Ce să scriem în primele mesaje?

Ce să scriem în primele mesaje?

V-ați hotărât să întâlniți online, dar cumva nu știți cum să începeți să comunicați cu utilizatorii? Îți place un bărbat/femeie pe un site de întâlniri, dar habar nu ai ce să-i scrii în primul mesaj? Vă vom sfătui!

Cum să spargi gheața într-o conversație online?

Scrii cuiva pe care nu-l cunoști pe internet nu este deloc ușor. Este de înțeles că s-ar putea să fii îngrijorat de o reacție negativă sau, dimpotrivă, nicio reacție. Deci, ce să scrieți într-un mesaj pentru a interesa cealaltă parte și a primi un răspuns la mesajul dvs.?

Alegeți momentul potrivit

Poate că ești o bufniță de noapte care își petrece nopțile pe un laptop sau un telefon mobil. Cu toate acestea, rețineți că nu toată lumea trăiește acest stil de viață. Când vrei să începi să scrii cu cineva nou, reglează ora în consecință. Mai degrabă, scrie în timpul zilei și în timpul liber. La urma urmei, veți avea șansa de a schimba mai multe mesaje decât dacă trimiteți primul mesaj la două dimineața și nu primiți un răspuns decât a doua zi dimineață.

Fii specific

Când începeți o conversație cu un străin, încercați să fiți specific, astfel încât să puteți duce conversația mai departe. Când a fost întrebat: „Ce mai faci?” Nu răspunde cu un simplu „Bine”. Încercați să fiți mai specific și scrieți, de exemplu: „Sunt bine. Azi m-am înscris la un nou curs de dans.” etc. Oferă-le celeilalte informații concrete pe care să le poată urmări.

Găsiți un interes comun

Dacă ți-ai găsit partenerul pe un site de întâlniri online, probabil că există ceva interesant în profilul lui. De exemplu, poate fi un hobby comun. Un interes comun este o modalitate excelentă de a face conversația interesantă pentru ambele părți. Puteți începe mai întâi să scrieți despre activitățile comune.

Adăugați întrebări la răspunsuri

Cine pune întrebări conduce conversația. Dar pentru ca comunicarea să curgă, pune întrebări care o vor duce mai departe. Dacă partenerul tău te întreabă ceva, adaugă o întrebare la răspuns. De exemplu: „M-am înscris la un nou curs de dans astăzi. Îți place să dansezi?” Partenerul va avea imediat spațiu pentru a vă extinde conversația comună.

Nu-ți fie frică să vorbești despre tine

Când comunicați cu cineva nou, încercați să vă cunoașteți. Nu-ți fie teamă să vorbești despre tine și să-i explici partenerului tău ce fel de persoană ești. Fii sincer. Este ușor să minți despre tine pe internet, dar nu va funcționa atunci când te întâlnești personal sau într-o relație. Dacă nu ești atletic, nu te preface că faci drumeții în fiecare weekend. Nici măcar nu menționați că vă place să mergeți cu bicicleta atunci când mergeți la o plimbare cu bicicleta o dată la șase luni. Nu încerca să impresionezi cealaltă parte cu ceva ce nu-ți place. Fii tu însuți.

Nu vă gândiți prea mult la asta

Dacă vă place pe cineva, contactați-l. Scrieți măcar un mesaj scurt. Nu așteptați și nu vă gândiți prea mult. Rețineți că începerea unei conversații cu cineva nou nu este ușor pentru nimeni. Dacă ești îngrijorat, nu te stresa din cauza asta. Spune-ți că nu ești singur. Nu împingeți conversația. Lasă-o să fugă liberă. După câteva mesaje, vei vedea dacă vrei să te întâlnești cu cealaltă persoană pentru că vă înțelegeți sau dacă preferați să încheiați definitiv comunicarea.

Pentru a fi mai ușor pentru partenerul dvs. să înceapă o relație. conversație, adăugați la profilul dvs. pe ELITE Date otázky.


Articole similare

Singurătatea cântărește greu

Poți deveni un singuratic din mai multe motive: din cauza experiențelor tale negative într-o relație, pentru că ghinionul te pândește mereu sau pentru că pur și simplu îți place să trăiești astfel. Unii oameni aleg să trăiască involuntar într-o gospodărie de o singură persoană, alții preferă singurătatea vieții de cuplu.

Ce vă oprește să vă cunoașteți mai bine?

Îți dorești să întâlnești partenerul visurilor tale? Vrei să experimentezi tu însuți ceea ce trăiesc prietenii tăi îndrăgostiți? Vrei să ai pe cineva alături de tine cu care să te plimbi în parc, să mergi la cinema, să bei un pahar de vin sau să vorbești cu el când te simți singur? Chiar dacă nu te gândești decât la un singur lucru în acest moment, și anume să-ți întâlnești iubirea destinată, știi că ceva te împiedică să faci acest lucru. Ce anume? Haideți să încercăm să analizăm împreună această întrebare și să aflăm care este principala problemă!

Comunicarea prin intermediul site-ului de dating

Comunicarea pe un site de întâlniri online este o chestiune foarte simplă. Așa că nu vă faceți griji că nu vă puteți descurca. Credeți-mă, este mult mai ușor să scrii câteva rânduri pe computer sau pe tastatura telefonului decât să comunici cu un străin față în față. Oricine poate să pornească un computer, să pornească internetul și să tasteze poate face acest lucru. Nu sunteți sigur cum să începeți? Nici o problemă, vă ajutăm noi!

Chiar și seniorii își caută dragostea prin intermediul internetului

Faptul că este ușor și rapid să te familiarizezi cu site-urile de întâlniri online este cunoscut de mult timp. Este cunoscut și faptul că acest tip de întâlniri este folosit în principal de tineri și de persoanele care nu au suficient timp pentru întâlnirile tradiționale. Cu toate acestea, în ultima vreme, numărul de utilizatori din generația mai în vârstă este, de asemenea, în creștere rapidă. Acești oameni caută mai ales un partener de viață, nu un partener de distracție, așa cum se întâmplă adesea în cazul adolescenților.

Cele mai frecvente greșeli de dating

Încă nu găsești partenerul potrivit?  Chiar dacă ai o mulțime de oameni interesați de întâlniri și ieșiți destul de des în oraș, te lupți constant cu o mare problemă. Ce este? De obicei, nu primești vești de la partenerul tău după prima sau a doua întâlnire. Dar de ce?  S-ar putea ca, fără să știți, să faceți ceva greșit, iar acest lucru îl poate descuraja pe viitorul partener să se întâlnească din nou cu dvs. Așa că haideți să vedem împreună care sunt greșelile pe care oamenii le fac cel mai des la întâlniri și să vedem dacă nu cumva te regăsești și tu în ele.

Posibilități de cunoaștere

Există multe modalități de a face cunoștință. Îți poți întâlni partenerul de vis în cadrul unei întâlniri față în față, pe internet folosind un site de întâlniri online, prin publicarea unui anunț tradițional într-un ziar sau chiar prin speed dating. Cu toate acestea, întrebarea este care dintre aceste opțiuni este cea mai potrivită pentru dumneavoastră și pe care doriți să o utilizați.  Care sunt avantajele și dezavantajele fiecărei opțiuni de dating, vă întrebați? Citește cu atenție pentru a afla!

Ultimele articole

Evitați aceste greșeli de dating

Nu este ușor să găsești dragostea vieții tale. Vrei să eviți fundăturile și să întâlnești cât mai repede iubirea vieții tale? Evitați următoarele greșeli

Cum să depășești frica și să abordezi o femeie

Abordarea unei femei poate fi cel mai mare coșmar al tău. Sau o plimbare în parc. Depinde de tine cum abordezi întâlnirile. Citiți în continuare patru sfaturi utile pentru a scăpa de emoții și pentru a vă aborda cu ușurință partenerul de vis.

Ce te oprește să te întâlnești?

Îți dorești o relație de durată, dar se pare că nu reușești să găsești una? Simți că nimeni nu te vrea? Că toți cei din jurul tău au deja pe cineva și tu ești încă singur? Te-ai săturat de viața pe care o duci? Atunci este posibil să aveți o problemă care vă împiedică să întâlniți pe cineva cu succes. În acest caz, trebuie să eliminați acest blocaj din interiorul vostru. Cum, vă întrebați?

Cum să completezi un profil de dating

De fapt, este destul de ușor să creezi un profil care să atragă pe toată lumea. Dar nu vrei să atragi pe toată lumea. Vrei să atragi doar o singură persoană, persoana potrivită!

Cum să alegi site-ul de întâlniri potrivit?

Găsirea site-ului de întâlniri potrivit nu este ușoară. Dacă vrei să sacrifici cât mai puțin timp și bani pentru întâlniri, citește articolul nostru. Te vom sfătui cum să alegi cel mai bun site de întâlniri pentru tine.

5 sfaturi despre cum să-ți alegi partenerul potrivit

Unii oameni nu reușesc să găsească un partener potrivit pentru viață. Fie din cauza unor modele familiale proaste, a unor fantezii romantice sau pentru că pur și simplu nu văd la timp un manipulator. Consultați cele cinci sfaturi pe care trebuie să le urmați atunci când vă alegeți un partener.

Site de întâlnire pe baza a cine căutați

Site-uri de întâlniri după regiune