Ești încă singur? Ce faci greșit?

Ești încă singur? Ce faci greșit?

Ai rămas prea mult timp fără un partener, deși toți cei din jurul tău și-au găsit deja pe cineva pentru toată viața? Ți se întâmplă tot mai des în ultima vreme să primești invitații la toate nunțile prietenelor tale, să ieși la cafea cu prietenele tale care așteaptă sau au deja un copil și tu tot nu ai nimic? Devii disperat din cauza asta? Atunci este timpul să faceți ceva în acest sens. Faptul de a fi singur nu este doar o problemă a femeilor. Cu toate acestea, femeile încep să conștientizeze acest lucru mult mai devreme decât bărbații. În același mod, nu este corect ca un bărbat în vârstă de 30 de ani să locuiască încă cu mama sa și să se aștepte ca femeia potrivită să îl găsească într-o zi. Dar nu disperați, nu sunteți singuri. Există o mulțime de oameni singuri în lume. Este doar o chestiune de modul în care abordezi această problemă, dacă vrei să o rezolvi și îți dorești să găsești o mare iubire sau dacă ești pe deplin confortabil cu această stare de lucruri și practic nu cauți pe nimeni.

Ne vom concentra pe grupul de persoane care doresc să întâlnească pe cineva. Vom încerca să aflăm care sunt cele mai frecvente greșeli pe care le fac oamenii și care îi mențin singuri până la o vârstă înaintată. Dar nu uitați o regulă de bază, începeți să căutați mai întâi greșeala din voi înșivă și apoi încercați-vă norocul pe un site de întâlniri online!

Începeți să aveți grijă de aspectul dumneavoastră


Începeți cu cel mai simplu lucru pe care îl puteți face, și anume aspectul dumneavoastră. Încearcă să te îmbraci frumos, să ieși în oraș cu un aspect îngrijit, să te tunzi sau chiar să miroși frumos. Femeile ar trebui să știe cum să se machieze, iar bărbații ar trebui să își îngrijească barba în mod regulat. Barba nu este la modă, nici mustața nu este la modă. Dacă sunteți foarte supraponderal, începeți să faceți exerciții fizice în mod regulat și pierdeți treptat excesul de greutate. Având grijă de tine, poți obține două succese în același timp. Bucurându-vă, veți avea, de asemenea, un efect mai pozitiv asupra celor din jur, iar șansele de a vă face prieteni vor crește semnificativ.

Nu te mai încrunta, zâmbește!


În timp ce vă faceți să păreți atrăgătoare, nu uitați că trebuie să zâmbiți ori de câte ori este posibil. O persoană care este mereu încruntată nu va atrage pe nimeni. Încercați să oferiți zâmbete, nu-i faceți să pară tot timpul o grămadă de mizerie. Lasă-i pe toți să știe că ești fericit, că te bucuri de lume, că îi iubești nu doar pe cei din jurul tău, ci și pe tine însuți. Credeți că, cu optimism, veți ajunge cu siguranță mai departe decât cu o față de piatră fără expresie. Poate că doar zâmbind frumos cuiva, vei începe, fără să știi, să construiești noua ta relație.

Renunță la pretențiile tale față de partenerul tău


Unul dintre motivele pentru care nu reușești să găsești persoana potrivită poate fi faptul că ai pretenții excesive față de partenerul tău. Nimeni nu este perfect, așa că nu te poți aștepta ca partenerul ideal să te aștepte. Dacă nu te-a găsit încă, ai încredere că, pe măsură ce îmbătrânești, nici el sau ea nu te va găsi. Gândiți-vă la ce cerințe puteți reduce. Dar trebuie să rețineți un lucru. Toată lumea caută un partener care este frumos, bogat, sigur din punct de vedere financiar, inteligent, amuzant, prietenos.... Acest lucru este valabil atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Dar dacă există o astfel de persoană, cu siguranță este deja luată. Este trist, dar adevărat. O relație este întotdeauna o chestiune de compromis, și de aceea trebuie să faci compromisuri în ceea ce privește cerințele tale, cu sau fără voia ta. Luați în considerare faptul că nici dumneavoastră nu sunteți cu siguranță partenerul ideal și că și dumneavoastră aveți unele aspecte negative de care va fi greu să scăpați.

Scapă de prejudecățile tale


Nu-ți strica viața cu preconcepții inutile despre întâlniri în general sau despre tine însuți. Spunându-ți mereu și mereu cât de imposibilă ești, că oricum fiecare partener te va părăsi la un moment dat, că ești prea urâtă, prea grasă, că sânii tăi sunt prea mici sau nasul prea mare, că ești prea bătrână pentru a te întâlni, că bărbații sunt interesați doar de sex și nimic altceva, că toți bărbații sunt la fel sau că ești mereu la serviciu și deci nu prea ai timp pentru o relație..... Acestea sunt doar prejudecățile tale înrădăcinate de care trebuie să scapi cât mai curând posibil. Le-am pus în mod deliberat la persoana feminină, deoarece femeile suferă de prejudecăți similare mult mai des decât bărbații. Dacă nu o faci, crede-mă, nu vei îndrăzni niciodată să abordezi pe cineva care îți place, iar șansele tale de a-l întâlni vor fi foarte limitate. Încearcă să gândești și invers pentru o vreme, vei vedea că persoana potrivită te va observa curând!

Nu-ți face griji pentru trecut, bucură-te de prezent și privește spre viitor
Dacă ați trecut prin ceva neplăcut în trecut, fie că a fost o despărțire după o relație de lungă durată, pierderea unei persoane dragi sau orice altceva cu care vă luptați să faceți față, încercați să vă împăcați cu situația. Nu fiți amărât de viață, încercați să treceți peste această experiență și încercați să vă bucurați de viață așa cum este. Relaxează-te, uită tot ce ți s-a întâmplat rău și încearcă să nu faci legătura între trecut și prezent. Este singura cale de a găsi o nouă cale spre fericire, singura cale de a-ți deschide inima pentru altcineva și de a întâlni persoana cu care îți poți petrece restul vieții.

Găsește-ți partenerul pe un site de dating premium!


Știi deja ce ar trebui să eviți și pe ce ar trebui să te concentrezi în ceea ce te privește. Acum să vorbim despre cele mai bune locuri pentru a-ți găsi partenerul. Într-o epocă în care internetul domină lumea, cea mai ușoară și mai plăcută modalitate de a cunoaște pe cineva este prin intermediul unui site de întâlniri online. Atenție! Dar nu există un astfel de site de întâlniri. Unele sunt doar pentru a flirta, altele pentru sex ocazional, altele pentru a-și găsi prieteni, iar altele pentru a-și găsi un partener. Site-urile de întâlniri care sunt gratuite sunt, de obicei, pline de oameni care se plictisesc acasă și doresc să întâlnească pe cineva online doar pentru a condimenta relația lor existentă. Deci, alegeți un site de dating de elită care se concentrează pe întâlniri serioase. Cum se procedează? Creează-ți profilul, completează-ți datele personale, încarcă o fotografie și începe să te întâlnești. Este simplu. Întâlnirea în acest fel este ca un joc. Dacă îți place cineva, trimite-i un mesaj. Dacă nu vă place cineva, nu-l abordați. Dacă nu doriți să scrieți cuiva sau să răspundeți la e-mailurile sale, nu o faceți. Pe un site de întâlniri online, controlezi tu însuți toate relațiile tale.

Ce îi deranjează pe partenerii tăi la femeile și bărbații singuri?


În cele din urmă, o mică recomandare pentru toate persoanele singure. În sondaje s-a constatat ce îi deranjează cel mai des pe bărbați la femeile singure și pe femei la bărbații singuri. De cele mai multe ori, acestea sunt probleme similare. Așa că încercați să vă gândiți la ele, cel puțin pentru o vreme! Aveți grijă de aspectul dumneavoastră, nu beți prea mult alcool, nu fumați, nu fiți distant, zâmbiți, fiți optimist cu privire la viață, nu cedați prejudecăților despre bărbați și femei și încercați să vă întâlniți partenerul. Relațiile sunt despre compromisuri, pe care ambele părți trebuie să le facă! Doar așa vă veți vedea ca seniori care încă vă țineți de mână și vă spuneți cât de mult vă iubiți după 60 de ani împreună.


Articole similare

Pur și simplu nu știm cum să ne întâlnim

Întâlniri ...Ne așteptăm ca totul să se rezolve de la sine. Va fi ușor, plăcut, evident. În mare parte ne bazăm pe șansă, pe soartă. Dar, din păcate, așa funcționează de obicei doar în filmele romantice.

Dating mituri

Dacă faceți parte din grupul de persoane care nu pot și nu vor să se întâlnească, deși caută în mod constant dragostea, și care alternează între sentimente de disperare totală, resemnare sau, dimpotrivă, o mare determinare de a găsi în sfârșit un partener, atunci poate că știm care este problema. Poate că ești unul dintre cei care au o concepție greșită sau o concepție greșită despre întâlniri și, prin urmare, nu dai deloc șansa iubirii tale să se formeze.

Feriți-vă de profilurile false

Profilurile false, cunoscute și sub numele de fake accounts, încep să apară din ce în ce mai des nu doar pe site-urile de întâlniri online, ci și pe diverse rețele de socializare. Ce este un profil fals și cum poate fi recunoscut?

Cele mai frecvente greșeli de dating

Încă nu găsești partenerul potrivit?  Chiar dacă ai o mulțime de oameni interesați de întâlniri și ieșiți destul de des în oraș, te lupți constant cu o mare problemă. Ce este? De obicei, nu primești vești de la partenerul tău după prima sau a doua întâlnire. Dar de ce?  S-ar putea ca, fără să știți, să faceți ceva greșit, iar acest lucru îl poate descuraja pe viitorul partener să se întâlnească din nou cu dvs. Așa că haideți să vedem împreună care sunt greșelile pe care oamenii le fac cel mai des la întâlniri și să vedem dacă nu cumva te regăsești și tu în ele.

Spargeți gheața, faceți cunoștință!

Ți se întâmplă des să întâlnești pe stradă o persoană care îți place și nu ai curajul să o abordezi? Ați fost vreodată în situația în care stați de vorbă cu prietenii la o masă de restaurant sau la un bar și apare lângă dumneavoastră persoana pe care v-o imaginați ca viitor partener? Îți place nu doar felul în care arată, ci și felul în care se comportă? Simțiți că între voi s-au aprins scântei sau că ar putea fi dragoste la prima vedere?

Ce să pun în profilul meu de dating și ce să nu pun?

Stai în fața calculatorului tău încercând să creezi primul tău profil pe un site de întâlniri online? Nu știți cum să o faceți? Vă gândiți dacă să vă puneți sau nu fotografia pe ea? Cum îți completezi profilul pentru a-l face interesant pentru ceilalți? Punându-vă o serie de întrebări, faceți ceea ce trebuie. Doar dacă vă acordați timp să vă gândiți la profilul dumneavoastră și încercați să îl completați diferit de ceilalți, veți reuși să atrageți mai mulți parteneri care să vă abordeze. Nu uitați că profilul este primul și singurul lucru pe care potențialii parteneri îl folosesc pentru a lua decizii. Dacă sunt interesați, vă contactează, dacă nu, își încearcă norocul în altă parte. Dacă încă nu știi cum să-ți creezi profilul pe un site de întâlniri, consultă sfaturile și ghidurile noastre despre ce să pui în profilul tău și ce să eviți.

Ultimele articole

Evitați aceste greșeli de dating

Nu este ușor să găsești dragostea vieții tale. Vrei să eviți fundăturile și să întâlnești cât mai repede iubirea vieții tale? Evitați următoarele greșeli

Cum să depășești frica și să abordezi o femeie

Abordarea unei femei poate fi cel mai mare coșmar al tău. Sau o plimbare în parc. Depinde de tine cum abordezi întâlnirile. Citiți în continuare patru sfaturi utile pentru a scăpa de emoții și pentru a vă aborda cu ușurință partenerul de vis.

Ce te oprește să te întâlnești?

Îți dorești o relație de durată, dar se pare că nu reușești să găsești una? Simți că nimeni nu te vrea? Că toți cei din jurul tău au deja pe cineva și tu ești încă singur? Te-ai săturat de viața pe care o duci? Atunci este posibil să aveți o problemă care vă împiedică să întâlniți pe cineva cu succes. În acest caz, trebuie să eliminați acest blocaj din interiorul vostru. Cum, vă întrebați?

Cum să completezi un profil de dating

De fapt, este destul de ușor să creezi un profil care să atragă pe toată lumea. Dar nu vrei să atragi pe toată lumea. Vrei să atragi doar o singură persoană, persoana potrivită!

Cum să alegi site-ul de întâlniri potrivit?

Găsirea site-ului de întâlniri potrivit nu este ușoară. Dacă vrei să sacrifici cât mai puțin timp și bani pentru întâlniri, citește articolul nostru. Te vom sfătui cum să alegi cel mai bun site de întâlniri pentru tine.

5 sfaturi despre cum să-ți alegi partenerul potrivit

Unii oameni nu reușesc să găsească un partener potrivit pentru viață. Fie din cauza unor modele familiale proaste, a unor fantezii romantice sau pentru că pur și simplu nu văd la timp un manipulator. Consultați cele cinci sfaturi pe care trebuie să le urmați atunci când vă alegeți un partener.

Site de întâlnire pe baza a cine căutați

Site-uri de întâlniri după regiune