*Cum să impresionezi bărbații

*Cum să impresionezi bărbații

Nu toate femeile au aceeași capacitate de a impresiona bărbații și de a le câștiga favoarea. Unele femei sunt capabile să atragă un bărbat imediat, altele au mari probleme cu întâlnirile. De ce? Poate pentru că nu cunosc tehnica potrivită de „împachetare”. Aruncă o privire la sfaturile noastre cu noi și întâlnirile vor deveni dintr-o dată mai ușoare pentru tine.

Imagine

Ce vă impresionează cel mai mult la prima vedere? Desigur, după cum arăți, cum ești îngrijit, machiat, pieptănat și cum te comporți. Așadar, dacă vrei ca cineva să te observe și să-și spună: „Deci îmi place foarte mult această femeie”, trebuie să lucrezi la tine. Dacă ieși în public, nu ieși în pantaloni rupti și top murdar. Încearcă să te îmbraci în haine drăguțe și curate, coafează-ți părul într-o coafură simplă, dar decentă, aplică machiaj și parfum decent. Doar așa ai șansa de a impresiona un bărbat. Și cine știe, poate îți vei întâlni dragostea de soartă exact când mergi să cumperi niște mărfuri de la magazinul de vizavi. Dacă nu ești îngrijit, cel mai probabil va întoarce nasul la tine la prima vedere și cu siguranță nu te va invita la cafea. Veți pierde ocazia de a vă cunoaște.

Zâmbește

Pe lângă imaginea pe care o vei avea, este important și felul în care arăți. Hainele frumoase, machiajul perfect sau coafura facuta de un coafor profesionist nu vor fi de nici un folos daca arati ca toate albinele au zburat departe. Dacă mergi pe stradă supărat, enervat, supărat, cu ochii îngropați în trotuar, nu vei avea prea multe ocazii să faci contact vizual cu un bărbat interesant. În același mod, cel mai probabil nimeni nu se va apropia de tine în această dispoziție mohorâtă. Nu va avea nici cel mai mic motiv. Dar dacă mergi pe stradă și ești bine dispus, zâmbind trecătorilor, vei avea cu totul alt efect asupra celor din jur. Dacă lângă tine există un bărbat care dorește să te cunoască, probabil că se va apropia de tine și te va invita undeva. Ține minte, este întotdeauna mai bine să zâmbești lumii decât să te încrunți! Cu toții avem de ce să ne îngrijorăm și cu toții tânjim după o mică parte de bunăstare pe care chiar și un simplu zâmbet al unui trecător ne-o poate oferi.

Compliment, conversație

Dacă vă place un bărbat și îl doriți, fiți cel care inițiază primul contact. Nu este nimic în neregulă cu asta. Simțiți-vă liber să-i faceți bărbatului în cauză un compliment discret. Nu trebuie să fie doar cât de sexy este, cât de drăguți sunt mușchii lui sau cât de mult îl placi. Îl poți lăuda și pentru multe alte lucruri. În plus, dacă îți folosești abilitățile de comunicare și dezvolți o conversație plină de spirit, poți sugera apoi să termini subiectul undeva la un pahar sau o ceașcă de cafea bună. Nu luați o întâlnire comună ca loc pentru a vă interoga partenerul. Nu-i pune întrebări prea personale sau întrebări la care nu răspunde bine. Încercați să participați amândoi la conversație și să o faceți plăcută pentru amândoi.

Glumă, bună dispoziție

Dacă mergi la o întâlnire, alege subiecte adecvate de conversație, fii amuzant și, mai presus de toate, fii bine dispus. Orice bărbat se va simți mult mai bine în prezența unei fete/femei drăguțe și vesele decât în ​​prezența unei femei care își va rezolva doar problemele toată întâlnirea și care va fi negativă.

Nu fiți prejudiciați împotriva bărbaților

Prima impresie este foarte importantă, dar nu este întotdeauna decisivă. Dacă te uiți la prima impresie, cel mai probabil judeci doar după aspect. Dacă un bărbat nu este idealul frumuseții, s-ar putea să nu mergi la o întâlnire cu el doar pentru că are un nas mai mare, mai puțin păr sau o burtă mai mare. Amintește-ți că nici tu nu ești perfect și o relație nu este doar despre frumusețe. Oferă-ți șansa de a-ți cunoaște mai bine partenerul și de a vedea ce părere vei avea despre el după prima întâlnire împreună. Bărbații cinstiți, amabili și abnegați sunt mai buni pentru viață decât manechinele care se întorc pentru orice altă fustă.


Articole similare

Feriți-vă de profilurile false

Profilurile false, cunoscute și sub numele de fake accounts, încep să apară din ce în ce mai des nu doar pe site-urile de întâlniri online, ci și pe diverse rețele de socializare. Ce este un profil fals și cum poate fi recunoscut?

Cum să abordezi un bărbat

Chiar și astăzi, unele fete încă mai așteaptă un prinț chipeș pe un cal alb. Desigur, cu toții iubim basmul Cenușăreasa, în care prințul își caută aleasa. Dar credeți, doamnelor, că mai este așa și astăzi? Din păcate, nu. Vă rugăm să consultați calendarul. Trăim în secolul XXI. Este o perioadă de mari schimbări, nu doar în economie sau tehnologie, ci și în relația dintre bărbați și femei. Doamnelor, în ziua de azi, nimeni nu vă va potrivi un pantof decât dacă o cereți dumneavoastră. Nu pierdeți niciun moment și luați viitorul în propriile mâini.

 

Pur și simplu nu știm cum să ne întâlnim

Întâlniri ...Ne așteptăm ca totul să se rezolve de la sine. Va fi ușor, plăcut, evident. În mare parte ne bazăm pe șansă, pe soartă. Dar, din păcate, așa funcționează de obicei doar în filmele romantice.

Semn: Caut un bărbat pentru toată viața!

Ești într-o situație în care nu ai un partener de viață stabil și cauți pe cineva cu care să petreci câțiva ani frumoși? Atunci ați ajuns la locul potrivit.  Vă vom sfătui unde să vă găsiți partenerul de vis!

Cum să-i impresionezi pe băieți?

Vrei să întâlnești un tip care îți place și nu știi cum să faci asta? Noi vă vom ajuta!

Ce să scriem în primele mesaje?

Te-ai decis să începi să faci întâlniri online, dar cumva nu știi cum să începi să comunici cu utilizatorii? Îți place un bărbat/femeie de pe un site de întâlniri, dar nu știi ce să scrii în primul tău mesaj către el/ea? Noi vă vom ajuta! 

Ultimele articole

Evitați aceste greșeli de dating

Nu este ușor să găsești dragostea vieții tale. Vrei să eviți fundăturile și să întâlnești cât mai repede iubirea vieții tale? Evitați următoarele greșeli

Cum să depășești frica și să abordezi o femeie

Abordarea unei femei poate fi cel mai mare coșmar al tău. Sau o plimbare în parc. Depinde de tine cum abordezi întâlnirile. Citiți în continuare patru sfaturi utile pentru a scăpa de emoții și pentru a vă aborda cu ușurință partenerul de vis.

Ce te oprește să te întâlnești?

Îți dorești o relație de durată, dar se pare că nu reușești să găsești una? Simți că nimeni nu te vrea? Că toți cei din jurul tău au deja pe cineva și tu ești încă singur? Te-ai săturat de viața pe care o duci? Atunci este posibil să aveți o problemă care vă împiedică să întâlniți pe cineva cu succes. În acest caz, trebuie să eliminați acest blocaj din interiorul vostru. Cum, vă întrebați?

Cum să completezi un profil de dating

De fapt, este destul de ușor să creezi un profil care să atragă pe toată lumea. Dar nu vrei să atragi pe toată lumea. Vrei să atragi doar o singură persoană, persoana potrivită!

Cum să alegi site-ul de întâlniri potrivit?

Găsirea site-ului de întâlniri potrivit nu este ușoară. Dacă vrei să sacrifici cât mai puțin timp și bani pentru întâlniri, citește articolul nostru. Te vom sfătui cum să alegi cel mai bun site de întâlniri pentru tine.

5 sfaturi despre cum să-ți alegi partenerul potrivit

Unii oameni nu reușesc să găsească un partener potrivit pentru viață. Fie din cauza unor modele familiale proaste, a unor fantezii romantice sau pentru că pur și simplu nu văd la timp un manipulator. Consultați cele cinci sfaturi pe care trebuie să le urmați atunci când vă alegeți un partener.

Site de întâlnire pe baza a cine căutați

Site-uri de întâlniri după regiune