Unde vă puteți întâlni?

Unde vă puteți întâlni?

Există nenumărate locuri potrivite pentru întâlniri. Vă puteți întâlni cam oriunde vă puteți gândi. În termeni foarte generali, vă puteți întâlni în orice loc public în care se adună un număr mare de persoane. Cu toate acestea, vă puteți întâlni, de asemenea, în confortul propriei case, unde veți fi complet singuri. Cum este posibil acest lucru? Într-o epocă în care internetul a devenit o parte integrantă a vieții tale, întâlnirile online vor fi cu siguranță o realitate pentru tine. Cum funcționează întâlnirile online? Cum vă cunoașteți dacă nu aveți internet acasă? Unde îți poți întâlni noua iubire? Citește mai departe pentru a afla!

Dating din confortul propriei case prin intermediul site-urilor de dating online

Sunteți unul dintre acei oameni cărora nu le place să iasă în public? Nu vă plac prea mult serile de vineri sau de weekend, când stați într-un bar sau undeva la discotecă cu adolescenți și încercați să găsiți în mulțimea de oameni care dansează și beau cu care ați putea stabili o relație pe termen lung? Sunteți atât de ocupat cu munca încât, în loc să mergeți seara la sală sau să ieșiți cu prietenii la restaurant, preferați să stați în fața televizorului sau la calculator? Atunci ești candidatul perfect pentru întâlnirile online. Întâlnirile online sunt foarte răspândite în zilele noastre și pot fi făcute de oricine știe să folosească un calculator. Cheia pentru întâlnirile online este să alegeți site-ul de întâlniri care vi se potrivește cel mai bine. Dar cum știi care este site-ul de dating potrivit? Există două opțiuni. Fie puteți găsi site-uri de întâlniri individuale în motoarele de căutare precum Seznam sau Google și să le parcurgeți sau să le încercați pe toate în persoană, fie există o opțiune mult mai simplă, și anume cataloagele de întâlniri. Într-un catalog de întâlniri, puteți citi recenzii despre site-urile de întâlniri individuale și pur și simplu îl puteți alege pe cel care vă interesează cel mai mult. Iar dacă știți deja unde vreți să vă încercați norocul, tot ce trebuie să faceți este să vă înregistrați și să vă completați profilul personal. Nu uitați că ar trebui să furnizați informații veridice în profilul dumneavoastră, deoarece acesta este modul în care vă aleg ceilalți oameni. În cazul în care vă potriviți cu aspectul, locul de reședință, vârsta, caracteristicile și interesele cuiva, deveniți un partener ideal pentru acesta și șansele ca acesta să vă abordeze sunt mari. Dacă oferiți informații care nu sunt adevărate, vă puteți provoca o mare dezamăgire atât dumneavoastră, cât și persoanei care vă abordează. Modul în care răspundeți la ofertele care vă parvin pe e-mail depinde de dumneavoastră. Nu uita, tu ești creatorul propriei tale fericiri!

Întâlniri organizate numite speed dating

În plus față de întâlnirile online, există și opțiunea unei întâlniri rapide organizate, în care un grup mare de persoane interesate să se întâlnească într-un bar sau restaurant rezervat. Scopul întâlnirii rapide este ca toată lumea să vorbească câteva minute și să își facă o idee foarte rapidă dacă le place persoana respectivă. Este un mod foarte rapid de a face întâlniri, prin care intrați în contact cu mai multe persoane care sunt la fel de dornice să se întâlnească ca și dumneavoastră într-un timp foarte scurt. Cu toate acestea, timpul de comunicare cu fiecare este atât de scurt încât reușești să cunoști persoana cu un pic de exagerare doar prin înfățișare.

Întâlniri personale

A treia variantă de dating este cea clasică și anume cunoașterea personală. Dintre modalitățile menționate mai sus, aceasta este probabil cea mai dificilă și, pentru unii oameni, poate cea mai lungă cale de a se cunoaște unul pe celălalt. Deși, așa cum se spune, pentru cei curajoși și pregătiți, norocul este favorabil. Cu toate acestea, nu toată lumea are curajul de a aborda pe cineva pe stradă și de a-i spune că îl place și că ar dori să înceapă o relație cu el. Nu este atât de simplu. Dar există câteva avantaje în a cunoaște pe cineva în persoană. Vă puteți întâlni oricând și oriunde. Îți poți căuta dragostea în cafenele, baruri, patiserii, pub-uri sau restaurante, în săli de sport de toate felurile, în săli de sport, centre de fitness, în timp ce te plimbi în parc, în piscină sau chiar la schi. Alte locuri care trebuie cunoscute sunt, de exemplu, grădinile zoologice și botanice, diverse monumente culturale, cinematografe, teatre, castele, palate, dar și centre comerciale, unde oamenii își petrec o bună parte din timpul liber în ultima vreme. Acesta este un fel de clasic, dar vă puteți familiariza și în altă parte! Imaginația ta nu are limite. Și poate că locurile mai puțin aglomerate pot fi cele mai potrivite pentru a vă întâlni partenerul.

Faceți cunoștință cu originalul!

Iar dacă vrei să cunoști pe cineva ceva mai original decât să stai la bar în căutarea unuia sau altuia, încearcă aceste sfaturi. Organizați un picnic sau un grătar la țară și rugați-vă prietenii să aducă prieteni pe care nu-i cunoașteți la evenimentul pe care îl organizați. Stând la iarbă, bând și mâncând ceva bun, cu siguranță vei petrece o după-amiază plăcută cu prietenii tăi și poate se va găsi cineva care îți place și care își caută un partener ca tine. Să nu îndrăznești să te apropii de un străin în felul ăsta? Încercați să vă jucați puțin. Gândiți-vă la un chestionar amuzant și rugați-i pe cei care vă atrag atenția pe stradă să vă completeze chestionarul. Dacă le oferiți un zâmbet frumos, poate că se vor opri și vă vor acorda câteva minute din timpul lor. Dacă sunteți curajos, s-ar putea să aveți noroc și să obțineți un contact pentru acea persoană. Încercați să vă gândiți cum puteți face prezentări. La urma urmei, întâlnirile nu sunt stresante, întâlnirile pot fi chiar foarte distractive.

 


Articole similare

Cum să recunoști un escroc?

Lumea s-a confruntat cu problema fraudei încă din cele mai vechi timpuri și probabil că va continua să o facă. Poți găsi escroci oriunde te uiți. Din păcate, chiar și pe site-urile de întâlniri online. Dar cum recunoști un escroc de căsătorie?

* Site-urile de dating nu sunt spații pentru oameni disperați

Obișnuiam să credem că site-urile de întâlniri sunt depozite pentru cei disperați. Cum e acum? Chiar și acum, primesc uneori părerea: "Pe un site de întâlniri? Niciodată!" Ca și cum cineva este inferior dacă vrea să se întâlnească prin intermediul unui site de întâlniri.

Cele mai frecvente greșeli de dating

Încă nu găsești partenerul potrivit?  Chiar dacă ai o mulțime de oameni interesați de întâlniri și ieșiți destul de des în oraș, te lupți constant cu o mare problemă. Ce este? De obicei, nu primești vești de la partenerul tău după prima sau a doua întâlnire. Dar de ce?  S-ar putea ca, fără să știți, să faceți ceva greșit, iar acest lucru îl poate descuraja pe viitorul partener să se întâlnească din nou cu dvs. Așa că haideți să vedem împreună care sunt greșelile pe care oamenii le fac cel mai des la întâlniri și să vedem dacă nu cumva te regăsești și tu în ele.

Dating mituri

Dacă faceți parte din grupul de persoane care nu pot și nu vor să se întâlnească, deși caută în mod constant dragostea, și care alternează între sentimente de disperare totală, resemnare sau, dimpotrivă, o mare determinare de a găsi în sfârșit un partener, atunci poate că știm care este problema. Poate că ești unul dintre cei care au o concepție greșită sau o concepție greșită despre întâlniri și, prin urmare, nu dai deloc șansa iubirii tale să se formeze.

Ce să scriem în primele mesaje?

Te-ai decis să începi să faci întâlniri online, dar cumva nu știi cum să începi să comunici cu utilizatorii? Îți place un bărbat/femeie de pe un site de întâlniri, dar nu știi ce să scrii în primul tău mesaj către el/ea? Noi vă vom ajuta! 

Ce urăsc femeile la bărbați?

Știm deja ce îi deranjează pe bărbați la soțiile lor. Dar cum este invers? Ce ar trebui să evite bărbații pentru a trăi cu partenera lor într-o relație fericită? Să aruncăm o privire asupra celor mai frecvente greșeli și trăsături masculine cu care femeile se împacă greu.

Ultimele articole

Evitați aceste greșeli de dating

Nu este ușor să găsești dragostea vieții tale. Vrei să eviți fundăturile și să întâlnești cât mai repede iubirea vieții tale? Evitați următoarele greșeli

Cum să depășești frica și să abordezi o femeie

Abordarea unei femei poate fi cel mai mare coșmar al tău. Sau o plimbare în parc. Depinde de tine cum abordezi întâlnirile. Citiți în continuare patru sfaturi utile pentru a scăpa de emoții și pentru a vă aborda cu ușurință partenerul de vis.

Ce te oprește să te întâlnești?

Îți dorești o relație de durată, dar se pare că nu reușești să găsești una? Simți că nimeni nu te vrea? Că toți cei din jurul tău au deja pe cineva și tu ești încă singur? Te-ai săturat de viața pe care o duci? Atunci este posibil să aveți o problemă care vă împiedică să întâlniți pe cineva cu succes. În acest caz, trebuie să eliminați acest blocaj din interiorul vostru. Cum, vă întrebați?

Cum să completezi un profil de dating

De fapt, este destul de ușor să creezi un profil care să atragă pe toată lumea. Dar nu vrei să atragi pe toată lumea. Vrei să atragi doar o singură persoană, persoana potrivită!

Cum să alegi site-ul de întâlniri potrivit?

Găsirea site-ului de întâlniri potrivit nu este ușoară. Dacă vrei să sacrifici cât mai puțin timp și bani pentru întâlniri, citește articolul nostru. Te vom sfătui cum să alegi cel mai bun site de întâlniri pentru tine.

5 sfaturi despre cum să-ți alegi partenerul potrivit

Unii oameni nu reușesc să găsească un partener potrivit pentru viață. Fie din cauza unor modele familiale proaste, a unor fantezii romantice sau pentru că pur și simplu nu văd la timp un manipulator. Consultați cele cinci sfaturi pe care trebuie să le urmați atunci când vă alegeți un partener.

Site de întâlnire pe baza a cine căutați

Site-uri de întâlniri după regiune