*Cum să impresionezi bărbații

*Cum să impresionezi bărbații

Nu toate femeile au aceeași capacitate de a impresiona bărbații și de a le câștiga favoarea. Unele femei sunt capabile să atragă un bărbat imediat, altele au mari probleme cu întâlnirile. De ce? Poate pentru că nu cunosc tehnica potrivită de „împachetare”. Aruncă o privire la sfaturile noastre cu noi și întâlnirile vor deveni dintr-o dată mai ușoare pentru tine.

Imagine

Ce vă impresionează cel mai mult la prima vedere? Desigur, după cum arăți, cum ești îngrijit, machiat, pieptănat și cum te comporți. Așadar, dacă vrei ca cineva să te observe și să-și spună: „Deci îmi place foarte mult această femeie”, trebuie să lucrezi la tine. Dacă ieși în public, nu ieși în pantaloni rupti și top murdar. Încearcă să te îmbraci în haine drăguțe și curate, coafează-ți părul într-o coafură simplă, dar decentă, aplică machiaj și parfum decent. Doar așa ai șansa de a impresiona un bărbat. Și cine știe, poate îți vei întâlni dragostea de soartă exact când mergi să cumperi niște mărfuri de la magazinul de vizavi. Dacă nu ești îngrijit, cel mai probabil va întoarce nasul la tine la prima vedere și cu siguranță nu te va invita la cafea. Veți pierde ocazia de a vă cunoaște.

Zâmbește

Pe lângă imaginea pe care o vei avea, este important și felul în care arăți. Hainele frumoase, machiajul perfect sau coafura facuta de un coafor profesionist nu vor fi de nici un folos daca arati ca toate albinele au zburat departe. Dacă mergi pe stradă supărat, enervat, supărat, cu ochii îngropați în trotuar, nu vei avea prea multe ocazii să faci contact vizual cu un bărbat interesant. În același mod, cel mai probabil nimeni nu se va apropia de tine în această dispoziție mohorâtă. Nu va avea nici cel mai mic motiv. Dar dacă mergi pe stradă și ești bine dispus, zâmbind trecătorilor, vei avea cu totul alt efect asupra celor din jur. Dacă lângă tine există un bărbat care dorește să te cunoască, probabil că se va apropia de tine și te va invita undeva. Ține minte, este întotdeauna mai bine să zâmbești lumii decât să te încrunți! Cu toții avem de ce să ne îngrijorăm și cu toții tânjim după o mică parte de bunăstare pe care chiar și un simplu zâmbet al unui trecător ne-o poate oferi.

Compliment, conversație

Dacă vă place un bărbat și îl doriți, fiți cel care inițiază primul contact. Nu este nimic în neregulă cu asta. Simțiți-vă liber să-i faceți bărbatului în cauză un compliment discret. Nu trebuie să fie doar cât de sexy este, cât de drăguți sunt mușchii lui sau cât de mult îl placi. Îl poți lăuda și pentru multe alte lucruri. În plus, dacă îți folosești abilitățile de comunicare și dezvolți o conversație plină de spirit, poți sugera apoi să termini subiectul undeva la un pahar sau o ceașcă de cafea bună. Nu luați o întâlnire comună ca loc pentru a vă interoga partenerul. Nu-i pune întrebări prea personale sau întrebări la care nu răspunde bine. Încercați să participați amândoi la conversație și să o faceți plăcută pentru amândoi.

Glumă, bună dispoziție

Dacă mergi la o întâlnire, alege subiecte adecvate de conversație, fii amuzant și, mai presus de toate, fii bine dispus. Orice bărbat se va simți mult mai bine în prezența unei fete/femei drăguțe și vesele decât în ​​prezența unei femei care își va rezolva doar problemele toată întâlnirea și care va fi negativă.

Nu fiți prejudiciați împotriva bărbaților

Prima impresie este foarte importantă, dar nu este întotdeauna decisivă. Dacă te uiți la prima impresie, cel mai probabil judeci doar după aspect. Dacă un bărbat nu este idealul frumuseții, s-ar putea să nu mergi la o întâlnire cu el doar pentru că are un nas mai mare, mai puțin păr sau o burtă mai mare. Amintește-ți că nici tu nu ești perfect și o relație nu este doar despre frumusețe. Oferă-ți șansa de a-ți cunoaște mai bine partenerul și de a vedea ce părere vei avea despre el după prima întâlnire împreună. Bărbații cinstiți, amabili și abnegați sunt mai buni pentru viață decât manechinele care se întorc pentru orice altă fustă.


Articole similare

Ce urăsc femeile la bărbați?

Știm deja ce îi deranjează pe bărbați la soțiile lor. Dar cum este invers? Ce ar trebui să evite bărbații pentru a trăi cu partenera lor într-o relație fericită? Să aruncăm o privire asupra celor mai frecvente greșeli și trăsături masculine cu care femeile se împacă greu.

Alege site-ul de dating de alegerea ta

Pentru cine sunt potrivite întâlnirile online pe internet? Cam oricine. Nu numai persoanele care sunt foarte ocupate la locul de muncă, persoanele care se tem de contactul personal, dar și mamele cu copii care, din anumite motive, au pus capăt relației cu partenerul lor, studenții, persoanele în vârstă etc. se pot întâlni online. Practic, orice persoană care își caută un partener și care are o conexiune la internet, un computer sau un telefon acasă se poate întâlni pe internet. Ideea că doar cei din afară se întâlnesc pe internet este foarte greșită. Site-urile de întâlniri din zilele noastre sunt pline de oameni cu diplome universitare, doctori, manageri, oameni de afaceri, avocați etc. Așa că încearcă-ți norocul și găsește-ți dragostea vieții tale rapid și ușor

Chiar și seniorii își caută dragostea prin intermediul internetului

Faptul că este ușor și rapid să te familiarizezi cu site-urile de întâlniri online este cunoscut de mult timp. Este cunoscut și faptul că acest tip de întâlniri este folosit în principal de tineri și de persoanele care nu au suficient timp pentru întâlnirile tradiționale. Cu toate acestea, în ultima vreme, numărul de utilizatori din generația mai în vârstă este, de asemenea, în creștere rapidă. Acești oameni caută mai ales un partener de viață, nu un partener de distracție, așa cum se întâmplă adesea în cazul adolescenților.

Cele mai frecvente greșeli de dating

Încă nu găsești partenerul potrivit?  Chiar dacă ai o mulțime de oameni interesați de întâlniri și ieșiți destul de des în oraș, te lupți constant cu o mare problemă. Ce este? De obicei, nu primești vești de la partenerul tău după prima sau a doua întâlnire. Dar de ce?  S-ar putea ca, fără să știți, să faceți ceva greșit, iar acest lucru îl poate descuraja pe viitorul partener să se întâlnească din nou cu dvs. Așa că haideți să vedem împreună care sunt greșelile pe care oamenii le fac cel mai des la întâlniri și să vedem dacă nu cumva te regăsești și tu în ele.

Singurătatea cântărește greu

Poți deveni un singuratic din mai multe motive: din cauza experiențelor tale negative într-o relație, pentru că ghinionul te pândește mereu sau pentru că pur și simplu îți place să trăiești astfel. Unii oameni aleg să trăiască involuntar într-o gospodărie de o singură persoană, alții preferă singurătatea vieții de cuplu.

Semn: Caut un bărbat pentru toată viața!

Ești într-o situație în care nu ai un partener de viață stabil și cauți pe cineva cu care să petreci câțiva ani frumoși? Atunci ați ajuns la locul potrivit.  Vă vom sfătui unde să vă găsiți partenerul de vis!

Ultimele articole

Evitați aceste greșeli de dating

Nu este ușor să găsești dragostea vieții tale. Vrei să eviți fundăturile și să întâlnești cât mai repede iubirea vieții tale? Evitați următoarele greșeli

Cum să depășești frica și să abordezi o femeie

Abordarea unei femei poate fi cel mai mare coșmar al tău. Sau o plimbare în parc. Depinde de tine cum abordezi întâlnirile. Citiți în continuare patru sfaturi utile pentru a scăpa de emoții și pentru a vă aborda cu ușurință partenerul de vis.

Ce te oprește să te întâlnești?

Îți dorești o relație de durată, dar se pare că nu reușești să găsești una? Simți că nimeni nu te vrea? Că toți cei din jurul tău au deja pe cineva și tu ești încă singur? Te-ai săturat de viața pe care o duci? Atunci este posibil să aveți o problemă care vă împiedică să întâlniți pe cineva cu succes. În acest caz, trebuie să eliminați acest blocaj din interiorul vostru. Cum, vă întrebați?

Cum să completezi un profil de dating

De fapt, este destul de ușor să creezi un profil care să atragă pe toată lumea. Dar nu vrei să atragi pe toată lumea. Vrei să atragi doar o singură persoană, persoana potrivită!

Cum să alegi site-ul de întâlniri potrivit?

Găsirea site-ului de întâlniri potrivit nu este ușoară. Dacă vrei să sacrifici cât mai puțin timp și bani pentru întâlniri, citește articolul nostru. Te vom sfătui cum să alegi cel mai bun site de întâlniri pentru tine.

5 sfaturi despre cum să-ți alegi partenerul potrivit

Unii oameni nu reușesc să găsească un partener potrivit pentru viață. Fie din cauza unor modele familiale proaste, a unor fantezii romantice sau pentru că pur și simplu nu văd la timp un manipulator. Consultați cele cinci sfaturi pe care trebuie să le urmați atunci când vă alegeți un partener.

Site de întâlnire pe baza a cine căutați

Site-uri de întâlniri după regiune