Ce să scriem în primele mesaje?

Ce să scriem în primele mesaje?

V-ați hotărât să întâlniți online, dar cumva nu știți cum să începeți să comunicați cu utilizatorii? Îți place un bărbat/femeie pe un site de întâlniri, dar habar nu ai ce să-i scrii în primul mesaj? Vă vom sfătui!

Cum să spargi gheața într-o conversație online?

Scrii cuiva pe care nu-l cunoști pe internet nu este deloc ușor. Este de înțeles că s-ar putea să fii îngrijorat de o reacție negativă sau, dimpotrivă, nicio reacție. Deci, ce să scrieți într-un mesaj pentru a interesa cealaltă parte și a primi un răspuns la mesajul dvs.?

Alegeți momentul potrivit

Poate că ești o bufniță de noapte care își petrece nopțile pe un laptop sau un telefon mobil. Cu toate acestea, rețineți că nu toată lumea trăiește acest stil de viață. Când vrei să începi să scrii cu cineva nou, reglează ora în consecință. Mai degrabă, scrie în timpul zilei și în timpul liber. La urma urmei, veți avea șansa de a schimba mai multe mesaje decât dacă trimiteți primul mesaj la două dimineața și nu primiți un răspuns decât a doua zi dimineață.

Fii specific

Când începeți o conversație cu un străin, încercați să fiți specific, astfel încât să puteți duce conversația mai departe. Când a fost întrebat: „Ce mai faci?” Nu răspunde cu un simplu „Bine”. Încercați să fiți mai specific și scrieți, de exemplu: „Sunt bine. Azi m-am înscris la un nou curs de dans.” etc. Oferă-le celeilalte informații concrete pe care să le poată urmări.

Găsiți un interes comun

Dacă ți-ai găsit partenerul pe un site de întâlniri online, probabil că există ceva interesant în profilul lui. De exemplu, poate fi un hobby comun. Un interes comun este o modalitate excelentă de a face conversația interesantă pentru ambele părți. Puteți începe mai întâi să scrieți despre activitățile comune.

Adăugați întrebări la răspunsuri

Cine pune întrebări conduce conversația. Dar pentru ca comunicarea să curgă, pune întrebări care o vor duce mai departe. Dacă partenerul tău te întreabă ceva, adaugă o întrebare la răspuns. De exemplu: „M-am înscris la un nou curs de dans astăzi. Îți place să dansezi?” Partenerul va avea imediat spațiu pentru a vă extinde conversația comună.

Nu-ți fie frică să vorbești despre tine

Când comunicați cu cineva nou, încercați să vă cunoașteți. Nu-ți fie teamă să vorbești despre tine și să-i explici partenerului tău ce fel de persoană ești. Fii sincer. Este ușor să minți despre tine pe internet, dar nu va funcționa atunci când te întâlnești personal sau într-o relație. Dacă nu ești atletic, nu te preface că faci drumeții în fiecare weekend. Nici măcar nu menționați că vă place să mergeți cu bicicleta atunci când mergeți la o plimbare cu bicicleta o dată la șase luni. Nu încerca să impresionezi cealaltă parte cu ceva ce nu-ți place. Fii tu însuți.

Nu vă gândiți prea mult la asta

Dacă vă place pe cineva, contactați-l. Scrieți măcar un mesaj scurt. Nu așteptați și nu vă gândiți prea mult. Rețineți că începerea unei conversații cu cineva nou nu este ușor pentru nimeni. Dacă ești îngrijorat, nu te stresa din cauza asta. Spune-ți că nu ești singur. Nu împingeți conversația. Lasă-o să fugă liberă. După câteva mesaje, vei vedea dacă vrei să te întâlnești cu cealaltă persoană pentru că vă înțelegeți sau dacă preferați să încheiați definitiv comunicarea.

Pentru a fi mai ușor pentru partenerul dvs. să înceapă o relație. conversație, adăugați la profilul dvs. pe ELITE Date otázky.


Articole similare

Tipuri de bărbați pe care femeile îi evită

Fiecare femeie a avut o anumită experiență de viață în ceea ce privește relațiile cu partenerul și, dacă aceasta este o experiență negativă, puteți fi siguri că va fi mai atentă atunci când își va căuta un nou partener.  Unii parteneri sunt antipatici încă de la început, alții dezvoltăm o atitudine negativă față de ei doar după ce îi cunoaștem mai bine. Cu toate acestea, dacă nu doriți să treceți printr-o altă despărțire sau divorț, este mai bine să căutați un bărbat care nu se potrivește cu tipul de bărbat cu care tocmai ați încheiat relația. 

Dating sfaturi și trucuri pentru toată lumea

Pentru unii oameni, întâlnirile nu reprezintă nicio problemă, pentru alții pot fi o mare problemă. Dacă ești unul dintre cei care sunt timizi în privința întâlnirilor și nu știu cum să înceapă, trebuie să te pregătești măcar puțin. Vom încerca să facem această situație dificilă cât mai ușoară pentru dumneavoastră. Încearcă să urmezi sfaturile și trucurile noastre, poate că norocul îți va surâde și îți vei întâlni în curând iubirea ta sortită!

Ce să pun în profilul meu de dating și ce să nu pun?

Stai în fața calculatorului tău încercând să creezi primul tău profil pe un site de întâlniri online? Nu știți cum să o faceți? Vă gândiți dacă să vă puneți sau nu fotografia pe ea? Cum îți completezi profilul pentru a-l face interesant pentru ceilalți? Punându-vă o serie de întrebări, faceți ceea ce trebuie. Doar dacă vă acordați timp să vă gândiți la profilul dumneavoastră și încercați să îl completați diferit de ceilalți, veți reuși să atrageți mai mulți parteneri care să vă abordeze. Nu uitați că profilul este primul și singurul lucru pe care potențialii parteneri îl folosesc pentru a lua decizii. Dacă sunt interesați, vă contactează, dacă nu, își încearcă norocul în altă parte. Dacă încă nu știi cum să-ți creezi profilul pe un site de întâlniri, consultă sfaturile și ghidurile noastre despre ce să pui în profilul tău și ce să eviți.

Schimbați singurătatea pentru o viață în doi!

Numărul persoanelor care trăiesc singure este în continuă creștere. Pe lângă cei care nu au reușit încă să întâlnească pe cineva până la vârsta de treizeci și cinci de ani, putem întâlni și persoane care sunt singure din alte motive. Acest lucru se poate întâmpla, de exemplu, pentru că mariajul lor a eșuat și s-a încheiat cu un divorț sau pentru că unul dintre partenerii lor a murit brusc și au rămas văduvi. Singurătatea este, de obicei, foarte descurajantă pentru oameni și poate aduce cu ea o serie întreagă de probleme psihologice. Cum să ieșiți din singurătate?

Cum să vă întâlniți cu succes prin intermediul unui site de dating online?

În primul rând, trebuie menționat faptul că întâlnirile online nu sunt ceva de care să ne fie rușine. La fel cum este destul de obișnuit ca oamenii să se întâlnească în baruri, la locul de muncă, la sport sau pe stradă, este destul de obișnuit ca oamenii să se întâlnească și prin intermediul site-urilor de întâlniri online. Totuși, trebuie să știi cum să o faci!

Unde să mergi la o primă întâlnire?

Te gândești unde să mergi la prima ta întâlnire? Ce loc să alegi ca să nu fie plictisitor de obișnuit, dar și ca să nu-ți sperii partenerul cu prea multă extravaganță? Vă aducem sfaturi pentru o primă întâlnire „ușoară” care vă va surprinde prin simplitatea și originalitatea în același timp. Până la întâlniri!

Ultimele articole

Evitați aceste greșeli de dating

Nu este ușor să găsești dragostea vieții tale. Vrei să eviți fundăturile și să întâlnești cât mai repede iubirea vieții tale? Evitați următoarele greșeli

Cum să depășești frica și să abordezi o femeie

Abordarea unei femei poate fi cel mai mare coșmar al tău. Sau o plimbare în parc. Depinde de tine cum abordezi întâlnirile. Citiți în continuare patru sfaturi utile pentru a scăpa de emoții și pentru a vă aborda cu ușurință partenerul de vis.

Ce te oprește să te întâlnești?

Îți dorești o relație de durată, dar se pare că nu reușești să găsești una? Simți că nimeni nu te vrea? Că toți cei din jurul tău au deja pe cineva și tu ești încă singur? Te-ai săturat de viața pe care o duci? Atunci este posibil să aveți o problemă care vă împiedică să întâlniți pe cineva cu succes. În acest caz, trebuie să eliminați acest blocaj din interiorul vostru. Cum, vă întrebați?

Cum să completezi un profil de dating

De fapt, este destul de ușor să creezi un profil care să atragă pe toată lumea. Dar nu vrei să atragi pe toată lumea. Vrei să atragi doar o singură persoană, persoana potrivită!

Cum să alegi site-ul de întâlniri potrivit?

Găsirea site-ului de întâlniri potrivit nu este ușoară. Dacă vrei să sacrifici cât mai puțin timp și bani pentru întâlniri, citește articolul nostru. Te vom sfătui cum să alegi cel mai bun site de întâlniri pentru tine.

5 sfaturi despre cum să-ți alegi partenerul potrivit

Unii oameni nu reușesc să găsească un partener potrivit pentru viață. Fie din cauza unor modele familiale proaste, a unor fantezii romantice sau pentru că pur și simplu nu văd la timp un manipulator. Consultați cele cinci sfaturi pe care trebuie să le urmați atunci când vă alegeți un partener.

Site de întâlnire pe baza a cine căutați

Întâlniri după oraș

Site-uri de întâlniri după regiune