Feriți-vă de profilurile false

Feriți-vă de profilurile false

Profilurile false, cunoscute și sub numele de profiluri false, încep să apară din ce în ce mai des nu doar pe site-urile de întâlniri online, ci și pe diverse rețele de socializare. Ce este un profil fals și cum poate fi recunoscut?

Profiluri false

Profilurile false pot fi descrise pur și simplu ca fiind profiluri inventate. În unele cazuri, poate fi vorba doar de utilizarea unei fotografii "false", în altele poate fi vorba de un profil complet inventat. Profilurile false sunt create de utilizatori din mai multe motive. Este posibil ca cineva să nu fie mulțumit de aspectul său și să considere că acest lucru îl face să aibă puține șanse de a întâlni pe cineva. Prin urmare, aceștia încarcă în profilul lor o fotografie cu o fată frumoasă sau un bărbat musculos. Astfel, pe site-urile de întâlniri online sau pe internet, în general, puteți găsi deseori profiluri în care persoanele în cauză se laudă cu fotografii ale unor celebrități, actori populari, sportivi sau modele. Problema este că cei mai mulți oameni care vor să întâlnească pe cineva cred în profilurile false și cred că într-adevăr corespund cu persoana pe care o văd în fotografie. Pentru utilizatorii care doresc să devină serioși, acest lucru poate fi foarte dezamăgitor. Dar fotografia nu este singurul lucru care poate fi falsificat pe profilurile înregistrate. Unii utilizatori includ în mod deliberat în profilurile lor informații false cu privire la vârsta, educația, locul de reședință, trăsăturile de caracter și interesele lor.

Divertisment sau tulburare de personalitate?

Profilurile false sunt cel mai des folosite de persoanele care consideră că întâlnirile sunt distractive. Cineva își creează unul, două sau chiar trei profiluri și se prezintă ca o persoană diferită pe fiecare dintre ele. Sub un profil, persoana poate poza ca o persoană serioasă care are nevoie să întâlnească dragostea vieții, pe altul ca o persoană care vrea să facă sex independent și să flirteze, iar pe al treilea în mod anonim cu singurul scop de a discuta cu utilizatorii în cauză. Astfel, un astfel de utilizator nu are nevoie să posteze informații personale, fotografii reale, darămite să întâlnească pe cineva. De cele mai multe ori, el este interesat doar să-și umple timpul liber pe internet și să se distreze. De asemenea, întâlnim adesea situații în care profilurile utilizatorilor sunt complet inventate, iar persoanele care le-au creat pretind că sunt altcineva. Motivele pentru care oamenii își creează profiluri false pot varia de la divertisment până la diverse tulburări de personalitate.

Nu te da drept cineva care nu ești!

De asemenea, depinde foarte mult de modul în care abordați întâlnirile online. Dacă sunteți în căutarea unei relații serioase, de obicei completați informațiile așa cum sunt ele în realitate. De ce? Pentru că dacă te dai drept cineva care nu ești, poți fi sigur că dacă postezi o fotografie cu altcineva pe profilul tău sau dacă pretinzi că ești altcineva, vei fi descoperit la prima întâlnire. Nu vei ajunge prea departe într-o relație cu așa ceva și va trebui să o iei de la zero. După cum se spune, sinceritatea te duce departe. Iar dacă cineva te va iubi, cu siguranță ai fi fericit dacă te-ar iubi așa cum ești cu adevărat/cum ești, nu așa cum ești/cum te pretinzi a fi.

Întâlnește-te pe un site de întâlniri unde se verifică profilurile utilizatorilor!

Dacă vrei să te întâlnești serios și să nu cazi în plasa cuiva, trebuie să te întâlnești pe un site de întâlniri conceput pentru întâlniri serioase, de preferință un site de întâlniri premium, unde toate profilurile de utilizator create sunt verificate de administratori. Șansele de a vă lăsa păcăliți de un profil fals sunt semnificativ reduse.

Fotografiile false sunt detectate de TinyEye

Cum altfel pot fi verificate profilurile false? Există pe internet o aplicație web numită TinyEye, care permite să se vadă cu ușurință dacă o fotografie de profil este originală sau a fost descărcată de undeva de pe internet. Este foarte simplu de utilizat. Încărcați fotografia pe care doriți să o verificați sau introduceți un link către pagina cu fotografia respectivă și lăsați aplicația să funcționeze pentru o perioadă de timp. TinyEye va scana baza de date și vă va găsi rezultate identice sau similare. Puteți apoi să evaluați cu ochiul liber dacă fotografia pe care o verificați este reală sau falsă.

Ne dorim ca întâlnirea ta să fie serioasă, nu "falsă"!


Articole similare

Dating pe internet

Cum funcționează întâlnirile online? Care sunt avantajele și dezavantajele întâlnirilor online? Pentru cine este potrivit acest tip de întâlniri?

Întâlnire pentru a pleca într-o vacanță

Vrei să te odihnești cum se cuvine anul acesta? Vrei să pleci în vacanță, dar nu ai cu cine să mergi? Întâlnește pe cineva care vrea același lucru. Există multe site-uri de întâlniri pe internet care vă vor ajuta să vă găsiți un partener de călătorie. Vă vom sfătui cum să căutați.

Ce fel de bărbați caută femeile? Pretențioși sau băieți de treabă?

Cum e cu femeile? Ce tip de bărbați le atrag cel mai mult? Sunt femeile mai predispuse să se întâlnească cu un "băiat rău" sau cu un tip care le-ar aduce albastru din cer? În anii adolescenței, fiecare femeie caută cu siguranță un bărbat de care să nu-i fie "rușine" în fața prietenelor ei. De cele mai multe ori, este vorba de un bărbat care este frumos, un bărbat care are grijă de aspectul său, dar și de un corp sexy și lucrat, un bărbat care se prezintă ca un dur. Tipii duri au mai multe șanse cu femeile tinere decât bărbații drăguți și simpatici.

     

Nu tratați întâlnirile ca pe niște cumpărături într-un e-shop!

Întâlnirile pe internet devin una dintre cele mai comune modalități de întâlnire în zilele noastre. De fapt, este mult mai confortabil să vă așezați seara la internet și să faceți cunoștință în confortul casei decât să vă petreceți serile căutând persoana potrivită în cadrul companiei. Întâlnirile online le oferă utilizatorilor de întâlniri pe internet posibilitatea de a cunoaște persoane pe care cel mai probabil nu le-ar întâlni în viața de zi cu zi. Așa că profitați de acest lucru și găsiți în sfârșit partenerul visurilor dumneavoastră.

Vreau să te cunosc! Ce ar trebui să fac?

În esență, îți spui ție însuți că ești o persoană fericită. Aveți o slujbă care vă place, sunteți destul de chipeș, aveți o casă frumoasă și sunteți sigur din punct de vedere financiar. Dar ceva sau cineva lipsește din fericirea și satisfacția ta deplină.  Este vorba de un partener de viață pe care nu-l găsești? Vrei să-ți schimbi statutul din celibatar în logodit sau îndrăgostit? Atunci nu-ți fie teamă să începi să te întâlnești! Alții au făcut-o, poți să o faci și tu!

Unde să mergi la o primă întâlnire?

Te gândești unde să mergi la prima ta întâlnire? Ce loc să alegi ca să nu fie plictisitor de obișnuit, dar și ca să nu-ți sperii partenerul cu prea multă extravaganță? Vă aducem sfaturi pentru o primă întâlnire „ușoară” care vă va surprinde prin simplitatea și originalitatea în același timp. Până la întâlniri!

Ultimele articole

Evitați aceste greșeli de dating

Nu este ușor să găsești dragostea vieții tale. Vrei să eviți fundăturile și să întâlnești cât mai repede iubirea vieții tale? Evitați următoarele greșeli

Cum să depășești frica și să abordezi o femeie

Abordarea unei femei poate fi cel mai mare coșmar al tău. Sau o plimbare în parc. Depinde de tine cum abordezi întâlnirile. Citiți în continuare patru sfaturi utile pentru a scăpa de emoții și pentru a vă aborda cu ușurință partenerul de vis.

Ce te oprește să te întâlnești?

Îți dorești o relație de durată, dar se pare că nu reușești să găsești una? Simți că nimeni nu te vrea? Că toți cei din jurul tău au deja pe cineva și tu ești încă singur? Te-ai săturat de viața pe care o duci? Atunci este posibil să aveți o problemă care vă împiedică să întâlniți pe cineva cu succes. În acest caz, trebuie să eliminați acest blocaj din interiorul vostru. Cum, vă întrebați?

Cum să completezi un profil de dating

De fapt, este destul de ușor să creezi un profil care să atragă pe toată lumea. Dar nu vrei să atragi pe toată lumea. Vrei să atragi doar o singură persoană, persoana potrivită!

Cum să alegi site-ul de întâlniri potrivit?

Găsirea site-ului de întâlniri potrivit nu este ușoară. Dacă vrei să sacrifici cât mai puțin timp și bani pentru întâlniri, citește articolul nostru. Te vom sfătui cum să alegi cel mai bun site de întâlniri pentru tine.

5 sfaturi despre cum să-ți alegi partenerul potrivit

Unii oameni nu reușesc să găsească un partener potrivit pentru viață. Fie din cauza unor modele familiale proaste, a unor fantezii romantice sau pentru că pur și simplu nu văd la timp un manipulator. Consultați cele cinci sfaturi pe care trebuie să le urmați atunci când vă alegeți un partener.

Site de întâlnire pe baza a cine căutați

Site-uri de întâlniri după regiune