi site-ul de întâlniri potrivit?

Găsirea site-ului de întâlniri potrivit nu este ușoară. Dacă vrei să sacrifici cât mai puțin timp și bani pentru întâlniri, citește articolul nostru. Te vom sfătui cum să alegi cel mai bun site de întâlniri pentru tine.

5 sfaturi despre cum să-ți alegi partenerul potrivit

Unii oameni nu reușesc să găsească un partener potrivit pentru viață. Fie din cauza unor modele familiale proaste, a unor fantezii romantice sau pentru că pur și simplu nu văd la timp un manipulator. Consultați cele cinci sfaturi pe care trebuie să le urmați atunci când vă alegeți un partener.

Site de întâlnire pe baza a cine căutați

Site-uri de întâlniri după regiune