Ce să scriem în primele mesaje?

Ce să scriem în primele mesaje?

V-ați hotărât să întâlniți online, dar cumva nu știți cum să începeți să comunicați cu utilizatorii? Îți place un bărbat/femeie pe un site de întâlniri, dar habar nu ai ce să-i scrii în primul mesaj? Vă vom sfătui!

Cum să spargi gheața într-o conversație online?

Scrii cuiva pe care nu-l cunoști pe internet nu este deloc ușor. Este de înțeles că s-ar putea să fii îngrijorat de o reacție negativă sau, dimpotrivă, nicio reacție. Deci, ce să scrieți într-un mesaj pentru a interesa cealaltă parte și a primi un răspuns la mesajul dvs.?

Alegeți momentul potrivit

Poate că ești o bufniță de noapte care își petrece nopțile pe un laptop sau un telefon mobil. Cu toate acestea, rețineți că nu toată lumea trăiește acest stil de viață. Când vrei să începi să scrii cu cineva nou, reglează ora în consecință. Mai degrabă, scrie în timpul zilei și în timpul liber. La urma urmei, veți avea șansa de a schimba mai multe mesaje decât dacă trimiteți primul mesaj la două dimineața și nu primiți un răspuns decât a doua zi dimineață.

Fii specific

Când începeți o conversație cu un străin, încercați să fiți specific, astfel încât să puteți duce conversația mai departe. Când a fost întrebat: „Ce mai faci?” Nu răspunde cu un simplu „Bine”. Încercați să fiți mai specific și scrieți, de exemplu: „Sunt bine. Azi m-am înscris la un nou curs de dans.” etc. Oferă-le celeilalte informații concrete pe care să le poată urmări.

Găsiți un interes comun

Dacă ți-ai găsit partenerul pe un site de întâlniri online, probabil că există ceva interesant în profilul lui. De exemplu, poate fi un hobby comun. Un interes comun este o modalitate excelentă de a face conversația interesantă pentru ambele părți. Puteți începe mai întâi să scrieți despre activitățile comune.

Adăugați întrebări la răspunsuri

Cine pune întrebări conduce conversația. Dar pentru ca comunicarea să curgă, pune întrebări care o vor duce mai departe. Dacă partenerul tău te întreabă ceva, adaugă o întrebare la răspuns. De exemplu: „M-am înscris la un nou curs de dans astăzi. Îți place să dansezi?” Partenerul va avea imediat spațiu pentru a vă extinde conversația comună.

Nu-ți fie frică să vorbești despre tine

Când comunicați cu cineva nou, încercați să vă cunoașteți. Nu-ți fie teamă să vorbești despre tine și să-i explici partenerului tău ce fel de persoană ești. Fii sincer. Este ușor să minți despre tine pe internet, dar nu va funcționa atunci când te întâlnești personal sau într-o relație. Dacă nu ești atletic, nu te preface că faci drumeții în fiecare weekend. Nici măcar nu menționați că vă place să mergeți cu bicicleta atunci când mergeți la o plimbare cu bicicleta o dată la șase luni. Nu încerca să impresionezi cealaltă parte cu ceva ce nu-ți place. Fii tu însuți.

Nu vă gândiți prea mult la asta

Dacă vă place pe cineva, contactați-l. Scrieți măcar un mesaj scurt. Nu așteptați și nu vă gândiți prea mult. Rețineți că începerea unei conversații cu cineva nou nu este ușor pentru nimeni. Dacă ești îngrijorat, nu te stresa din cauza asta. Spune-ți că nu ești singur. Nu împingeți conversația. Lasă-o să fugă liberă. După câteva mesaje, vei vedea dacă vrei să te întâlnești cu cealaltă persoană pentru că vă înțelegeți sau dacă preferați să încheiați definitiv comunicarea.

Pentru a fi mai ușor pentru partenerul dvs. să înceapă o relație. conversație, adăugați la profilul dvs. pe ELITE Date otázky.


Articole similare

Nu tratați întâlnirile ca pe niște cumpărături într-un e-shop!

Întâlnirile pe internet devin una dintre cele mai comune modalități de întâlnire în zilele noastre. De fapt, este mult mai confortabil să vă așezați seara la internet și să faceți cunoștință în confortul casei decât să vă petreceți serile căutând persoana potrivită în cadrul companiei. Întâlnirile online le oferă utilizatorilor de întâlniri pe internet posibilitatea de a cunoaște persoane pe care cel mai probabil nu le-ar întâlni în viața de zi cu zi. Așa că profitați de acest lucru și găsiți în sfârșit partenerul visurilor dumneavoastră.

Întâlnire pentru a pleca într-o vacanță

Vrei să te odihnești cum se cuvine anul acesta? Vrei să pleci în vacanță, dar nu ai cu cine să mergi? Întâlnește pe cineva care vrea același lucru. Există multe site-uri de întâlniri pe internet care vă vor ajuta să vă găsiți un partener de călătorie. Vă vom sfătui cum să căutați.

Dating mituri

Dacă faceți parte din grupul de persoane care nu pot și nu vor să se întâlnească, deși caută în mod constant dragostea, și care alternează între sentimente de disperare totală, resemnare sau, dimpotrivă, o mare determinare de a găsi în sfârșit un partener, atunci poate că știm care este problema. Poate că ești unul dintre cei care au o concepție greșită sau o concepție greșită despre întâlniri și, prin urmare, nu dai deloc șansa iubirii tale să se formeze.

Reguli de dating pe internet!

Site-urile de întâlniri pe internet sunt în prezent una dintre cele mai utilizate modalități de întâlnire între oameni. În afară de întâlnirile în persoană și de așa-numitele întâlniri organizate, întâlnirile online, din confortul casei, biroului sau al altei locații, reprezintă cel mai popular mod de a căuta dragostea. Dar chiar și întâlnirile online au propriile reguli. Doar pentru că îți creezi un profil pe un site de întâlniri online nu înseamnă că vei întâlni

Cum să agăți o domnișoară?

Îți place o fată și nu știi cum să o agăți? Nu-i așa că nu-ți place să faci curte? Ți se întâmplă adesea ca înainte de a te putea mișca, fata aleasă de tine să ajungă în brațele altcuiva? Atunci ați ajuns la locul potrivit. Consultați sfaturile noastre care ar trebui să vă învețe cum să agățați orice fată rapid și ușor.

Cum de a crea un profil atractiv pe un site de dating?

Te-ai decis să încerci întâlnirile online? Apoi, va trebui să decideți ce site de întâlniri să alegeți din catalogul de site-uri de întâlniri cehe și străine, ce site de întâlniri este potrivit pentru dumneavoastră, dacă sunteți dispus să plătiți sau nu pentru a deveni membru al acestui site de întâlniri și, nu în ultimul rând, cum să vă înregistrați pe un site de întâlniri online și cum să creați un profil atractiv. Alegerea unui site de dating și crearea unui profil captivant este cel mai important lucru pentru experiența ta de dating!

Ultimele articole

Evitați aceste greșeli de dating

Nu este ușor să găsești dragostea vieții tale. Vrei să eviți fundăturile și să întâlnești cât mai repede iubirea vieții tale? Evitați următoarele greșeli

Cum să depășești frica și să abordezi o femeie

Abordarea unei femei poate fi cel mai mare coșmar al tău. Sau o plimbare în parc. Depinde de tine cum abordezi întâlnirile. Citiți în continuare patru sfaturi utile pentru a scăpa de emoții și pentru a vă aborda cu ușurință partenerul de vis.

Ce te oprește să te întâlnești?

Îți dorești o relație de durată, dar se pare că nu reușești să găsești una? Simți că nimeni nu te vrea? Că toți cei din jurul tău au deja pe cineva și tu ești încă singur? Te-ai săturat de viața pe care o duci? Atunci este posibil să aveți o problemă care vă împiedică să întâlniți pe cineva cu succes. În acest caz, trebuie să eliminați acest blocaj din interiorul vostru. Cum, vă întrebați?

Cum să completezi un profil de dating

De fapt, este destul de ușor să creezi un profil care să atragă pe toată lumea. Dar nu vrei să atragi pe toată lumea. Vrei să atragi doar o singură persoană, persoana potrivită!

Cum să alegi site-ul de întâlniri potrivit?

Găsirea site-ului de întâlniri potrivit nu este ușoară. Dacă vrei să sacrifici cât mai puțin timp și bani pentru întâlniri, citește articolul nostru. Te vom sfătui cum să alegi cel mai bun site de întâlniri pentru tine.

5 sfaturi despre cum să-ți alegi partenerul potrivit

Unii oameni nu reușesc să găsească un partener potrivit pentru viață. Fie din cauza unor modele familiale proaste, a unor fantezii romantice sau pentru că pur și simplu nu văd la timp un manipulator. Consultați cele cinci sfaturi pe care trebuie să le urmați atunci când vă alegeți un partener.

Site de întâlnire pe baza a cine căutați

Site-uri de întâlniri după regiune