Reguli de dating pe internet!

Reguli de dating pe internet!

Site-urile de întâlniri pe internet sunt în prezent una dintre cele mai utilizate modalități de întâlnire între oameni. În afară de întâlnirile în persoană și de așa-numitele întâlniri organizate, întâlnirile online, din confortul casei, biroului sau al altei locații, reprezintă cel mai popular mod de a căuta dragostea. Dar chiar și întâlnirile online au propriile reguli. Doar pentru că vă creați un profil pe un site de întâlniri online nu înseamnă că veți întâlni pe cineva.

În primul rând, ceea ce scrieți despre dumneavoastră în profilul dumneavoastră este foarte important și, bineînțeles, modul în care vă prezentați în fotografii.

Informații text în profilul dvs.


Este destul de normal ca utilizatorii să se prezinte într-o lumină mai bună decât sunt în realitate. Este modul în care ne comportăm cu toții. Toată lumea vrea să impresioneze și să aibă șansa de a impresiona pe cineva. Nu strică niciodată să vă înfrumusețați puțin profilul. Dar aveți grijă să nu exagerați. Adevărul va ieși întotdeauna la iveală și s-ar putea să plângi după prima întâlnire. De fapt, partenerul cu care mergeți la întâlnire ar putea fi dezamăgit de cine sunteți cu adevărat în comparație cu cine ați pretins că sunteți în tot acest timp în care ați comunicat pe site-ul de întâlniri.

Profilurile care conțin aluzii sexuale, informații despre practicile sexuale preferate, întrebări despre cât de mari sunt sânii unei femei sau cât de mari sunt pantalonii unui bărbat etc., au un efect foarte negativ asupra profilurilor. Profilurile pline de greșeli gramaticale și de greșeli de scriere lasă aceeași impresie. Această problemă nu este rezolvată doar de femeile care doresc să întâlnească un partener la un nivel, ci și de bărbații pentru care limba cehă și modul de exprimare reprezintă un fel de parametru pentru alegerea unui partener potrivit. Modul în care te exprimi spune multe despre tine.

În cazul profilurilor, este adesea evaluat negativ dacă profilul dumneavoastră este prea strict. Dacă aveți ocazia de a adresa o întrebare utilizatorilor, profitați de ea. Mulți utilizatori fac o mulțime de greșeli în această parte a profilului lor. Ei lasă întrebările goale sau scriu o grămadă de litere fără sens. Aceasta este, de asemenea, o problemă. Din nou, asta spune ceva despre tine. Nu vrei să știi ceva despre partenerul tău sau pur și simplu te-ai săturat să te gândești la ce să pui în întrebări? Acordați câteva minute suplimentare profilului dumneavoastră și încercați să vă gândiți la câteva întrebări frumoase, originale, amuzante sau relevante. Astfel, vă va fi mai ușor să vă cunoașteți reciproc, dar și pentru utilizatorii care vă atrag atenția. De asemenea, nu funcționează bine în profiluri dacă te plângi de iubirile tale din trecut, de viața pe care ai trăit-o până acum sau de cum nu-ți merg lucrurile în prezent. Oamenii nu caută pesimiști, ci persoane a căror perspectivă optimistă asupra vieții le va face viața mai plăcută.

Fotografii în profil


Cu toate acestea, doar textul nu este singurul lucru care poate face diferența între o persoană care dorește să vă întâlnească și cea care vă părăsește profilul fără să se uite în detaliu la el. Fotografia pe care o folosiți este, de asemenea, foarte importantă. Dacă aveți o fotografie pe profilul dvs. care vă arată goală sau care dezvăluie mai mult decât este necesar, credeți-mă, nici asta nu este calea de urmat. Astfel de profiluri sunt dezaprobate de majoritatea utilizatorilor care doresc să devină serioși. O persoană care este interesată de o relație pe termen lung va avea o părere bună despre tine și nu îți va scrie. Vă puteți aștepta la un răspuns mai mult de la cineva care este interesat doar de sex sau de un flirt ocazional.

De asemenea, fotografiile în care vă vedeți clătinându-vă cu o sticlă de alcool sau la o petrecere nu sunt considerate adecvate. Fotografiile de grup, fotografiile în care nu ți se văd ochii, fotografiile în care porți ochelari de soare sau o cască de schi etc. sunt, de asemenea, considerate negative. Nu este bine să publici fotografii cu tine cu 10 kilograme mai puțin sau cu zece ani mai tânăr.

Fotografia trebuie să fie întotdeauna fidelă aspectului tău real. Doar așa vei întâlni cu adevărat pe cineva care este interesat/interesată de tine și care este dornic să te cunoască mai bine. Dacă te prezinți ca fiind cineva care nu ești, atunci, în cele mai multe cazuri, vei merge la întâlniri degeaba. Dezamăgirea care îl va aștepta pe potențialul tău nou partener va fi cu siguranță mare.

Așa că prezintă-te așa cum ești cu adevărat!


Acordați o atenție deosebită creării profilului dumneavoastră. Dacă îl creați în conformitate cu regulile noastre, veți avea cu siguranță o șansă de a întâlni pe cineva pe un site de întâlniri. Dacă nu respectați regulile, riscați ca profilul dvs. să fie eliminat de către administratori sau să fie ignorat de către alți utilizatori.


Articole similare

Ce să pun în profilul meu de dating și ce să nu pun?

Stai în fața calculatorului tău încercând să creezi primul tău profil pe un site de întâlniri online? Nu știți cum să o faceți? Vă gândiți dacă să vă puneți sau nu fotografia pe ea? Cum îți completezi profilul pentru a-l face interesant pentru ceilalți? Punându-vă o serie de întrebări, faceți ceea ce trebuie. Doar dacă vă acordați timp să vă gândiți la profilul dumneavoastră și încercați să îl completați diferit de ceilalți, veți reuși să atrageți mai mulți parteneri care să vă abordeze. Nu uitați că profilul este primul și singurul lucru pe care potențialii parteneri îl folosesc pentru a lua decizii. Dacă sunt interesați, vă contactează, dacă nu, își încearcă norocul în altă parte. Dacă încă nu știi cum să-ți creezi profilul pe un site de întâlniri, consultă sfaturile și ghidurile noastre despre ce să pui în profilul tău și ce să eviți.

Singurătatea cântărește greu

Poți deveni un singuratic din mai multe motive: din cauza experiențelor tale negative într-o relație, pentru că ghinionul te pândește mereu sau pentru că pur și simplu îți place să trăiești astfel. Unii oameni aleg să trăiască involuntar într-o gospodărie de o singură persoană, alții preferă singurătatea vieții de cuplu.

Ești încă singur? Ce faci greșit?

Ai rămas prea mult timp fără un partener, deși toți cei din jurul tău și-au găsit deja pe cineva pentru toată viața? Ți se întâmplă tot mai des în ultima vreme să primești invitații la toate nunțile prietenelor tale, să ieși la cafea cu prietenele tale care așteaptă sau au deja un copil și tu tot nu ai nimic? Devii disperat din cauza asta?  Atunci este timpul să faceți ceva în acest sens.

Posibilități de cunoaștere

Există multe modalități de a face cunoștință. Îți poți întâlni partenerul de vis în cadrul unei întâlniri față în față, pe internet folosind un site de întâlniri online, prin publicarea unui anunț tradițional într-un ziar sau chiar prin speed dating. Cu toate acestea, întrebarea este care dintre aceste opțiuni este cea mai potrivită pentru dumneavoastră și pe care doriți să o utilizați.  Care sunt avantajele și dezavantajele fiecărei opțiuni de dating, vă întrebați? Citește cu atenție pentru a afla!

Feriți-vă de profilurile false

Profilurile false, cunoscute și sub numele de fake accounts, încep să apară din ce în ce mai des nu doar pe site-urile de întâlniri online, ci și pe diverse rețele de socializare. Ce este un profil fals și cum poate fi recunoscut?

Unde să mergi la o primă întâlnire?

Te gândești unde să mergi la prima ta întâlnire? Ce loc să alegi ca să nu fie plictisitor de obișnuit, dar și ca să nu-ți sperii partenerul cu prea multă extravaganță? Vă aducem sfaturi pentru o primă întâlnire „ușoară” care vă va surprinde prin simplitatea și originalitatea în același timp. Până la întâlniri!

Ultimele articole

Evitați aceste greșeli de dating

Nu este ușor să găsești dragostea vieții tale. Vrei să eviți fundăturile și să întâlnești cât mai repede iubirea vieții tale? Evitați următoarele greșeli

Cum să depășești frica și să abordezi o femeie

Abordarea unei femei poate fi cel mai mare coșmar al tău. Sau o plimbare în parc. Depinde de tine cum abordezi întâlnirile. Citiți în continuare patru sfaturi utile pentru a scăpa de emoții și pentru a vă aborda cu ușurință partenerul de vis.

Ce te oprește să te întâlnești?

Îți dorești o relație de durată, dar se pare că nu reușești să găsești una? Simți că nimeni nu te vrea? Că toți cei din jurul tău au deja pe cineva și tu ești încă singur? Te-ai săturat de viața pe care o duci? Atunci este posibil să aveți o problemă care vă împiedică să întâlniți pe cineva cu succes. În acest caz, trebuie să eliminați acest blocaj din interiorul vostru. Cum, vă întrebați?

Cum să completezi un profil de dating

De fapt, este destul de ușor să creezi un profil care să atragă pe toată lumea. Dar nu vrei să atragi pe toată lumea. Vrei să atragi doar o singură persoană, persoana potrivită!

Cum să alegi site-ul de întâlniri potrivit?

Găsirea site-ului de întâlniri potrivit nu este ușoară. Dacă vrei să sacrifici cât mai puțin timp și bani pentru întâlniri, citește articolul nostru. Te vom sfătui cum să alegi cel mai bun site de întâlniri pentru tine.

5 sfaturi despre cum să-ți alegi partenerul potrivit

Unii oameni nu reușesc să găsească un partener potrivit pentru viață. Fie din cauza unor modele familiale proaste, a unor fantezii romantice sau pentru că pur și simplu nu văd la timp un manipulator. Consultați cele cinci sfaturi pe care trebuie să le urmați atunci când vă alegeți un partener.

Site de întâlnire pe baza a cine căutați

Site-uri de întâlniri după regiune