Cum să completezi un profil de dating

Cum să completezi un profil de dating

De fapt, este destul de ușor să creezi un profil care să-i atragă pe toată lumea. Dar nu vrei să atragi pe toată lumea. Vrei să atragi o singură persoană, pe cea potrivită!

Ai ales deja un site de întâlniri? Crezi că este ușor să creezi un profil? Este și nu este. Puteți scrie informații generale în profilul dvs., puteți adăuga o fotografie din călătoria dvs. și puteți bifa căsuțele obligatorii în 10 minute. Dar sincer: profilul tau nu va valora prea mult. Vrei să eviți greșelile care te pot împiedica să te întâlnești? Consultați următoarele sfaturi pentru a crea profilul perfect.

Fă-ți timp pentru tine

Desigur, poate fi necesară completarea unui profil. Mai ales când vreți să vă cunoașteți. Dar nici nu vei crea un CV profesional în 15 minute. Puteți schimba locul de muncă o dată sau de două ori. Dar întâlnirile sunt diferite. Vrei să-ți găsești partenerul de viață! Așa că acordă-ți suficient timp pentru a-ți completa profilul și nu te grăbi nicăieri. Utilizatorii vor ignora un profil neinteresant sau îl vor închide rapid din nou după ce îl vor vizualiza. Așa că ai grijă. Într-o zi în plus, dragostea vieții tale nu va fugi de tine.

Fotografia vă invită să o vizualizați

Fotografia este un fel de invitație de a vă explora profilul. Dacă nu e interesant, practic nimic din ce scrii nu contează! Nu te mulțumi cu o fotografie întâmplătoare din adâncurile telefonului tău mobil pe care ai făcut-o pentru totdeauna și cu cine știe cu cine. Crearea unei fotografii grozave de profil nu este deloc dificilă. Alege fotografii care îți arată bine. Dacă vă puteți încorpora interesele în fotografie, cu atât mai bine. Ai o fotografie interesantă care te face mai atractiv? sunt cu ea! Călători în fața Turnului Eiffel, sportivi pe podium. Piloții adaugă o fotografie în uniformă etc. Alegeți cu grijă. Vei vedea că dă roade!

Adăugați momeală

Dacă o singură întrebare nu vă vine în minte în timp ce vizualizați un profil, aveți 76% șanse să treceți la următoarea. Folosește câmpurile gratuite din profilul tău pe care ți le va oferi site-ul de întâlniri selectat. Chiar aici ai șansa să impresionezi. În loc de: „Îmi place să călătoresc” scrie: „În călătoriile mele m-am îndrăgostit cel mai mult de Italia din cauza plajelor sale grozave și a priveliștilor uimitoare. Cu toate acestea, spaniolii m-au fermecat cu natura lor de sud. Mă duc anul acesta în țara cocoșului galic. Orice sugestii despre ce ar trebui să vizitez?”

Nu numai că îți vei exprima dragostea pentru călătorii într-un mod mai interesant. De asemenea, deschizi calea întrebărilor - ce te-a mai interesat în ambele țări, dacă ai fost în altă parte, când mai exact mergi în Franța etc. Cu cât este mai ușor să începi o conversație cu tine, cu atât este mai probabil ca cineva să facă de fapt. cere. Așa că aruncă această mică momeală în profilul tău.

Omite orice negativitate

Concentrați-vă întotdeauna pe aspectele pozitive. Energia pozitivă evocă răspunsuri pozitive și invers. Nu scrie că urăști nesiguri, alcoolici și nu te obosi să-i scrii pe cei care locuiesc la mai mult de 50 km de tine. Mai degrabă, scrie: „Ador bărbații/femeile care pot să-și bată joc de ei înșiși, nu se tem să își stabilească obiective dificile și se pot relaxa. Dacă îți plac și cărțile bune, ești exact genul meu!” Fie ca oricine se uită la profilul tău să vadă fericire, mulțumire și entuziasm pentru ceea ce ne rezervă viitorul.

Eliminați toate erorile

După ce ați terminat de scris, priviți-vă propriul profil cu ochi proaspeți și căutați orice ar putea descuraja un potențial partener. Greșelile gramaticale sunt evidente, vorbesc despre inteligența ta. Dar, de asemenea, căutați orice fraze care ar putea suna disperat și rescrieți-le. Înlocuiți fotografiile nemăgulitoare sau înșelătoare. Alegerea cuvintelor dvs. va face foarte mult pentru tonul profilului dvs.

Ai deja un profil, dar din anumite motive nu funcționează pentru tine? Verificați-l!
Puteți cere cuiva cunoscut să sublinieze orice negativ pe care l-ați dezvăluit accidental despre dvs. Cu toții uneori dezvăluim mai multe despre noi decât ne-am dori! Dar este suficient să rescrieți puțin propoziția și negativul devine imediat pozitiv. Vă rugăm să citiți și să vă editați profilul în mod regulat.

Păstrează-ți profilul actualizat

V-ați lăsat de fumat sau v-ați schimbat locul de muncă? Înregistrați știrile în profilul dvs. După câteva întâlniri, vă puteți face o idee mai bună despre ceea ce așteptați de la omologul dvs. Includeți acest lucru și în actualizarea informațiilor. Dacă căutarea dvs. nu v-a adus potrivirea potrivită, schimbați-o!

În plus, vei arăta că ești cu adevărat activ și atractivitatea ta pentru alți utilizatori va fi mai mare. În această vară, adaugă informații despre cât de mult aștepți vacanța ta. Toamna, schimbă acest detaliu și scrie, de exemplu, „Îmi place cum încep să se coloreze frunzele și îmi place să merg pe sub ele.”

Crearea profilului perfect poate părea plictisitoare la început. Cu toate acestea, un profil bine scris vă va economisi timp în viitor și vă va ajuta să obțineți vizibilitate chiar de la început. Cu cât începutul este mai rafinat, cu atât te vei descurca mai bine în întâlniri.


Tag-uri: profil de întâlniri, cum să creezi un profil de întâlniri, cum să completezi un profil de întâlniri, online întâlniri, întâlniri pe internet, profil atractiv pe un site de întâlniri, fotografie de profil, cum să alegi o fotografie de profil


Articole similare

Ce să pun în profilul meu de dating și ce să nu pun?

Stai în fața calculatorului tău încercând să creezi primul tău profil pe un site de întâlniri online? Nu știți cum să o faceți? Vă gândiți dacă să vă puneți sau nu fotografia pe ea? Cum îți completezi profilul pentru a-l face interesant pentru ceilalți? Punându-vă o serie de întrebări, faceți ceea ce trebuie. Doar dacă vă acordați timp să vă gândiți la profilul dumneavoastră și încercați să îl completați diferit de ceilalți, veți reuși să atrageți mai mulți parteneri care să vă abordeze. Nu uitați că profilul este primul și singurul lucru pe care potențialii parteneri îl folosesc pentru a lua decizii. Dacă sunt interesați, vă contactează, dacă nu, își încearcă norocul în altă parte. Dacă încă nu știi cum să-ți creezi profilul pe un site de întâlniri, consultă sfaturile și ghidurile noastre despre ce să pui în profilul tău și ce să eviți.

* Site-urile de dating nu sunt spații pentru oameni disperați

Obișnuiam să credem că site-urile de întâlniri sunt depozite pentru cei disperați. Cum e acum? Chiar și acum, primesc uneori părerea: "Pe un site de întâlniri? Niciodată!" Ca și cum cineva este inferior dacă vrea să se întâlnească prin intermediul unui site de întâlniri.

Singurătatea cântărește greu

Poți deveni un singuratic din mai multe motive: din cauza experiențelor tale negative într-o relație, pentru că ghinionul te pândește mereu sau pentru că pur și simplu îți place să trăiești astfel. Unii oameni aleg să trăiască involuntar într-o gospodărie de o singură persoană, alții preferă singurătatea vieții de cuplu.

Cum să agăți o fată?

Într-o bună dimineață te trezești bine dispus, te duci la serviciu sau la școală și deodată vezi un cuplu. Vezi o fată frumoasă îmbrățișată de un băiat cu calități fizice similare cu ale tale. În acel moment îți dai seama că ești încă singur și te gândești: "Cum naiba e posibil ca tipul ăsta să aibă o așa bunăciune și eu să nu am nimic? Ce fac greșit?"

Unde vă puteți întâlni?

Există nenumărate locuri potrivite pentru întâlniri. Vă puteți întâlni cam oriunde vă puteți gândi. În termeni foarte generali, vă puteți întâlni în orice loc public în care se adună un număr mare de persoane. Cu toate acestea, vă puteți întâlni, de asemenea, în confortul propriei case, unde veți fi complet singuri. Cum este posibil acest lucru? Într-o epocă în care internetul a devenit o parte integrantă a vieții tale, întâlnirile online vor fi cu siguranță o realitate pentru tine. Cum funcționează întâlnirile online? Cum vă cunoașteți dacă nu aveți internet acasă?  Unde îți poți întâlni noua iubire? Citește mai departe pentru a afla!

Întâlnire pentru a pleca într-o vacanță

Vrei să te odihnești cum se cuvine anul acesta? Vrei să pleci în vacanță, dar nu ai cu cine să mergi? Întâlnește pe cineva care vrea același lucru. Există multe site-uri de întâlniri pe internet care vă vor ajuta să vă găsiți un partener de călătorie. Vă vom sfătui cum să căutați.

Ultimele articole

Evitați aceste greșeli de dating

Nu este ușor să găsești dragostea vieții tale. Vrei să eviți fundăturile și să întâlnești cât mai repede iubirea vieții tale? Evitați următoarele greșeli

Cum să depășești frica și să abordezi o femeie

Abordarea unei femei poate fi cel mai mare coșmar al tău. Sau o plimbare în parc. Depinde de tine cum abordezi întâlnirile. Citiți în continuare patru sfaturi utile pentru a scăpa de emoții și pentru a vă aborda cu ușurință partenerul de vis.

Ce te oprește să te întâlnești?

Îți dorești o relație de durată, dar se pare că nu reușești să găsești una? Simți că nimeni nu te vrea? Că toți cei din jurul tău au deja pe cineva și tu ești încă singur? Te-ai săturat de viața pe care o duci? Atunci este posibil să aveți o problemă care vă împiedică să întâlniți pe cineva cu succes. În acest caz, trebuie să eliminați acest blocaj din interiorul vostru. Cum, vă întrebați?

Cum să alegi site-ul de întâlniri potrivit?

Găsirea site-ului de întâlniri potrivit nu este ușoară. Dacă vrei să sacrifici cât mai puțin timp și bani pentru întâlniri, citește articolul nostru. Te vom sfătui cum să alegi cel mai bun site de întâlniri pentru tine.

5 sfaturi despre cum să-ți alegi partenerul potrivit

Unii oameni nu reușesc să găsească un partener potrivit pentru viață. Fie din cauza unor modele familiale proaste, a unor fantezii romantice sau pentru că pur și simplu nu văd la timp un manipulator. Consultați cele cinci sfaturi pe care trebuie să le urmați atunci când vă alegeți un partener.

Ce să scriem în primele mesaje?

Te-ai decis să începi să faci întâlniri online, dar cumva nu știi cum să începi să comunici cu utilizatorii? Îți place un bărbat/femeie de pe un site de întâlniri, dar nu știi ce să scrii în primul tău mesaj către el/ea? Noi vă vom ajuta! 

Site de întâlnire pe baza a cine căutați

Site-uri de întâlniri după regiune