Unde faci greșeli atunci când te întâlnești?

Unde faci greșeli atunci când te întâlnești?

Te-ai săturat de viața ta de burlac? Îți dorești să iubești? Vrei să te bucuri de compania unei persoane care te va iubi necondiționat, pe care te poți baza și alături de care vei trăi momente frumoase? Atunci este timpul să începeți să căutați persoana potrivită! Ce greșeli de dating faci cel mai des atunci când îți cauți un partener? De ce vă confruntați în mod repetat cu eșecul? De ce bărbații nu te bagă prea mult în seamă singuri, nu te invită în oraș, nu te sună după prima întâlnire sau pur și simplu îți spun că nu vor să se angajeze încă? Probabil că faci ceva pentru a descuraja partenerii înainte ca aceștia să aibă ocazia să te cunoască!

Nu fiți amărât, egoist, negativist.


Prima mare greșeală pe care o faci este că îi afectezi negativ pe cei din jurul tău. Pot exista mai multe motive pentru acest lucru. Încă nu te poți împăca cu faptul că partenerul sau soțul tău te-a părăsit, îți plângi de milă pentru că ai fost singură prea mult timp și nu reușești să-l găsești pe "domnul potrivit". Este posibil să vă spuneți că sunteți pur și simplu ghinionist și că nimeni nu poate schimba acest lucru. Schimbă-ți atitudinea față de tine însuți, abordarea vieții și readuce optimismul în viața ta. Vei vedea că atitudinea ta față de întâlniri se va schimba atunci. Nimeni nu-și dorește cu adevărat o femeie amară sau complexată. Încercați să vă împăcați cu trecutul odată pentru totdeauna și încercați să priviți lumea cu zâmbetul pe buze, chiar dacă uneori nu vă vine să râdeți. Atractivitatea unei femei nu se rezumă doar la faptul că este frumoasă, are o siluetă perfectă sau poartă haine de firmă. Atractivitatea unei femei depinde, de obicei, de ceea ce emană. Și, doar prin simțul interiorului, îi veți impresiona și pe cei din jur. Dacă nu ai avut succes în viață până acum, hotărăște-te să schimbi asta. Veți descoperi că modul în care vă priviți pe voi înșivă se va schimba.

Iubește-te așa cum ești.


O altă problemă care afectează un număr mare de femei este aspectul lor. Este posibil să te învinovățești în mod constant că ești prea scund, prea gras, prea urât sau prea bătrân pentru a fi iubit. Greșit! Începeți să vă placă, nu vă mai criticați. Nu vă mai comparați cu alții. Căutați aspectele pozitive din voi înșivă! Nimeni nu este perfect, nici măcar cea mai perfectă femeie, nu uitați asta. Apropo de aspect, unii bărbați ar putea găsi respingător machiajul exagerat pe care îl folosiți pentru a vă ascunde vârsta. Nu încercați să vă ascundeți în spatele măștii altcuiva. De exemplu, un ruj îndrăzneț, un ruj lipit de dinți, un strat gros de machiaj sau ochii prea accentuați îi vor descuraja pe majoritatea bărbaților. Bărbaților le place să fie naturali. Accentuarea frumuseții tale naturale nu este niciodată un lucru rău, atâta timp cât nu exagerezi cu machiajul! Fii conștientă că nici grija exagerată, în care nu poți ieși la o plimbare în parc fără să porți tocuri înalte, o coafură bufantă și un machiaj impresionant, nici cealaltă extremă, în care nu ai grijă de tine deloc, nu este ceea ce trebuie să faci. Întotdeauna ar trebui să faceți un fel de compromis în ceea ce privește locul unde mergeți împreună cu partenerul dumneavoastră - fie că este vorba de teatru sau de pădure pentru ciuperci.

Dating greșeli

Oferiți treptat informații partenerului dumneavoastră
Lăsând la o parte complexele de aparență, concentrează-te și asupra modului în care te simți în interior. Lăsați lumea să știe că v-ați acceptat trecutul nu prea bun. Nu încercați imediat să copleșiți fiecare partener cu informații despre toate relațiile dvs. anterioare, despre problemele dvs. personale sau de familie etc. Aveți grijă ce îi spuneți partenerului dumneavoastră la prima întâlnire. Nimeni nu vă spune să mințiți, dar nu spuneți imediat totul despre dumneavoastră. Întotdeauna există suficient timp pentru a-i oferi partenerului tău informații negative despre tine treptat, după ce te cunoaște de ceva timp și ai găsit o ocazie bună de a-l pune la curent cu situația.

Nu forțați limitele

De asemenea, nu este recomandabil să forțați prea tare. Nu încercați să vă curtați partenerul cu orice preț pentru a rupe în sfârșit singurătatea mult urâtă. Dacă un bărbat simte că este sub presiune, ai încredere că nu va rămâne cu tine prea mult timp. Lasă lucrurile să plece. Dacă te sună, înseamnă că meriți, dacă nu te sună, spune-ți că nu a meritat pentru tine. Și mergi mai departe! Întâlnirea este o călătorie de lungă durată, așa că nu vă faceți griji pentru primul eșec. Găsirea celui potrivit poate fi o corvoadă.


Articole similare

Ce fel de bărbați caută femeile? Pretențioși sau băieți de treabă?

Cum e cu femeile? Ce tip de bărbați le atrag cel mai mult? Sunt femeile mai predispuse să se întâlnească cu un "băiat rău" sau cu un tip care le-ar aduce albastru din cer? În anii adolescenței, fiecare femeie caută cu siguranță un bărbat de care să nu-i fie "rușine" în fața prietenelor ei. De cele mai multe ori, este vorba de un bărbat care este frumos, un bărbat care are grijă de aspectul său, dar și de un corp sexy și lucrat, un bărbat care se prezintă ca un dur. Tipii duri au mai multe șanse cu femeile tinere decât bărbații drăguți și simpatici.

     

Unde vă puteți întâlni?

Există nenumărate locuri potrivite pentru întâlniri. Vă puteți întâlni cam oriunde vă puteți gândi. În termeni foarte generali, vă puteți întâlni în orice loc public în care se adună un număr mare de persoane. Cu toate acestea, vă puteți întâlni, de asemenea, în confortul propriei case, unde veți fi complet singuri. Cum este posibil acest lucru? Într-o epocă în care internetul a devenit o parte integrantă a vieții tale, întâlnirile online vor fi cu siguranță o realitate pentru tine. Cum funcționează întâlnirile online? Cum vă cunoașteți dacă nu aveți internet acasă?  Unde îți poți întâlni noua iubire? Citește mai departe pentru a afla!

Semn: Caut un bărbat pentru toată viața!

Ești într-o situație în care nu ai un partener de viață stabil și cauți pe cineva cu care să petreci câțiva ani frumoși? Atunci ați ajuns la locul potrivit.  Vă vom sfătui unde să vă găsiți partenerul de vis!

Cum de a crea un profil atractiv pe un site de dating?

Te-ai decis să încerci întâlnirile online? Apoi, va trebui să decideți ce site de întâlniri să alegeți din catalogul de site-uri de întâlniri cehe și străine, ce site de întâlniri este potrivit pentru dumneavoastră, dacă sunteți dispus să plătiți sau nu pentru a deveni membru al acestui site de întâlniri și, nu în ultimul rând, cum să vă înregistrați pe un site de întâlniri online și cum să creați un profil atractiv. Alegerea unui site de dating și crearea unui profil captivant este cel mai important lucru pentru experiența ta de dating!

Nu tratați întâlnirile ca pe niște cumpărături într-un e-shop!

Întâlnirile pe internet devin una dintre cele mai comune modalități de întâlnire în zilele noastre. De fapt, este mult mai confortabil să vă așezați seara la internet și să faceți cunoștință în confortul casei decât să vă petreceți serile căutând persoana potrivită în cadrul companiei. Întâlnirile online le oferă utilizatorilor de întâlniri pe internet posibilitatea de a cunoaște persoane pe care cel mai probabil nu le-ar întâlni în viața de zi cu zi. Așa că profitați de acest lucru și găsiți în sfârșit partenerul visurilor dumneavoastră.

Cum să agăți o domnișoară?

Îți place o fată și nu știi cum să o agăți? Nu-i așa că nu-ți place să faci curte? Ți se întâmplă adesea ca înainte de a te putea mișca, fata aleasă de tine să ajungă în brațele altcuiva? Atunci ați ajuns la locul potrivit. Consultați sfaturile noastre care ar trebui să vă învețe cum să agățați orice fată rapid și ușor.

Ultimele articole

Evitați aceste greșeli de dating

Nu este ușor să găsești dragostea vieții tale. Vrei să eviți fundăturile și să întâlnești cât mai repede iubirea vieții tale? Evitați următoarele greșeli

Cum să depășești frica și să abordezi o femeie

Abordarea unei femei poate fi cel mai mare coșmar al tău. Sau o plimbare în parc. Depinde de tine cum abordezi întâlnirile. Citiți în continuare patru sfaturi utile pentru a scăpa de emoții și pentru a vă aborda cu ușurință partenerul de vis.

Ce te oprește să te întâlnești?

Îți dorești o relație de durată, dar se pare că nu reușești să găsești una? Simți că nimeni nu te vrea? Că toți cei din jurul tău au deja pe cineva și tu ești încă singur? Te-ai săturat de viața pe care o duci? Atunci este posibil să aveți o problemă care vă împiedică să întâlniți pe cineva cu succes. În acest caz, trebuie să eliminați acest blocaj din interiorul vostru. Cum, vă întrebați?

Cum să completezi un profil de dating

De fapt, este destul de ușor să creezi un profil care să atragă pe toată lumea. Dar nu vrei să atragi pe toată lumea. Vrei să atragi doar o singură persoană, persoana potrivită!

Cum să alegi site-ul de întâlniri potrivit?

Găsirea site-ului de întâlniri potrivit nu este ușoară. Dacă vrei să sacrifici cât mai puțin timp și bani pentru întâlniri, citește articolul nostru. Te vom sfătui cum să alegi cel mai bun site de întâlniri pentru tine.

5 sfaturi despre cum să-ți alegi partenerul potrivit

Unii oameni nu reușesc să găsească un partener potrivit pentru viață. Fie din cauza unor modele familiale proaste, a unor fantezii romantice sau pentru că pur și simplu nu văd la timp un manipulator. Consultați cele cinci sfaturi pe care trebuie să le urmați atunci când vă alegeți un partener.

Site de întâlnire pe baza a cine căutați

Site-uri de întâlniri după regiune