Unde vă puteți întâlni?

Unde vă puteți întâlni?

Există nenumărate locuri potrivite pentru întâlniri. Vă puteți întâlni cam oriunde vă puteți gândi. În termeni foarte generali, vă puteți întâlni în orice loc public în care se adună un număr mare de persoane. Cu toate acestea, vă puteți întâlni, de asemenea, în confortul propriei case, unde veți fi complet singuri. Cum este posibil acest lucru? Într-o epocă în care internetul a devenit o parte integrantă a vieții tale, întâlnirile online vor fi cu siguranță o realitate pentru tine. Cum funcționează întâlnirile online? Cum vă cunoașteți dacă nu aveți internet acasă? Unde îți poți întâlni noua iubire? Citește mai departe pentru a afla!

Dating din confortul propriei case prin intermediul site-urilor de dating online

Sunteți unul dintre acei oameni cărora nu le place să iasă în public? Nu vă plac prea mult serile de vineri sau de weekend, când stați într-un bar sau undeva la discotecă cu adolescenți și încercați să găsiți în mulțimea de oameni care dansează și beau cu care ați putea stabili o relație pe termen lung? Sunteți atât de ocupat cu munca încât, în loc să mergeți seara la sală sau să ieșiți cu prietenii la restaurant, preferați să stați în fața televizorului sau la calculator? Atunci ești candidatul perfect pentru întâlnirile online. Întâlnirile online sunt foarte răspândite în zilele noastre și pot fi făcute de oricine știe să folosească un calculator. Cheia pentru întâlnirile online este să alegeți site-ul de întâlniri care vi se potrivește cel mai bine. Dar cum știi care este site-ul de dating potrivit? Există două opțiuni. Fie puteți găsi site-uri de întâlniri individuale în motoarele de căutare precum Seznam sau Google și să le parcurgeți sau să le încercați pe toate în persoană, fie există o opțiune mult mai simplă, și anume cataloagele de întâlniri. Într-un catalog de întâlniri, puteți citi recenzii despre site-urile de întâlniri individuale și pur și simplu îl puteți alege pe cel care vă interesează cel mai mult. Iar dacă știți deja unde vreți să vă încercați norocul, tot ce trebuie să faceți este să vă înregistrați și să vă completați profilul personal. Nu uitați că ar trebui să furnizați informații veridice în profilul dumneavoastră, deoarece acesta este modul în care vă aleg ceilalți oameni. În cazul în care vă potriviți cu aspectul, locul de reședință, vârsta, caracteristicile și interesele cuiva, deveniți un partener ideal pentru acesta și șansele ca acesta să vă abordeze sunt mari. Dacă oferiți informații care nu sunt adevărate, vă puteți provoca o mare dezamăgire atât dumneavoastră, cât și persoanei care vă abordează. Modul în care răspundeți la ofertele care vă parvin pe e-mail depinde de dumneavoastră. Nu uita, tu ești creatorul propriei tale fericiri!

Întâlniri organizate numite speed dating

În plus față de întâlnirile online, există și opțiunea unei întâlniri rapide organizate, în care un grup mare de persoane interesate să se întâlnească într-un bar sau restaurant rezervat. Scopul întâlnirii rapide este ca toată lumea să vorbească câteva minute și să își facă o idee foarte rapidă dacă le place persoana respectivă. Este un mod foarte rapid de a face întâlniri, prin care intrați în contact cu mai multe persoane care sunt la fel de dornice să se întâlnească ca și dumneavoastră într-un timp foarte scurt. Cu toate acestea, timpul de comunicare cu fiecare este atât de scurt încât reușești să cunoști persoana cu un pic de exagerare doar prin înfățișare.

Întâlniri personale

A treia variantă de dating este cea clasică și anume cunoașterea personală. Dintre modalitățile menționate mai sus, aceasta este probabil cea mai dificilă și, pentru unii oameni, poate cea mai lungă cale de a se cunoaște unul pe celălalt. Deși, așa cum se spune, pentru cei curajoși și pregătiți, norocul este favorabil. Cu toate acestea, nu toată lumea are curajul de a aborda pe cineva pe stradă și de a-i spune că îl place și că ar dori să înceapă o relație cu el. Nu este atât de simplu. Dar există câteva avantaje în a cunoaște pe cineva în persoană. Vă puteți întâlni oricând și oriunde. Îți poți căuta dragostea în cafenele, baruri, patiserii, pub-uri sau restaurante, în săli de sport de toate felurile, în săli de sport, centre de fitness, în timp ce te plimbi în parc, în piscină sau chiar la schi. Alte locuri care trebuie cunoscute sunt, de exemplu, grădinile zoologice și botanice, diverse monumente culturale, cinematografe, teatre, castele, palate, dar și centre comerciale, unde oamenii își petrec o bună parte din timpul liber în ultima vreme. Acesta este un fel de clasic, dar vă puteți familiariza și în altă parte! Imaginația ta nu are limite. Și poate că locurile mai puțin aglomerate pot fi cele mai potrivite pentru a vă întâlni partenerul.

Faceți cunoștință cu originalul!

Iar dacă vrei să cunoști pe cineva ceva mai original decât să stai la bar în căutarea unuia sau altuia, încearcă aceste sfaturi. Organizați un picnic sau un grătar la țară și rugați-vă prietenii să aducă prieteni pe care nu-i cunoașteți la evenimentul pe care îl organizați. Stând la iarbă, bând și mâncând ceva bun, cu siguranță vei petrece o după-amiază plăcută cu prietenii tăi și poate se va găsi cineva care îți place și care își caută un partener ca tine. Să nu îndrăznești să te apropii de un străin în felul ăsta? Încercați să vă jucați puțin. Gândiți-vă la un chestionar amuzant și rugați-i pe cei care vă atrag atenția pe stradă să vă completeze chestionarul. Dacă le oferiți un zâmbet frumos, poate că se vor opri și vă vor acorda câteva minute din timpul lor. Dacă sunteți curajos, s-ar putea să aveți noroc și să obțineți un contact pentru acea persoană. Încercați să vă gândiți cum puteți face prezentări. La urma urmei, întâlnirile nu sunt stresante, întâlnirile pot fi chiar foarte distractive.

 


Articole similare

Singurătatea cântărește greu

Poți deveni un singuratic din mai multe motive: din cauza experiențelor tale negative într-o relație, pentru că ghinionul te pândește mereu sau pentru că pur și simplu îți place să trăiești astfel. Unii oameni aleg să trăiască involuntar într-o gospodărie de o singură persoană, alții preferă singurătatea vieții de cuplu.

Ești încă singur? Ce faci greșit?

Ai rămas prea mult timp fără un partener, deși toți cei din jurul tău și-au găsit deja pe cineva pentru toată viața? Ți se întâmplă tot mai des în ultima vreme să primești invitații la toate nunțile prietenelor tale, să ieși la cafea cu prietenele tale care așteaptă sau au deja un copil și tu tot nu ai nimic? Devii disperat din cauza asta?  Atunci este timpul să faceți ceva în acest sens.

Tipuri de bărbați pe care femeile îi evită

Fiecare femeie a avut o anumită experiență de viață în ceea ce privește relațiile cu partenerul și, dacă aceasta este o experiență negativă, puteți fi siguri că va fi mai atentă atunci când își va căuta un nou partener.  Unii parteneri sunt antipatici încă de la început, alții dezvoltăm o atitudine negativă față de ei doar după ce îi cunoaștem mai bine. Cu toate acestea, dacă nu doriți să treceți printr-o altă despărțire sau divorț, este mai bine să căutați un bărbat care nu se potrivește cu tipul de bărbat cu care tocmai ați încheiat relația. 

Vreau să te cunosc! Ce ar trebui să fac?

În esență, îți spui ție însuți că ești o persoană fericită. Aveți o slujbă care vă place, sunteți destul de chipeș, aveți o casă frumoasă și sunteți sigur din punct de vedere financiar. Dar ceva sau cineva lipsește din fericirea și satisfacția ta deplină.  Este vorba de un partener de viață pe care nu-l găsești? Vrei să-ți schimbi statutul din celibatar în logodit sau îndrăgostit? Atunci nu-ți fie teamă să începi să te întâlnești! Alții au făcut-o, poți să o faci și tu!

Cum de a crea un profil atractiv pe un site de dating?

Te-ai decis să încerci întâlnirile online? Apoi, va trebui să decideți ce site de întâlniri să alegeți din catalogul de site-uri de întâlniri cehe și străine, ce site de întâlniri este potrivit pentru dumneavoastră, dacă sunteți dispus să plătiți sau nu pentru a deveni membru al acestui site de întâlniri și, nu în ultimul rând, cum să vă înregistrați pe un site de întâlniri online și cum să creați un profil atractiv. Alegerea unui site de dating și crearea unui profil captivant este cel mai important lucru pentru experiența ta de dating!

*Cum să impresionezi bărbații

Nu toate femeile au aceeași capacitate de a impresiona bărbații și de a le câștiga favorurile. Unele femei sunt capabile să agațe bărbați instantaneu, altele au mari probleme cu întâlnirile. De ce? Poate pentru că nu cunosc tehnica corectă de "împachetare". Aruncați o privire la sfaturile noastre și întâlnirile vor fi mult mai ușoare pentru dumneavoastră.

Ultimele articole

Evitați aceste greșeli de dating

Nu este ușor să găsești dragostea vieții tale. Vrei să eviți fundăturile și să întâlnești cât mai repede iubirea vieții tale? Evitați următoarele greșeli

Cum să depășești frica și să abordezi o femeie

Abordarea unei femei poate fi cel mai mare coșmar al tău. Sau o plimbare în parc. Depinde de tine cum abordezi întâlnirile. Citiți în continuare patru sfaturi utile pentru a scăpa de emoții și pentru a vă aborda cu ușurință partenerul de vis.

Ce te oprește să te întâlnești?

Îți dorești o relație de durată, dar se pare că nu reușești să găsești una? Simți că nimeni nu te vrea? Că toți cei din jurul tău au deja pe cineva și tu ești încă singur? Te-ai săturat de viața pe care o duci? Atunci este posibil să aveți o problemă care vă împiedică să întâlniți pe cineva cu succes. În acest caz, trebuie să eliminați acest blocaj din interiorul vostru. Cum, vă întrebați?

Cum să completezi un profil de dating

De fapt, este destul de ușor să creezi un profil care să atragă pe toată lumea. Dar nu vrei să atragi pe toată lumea. Vrei să atragi doar o singură persoană, persoana potrivită!

Cum să alegi site-ul de întâlniri potrivit?

Găsirea site-ului de întâlniri potrivit nu este ușoară. Dacă vrei să sacrifici cât mai puțin timp și bani pentru întâlniri, citește articolul nostru. Te vom sfătui cum să alegi cel mai bun site de întâlniri pentru tine.

5 sfaturi despre cum să-ți alegi partenerul potrivit

Unii oameni nu reușesc să găsească un partener potrivit pentru viață. Fie din cauza unor modele familiale proaste, a unor fantezii romantice sau pentru că pur și simplu nu văd la timp un manipulator. Consultați cele cinci sfaturi pe care trebuie să le urmați atunci când vă alegeți un partener.

Site de întâlnire pe baza a cine căutați

Site-uri de întâlniri după regiune