Feriți-vă de profilurile false

Feriți-vă de profilurile false

Profilurile false, cunoscute și sub numele de profiluri false, încep să apară din ce în ce mai des nu doar pe site-urile de întâlniri online, ci și pe diverse rețele de socializare. Ce este un profil fals și cum poate fi recunoscut?

Profiluri false

Profilurile false pot fi descrise pur și simplu ca fiind profiluri inventate. În unele cazuri, poate fi vorba doar de utilizarea unei fotografii "false", în altele poate fi vorba de un profil complet inventat. Profilurile false sunt create de utilizatori din mai multe motive. Este posibil ca cineva să nu fie mulțumit de aspectul său și să considere că acest lucru îl face să aibă puține șanse de a întâlni pe cineva. Prin urmare, aceștia încarcă în profilul lor o fotografie cu o fată frumoasă sau un bărbat musculos. Astfel, pe site-urile de întâlniri online sau pe internet, în general, puteți găsi deseori profiluri în care persoanele în cauză se laudă cu fotografii ale unor celebrități, actori populari, sportivi sau modele. Problema este că cei mai mulți oameni care vor să întâlnească pe cineva cred în profilurile false și cred că într-adevăr corespund cu persoana pe care o văd în fotografie. Pentru utilizatorii care doresc să devină serioși, acest lucru poate fi foarte dezamăgitor. Dar fotografia nu este singurul lucru care poate fi falsificat pe profilurile înregistrate. Unii utilizatori includ în mod deliberat în profilurile lor informații false cu privire la vârsta, educația, locul de reședință, trăsăturile de caracter și interesele lor.

Divertisment sau tulburare de personalitate?

Profilurile false sunt cel mai des folosite de persoanele care consideră că întâlnirile sunt distractive. Cineva își creează unul, două sau chiar trei profiluri și se prezintă ca o persoană diferită pe fiecare dintre ele. Sub un profil, persoana poate poza ca o persoană serioasă care are nevoie să întâlnească dragostea vieții, pe altul ca o persoană care vrea să facă sex independent și să flirteze, iar pe al treilea în mod anonim cu singurul scop de a discuta cu utilizatorii în cauză. Astfel, un astfel de utilizator nu are nevoie să posteze informații personale, fotografii reale, darămite să întâlnească pe cineva. De cele mai multe ori, el este interesat doar să-și umple timpul liber pe internet și să se distreze. De asemenea, întâlnim adesea situații în care profilurile utilizatorilor sunt complet inventate, iar persoanele care le-au creat pretind că sunt altcineva. Motivele pentru care oamenii își creează profiluri false pot varia de la divertisment până la diverse tulburări de personalitate.

Nu te da drept cineva care nu ești!

De asemenea, depinde foarte mult de modul în care abordați întâlnirile online. Dacă sunteți în căutarea unei relații serioase, de obicei completați informațiile așa cum sunt ele în realitate. De ce? Pentru că dacă te dai drept cineva care nu ești, poți fi sigur că dacă postezi o fotografie cu altcineva pe profilul tău sau dacă pretinzi că ești altcineva, vei fi descoperit la prima întâlnire. Nu vei ajunge prea departe într-o relație cu așa ceva și va trebui să o iei de la zero. După cum se spune, sinceritatea te duce departe. Iar dacă cineva te va iubi, cu siguranță ai fi fericit dacă te-ar iubi așa cum ești cu adevărat/cum ești, nu așa cum ești/cum te pretinzi a fi.

Întâlnește-te pe un site de întâlniri unde se verifică profilurile utilizatorilor!

Dacă vrei să te întâlnești serios și să nu cazi în plasa cuiva, trebuie să te întâlnești pe un site de întâlniri conceput pentru întâlniri serioase, de preferință un site de întâlniri premium, unde toate profilurile de utilizator create sunt verificate de administratori. Șansele de a vă lăsa păcăliți de un profil fals sunt semnificativ reduse.

Fotografiile false sunt detectate de TinyEye

Cum altfel pot fi verificate profilurile false? Există pe internet o aplicație web numită TinyEye, care permite să se vadă cu ușurință dacă o fotografie de profil este originală sau a fost descărcată de undeva de pe internet. Este foarte simplu de utilizat. Încărcați fotografia pe care doriți să o verificați sau introduceți un link către pagina cu fotografia respectivă și lăsați aplicația să funcționeze pentru o perioadă de timp. TinyEye va scana baza de date și vă va găsi rezultate identice sau similare. Puteți apoi să evaluați cu ochiul liber dacă fotografia pe care o verificați este reală sau falsă.

Ne dorim ca întâlnirea ta să fie serioasă, nu "falsă"!


Articole similare

Cum să recunoști un escroc?

Lumea s-a confruntat cu problema fraudei încă din cele mai vechi timpuri și probabil că va continua să o facă. Poți găsi escroci oriunde te uiți. Din păcate, chiar și pe site-urile de întâlniri online. Dar cum recunoști un escroc de căsătorie?

Pur și simplu nu știm cum să ne întâlnim

Întâlniri ...Ne așteptăm ca totul să se rezolve de la sine. Va fi ușor, plăcut, evident. În mare parte ne bazăm pe șansă, pe soartă. Dar, din păcate, așa funcționează de obicei doar în filmele romantice.

Semn: Caut un bărbat pentru toată viața!

Ești într-o situație în care nu ai un partener de viață stabil și cauți pe cineva cu care să petreci câțiva ani frumoși? Atunci ați ajuns la locul potrivit.  Vă vom sfătui unde să vă găsiți partenerul de vis!

Comunicarea prin intermediul site-ului de dating

Comunicarea pe un site de întâlniri online este o chestiune foarte simplă. Așa că nu vă faceți griji că nu vă puteți descurca. Credeți-mă, este mult mai ușor să scrii câteva rânduri pe computer sau pe tastatura telefonului decât să comunici cu un străin față în față. Oricine poate să pornească un computer, să pornească internetul și să tasteze poate face acest lucru. Nu sunteți sigur cum să începeți? Nici o problemă, vă ajutăm noi!

Spargeți gheața, faceți cunoștință!

Ți se întâmplă des să întâlnești pe stradă o persoană care îți place și nu ai curajul să o abordezi? Ați fost vreodată în situația în care stați de vorbă cu prietenii la o masă de restaurant sau la un bar și apare lângă dumneavoastră persoana pe care v-o imaginați ca viitor partener? Îți place nu doar felul în care arată, ci și felul în care se comportă? Simțiți că între voi s-au aprins scântei sau că ar putea fi dragoste la prima vedere?

Unde faci greșeli atunci când te întâlnești?

Te-ai săturat de viața ta de burlac? Îți dorești să iubești? Vrei să te bucuri de compania unei persoane care te va iubi necondiționat, pe care te poți baza și alături de care vei trăi momente frumoase? Atunci este timpul să începeți să căutați persoana potrivită! Ce greșeli de dating faci cel mai des atunci când îți cauți un partener? De ce vă confruntați în mod repetat cu eșecul? De ce bărbații nu te bagă prea mult în seamă singuri, nu te invită în oraș, nu te sună după prima întâlnire sau pur și simplu îți spun că nu vor să se angajeze încă? Probabil că faci ceva pentru a descuraja partenerii înainte ca aceștia să aibă ocazia să te cunoască!

Ultimele articole

Evitați aceste greșeli de dating

Nu este ușor să găsești dragostea vieții tale. Vrei să eviți fundăturile și să întâlnești cât mai repede iubirea vieții tale? Evitați următoarele greșeli

Cum să depășești frica și să abordezi o femeie

Abordarea unei femei poate fi cel mai mare coșmar al tău. Sau o plimbare în parc. Depinde de tine cum abordezi întâlnirile. Citiți în continuare patru sfaturi utile pentru a scăpa de emoții și pentru a vă aborda cu ușurință partenerul de vis.

Ce te oprește să te întâlnești?

Îți dorești o relație de durată, dar se pare că nu reușești să găsești una? Simți că nimeni nu te vrea? Că toți cei din jurul tău au deja pe cineva și tu ești încă singur? Te-ai săturat de viața pe care o duci? Atunci este posibil să aveți o problemă care vă împiedică să întâlniți pe cineva cu succes. În acest caz, trebuie să eliminați acest blocaj din interiorul vostru. Cum, vă întrebați?

Cum să completezi un profil de dating

De fapt, este destul de ușor să creezi un profil care să atragă pe toată lumea. Dar nu vrei să atragi pe toată lumea. Vrei să atragi doar o singură persoană, persoana potrivită!

Cum să alegi site-ul de întâlniri potrivit?

Găsirea site-ului de întâlniri potrivit nu este ușoară. Dacă vrei să sacrifici cât mai puțin timp și bani pentru întâlniri, citește articolul nostru. Te vom sfătui cum să alegi cel mai bun site de întâlniri pentru tine.

5 sfaturi despre cum să-ți alegi partenerul potrivit

Unii oameni nu reușesc să găsească un partener potrivit pentru viață. Fie din cauza unor modele familiale proaste, a unor fantezii romantice sau pentru că pur și simplu nu văd la timp un manipulator. Consultați cele cinci sfaturi pe care trebuie să le urmați atunci când vă alegeți un partener.

Site de întâlnire pe baza a cine căutați

Site-uri de întâlniri după regiune