Unde faci greșeli atunci când te întâlnești?

Unde faci greșeli atunci când te întâlnești?

Te-ai săturat de viața ta de burlac? Îți dorești să iubești? Vrei să te bucuri de compania unei persoane care te va iubi necondiționat, pe care te poți baza și alături de care vei trăi momente frumoase? Atunci este timpul să începeți să căutați persoana potrivită! Ce greșeli de dating faci cel mai des atunci când îți cauți un partener? De ce vă confruntați în mod repetat cu eșecul? De ce bărbații nu te bagă prea mult în seamă singuri, nu te invită în oraș, nu te sună după prima întâlnire sau pur și simplu îți spun că nu vor să se angajeze încă? Probabil că faci ceva pentru a descuraja partenerii înainte ca aceștia să aibă ocazia să te cunoască!

Nu fiți amărât, egoist, negativist.


Prima mare greșeală pe care o faci este că îi afectezi negativ pe cei din jurul tău. Pot exista mai multe motive pentru acest lucru. Încă nu te poți împăca cu faptul că partenerul sau soțul tău te-a părăsit, îți plângi de milă pentru că ai fost singură prea mult timp și nu reușești să-l găsești pe "domnul potrivit". Este posibil să vă spuneți că sunteți pur și simplu ghinionist și că nimeni nu poate schimba acest lucru. Schimbă-ți atitudinea față de tine însuți, abordarea vieții și readuce optimismul în viața ta. Vei vedea că atitudinea ta față de întâlniri se va schimba atunci. Nimeni nu-și dorește cu adevărat o femeie amară sau complexată. Încercați să vă împăcați cu trecutul odată pentru totdeauna și încercați să priviți lumea cu zâmbetul pe buze, chiar dacă uneori nu vă vine să râdeți. Atractivitatea unei femei nu se rezumă doar la faptul că este frumoasă, are o siluetă perfectă sau poartă haine de firmă. Atractivitatea unei femei depinde, de obicei, de ceea ce emană. Și, doar prin simțul interiorului, îi veți impresiona și pe cei din jur. Dacă nu ai avut succes în viață până acum, hotărăște-te să schimbi asta. Veți descoperi că modul în care vă priviți pe voi înșivă se va schimba.

Iubește-te așa cum ești.


O altă problemă care afectează un număr mare de femei este aspectul lor. Este posibil să te învinovățești în mod constant că ești prea scund, prea gras, prea urât sau prea bătrân pentru a fi iubit. Greșit! Începeți să vă placă, nu vă mai criticați. Nu vă mai comparați cu alții. Căutați aspectele pozitive din voi înșivă! Nimeni nu este perfect, nici măcar cea mai perfectă femeie, nu uitați asta. Apropo de aspect, unii bărbați ar putea găsi respingător machiajul exagerat pe care îl folosiți pentru a vă ascunde vârsta. Nu încercați să vă ascundeți în spatele măștii altcuiva. De exemplu, un ruj îndrăzneț, un ruj lipit de dinți, un strat gros de machiaj sau ochii prea accentuați îi vor descuraja pe majoritatea bărbaților. Bărbaților le place să fie naturali. Accentuarea frumuseții tale naturale nu este niciodată un lucru rău, atâta timp cât nu exagerezi cu machiajul! Fii conștientă că nici grija exagerată, în care nu poți ieși la o plimbare în parc fără să porți tocuri înalte, o coafură bufantă și un machiaj impresionant, nici cealaltă extremă, în care nu ai grijă de tine deloc, nu este ceea ce trebuie să faci. Întotdeauna ar trebui să faceți un fel de compromis în ceea ce privește locul unde mergeți împreună cu partenerul dumneavoastră - fie că este vorba de teatru sau de pădure pentru ciuperci.

Dating greșeli

Oferiți treptat informații partenerului dumneavoastră
Lăsând la o parte complexele de aparență, concentrează-te și asupra modului în care te simți în interior. Lăsați lumea să știe că v-ați acceptat trecutul nu prea bun. Nu încercați imediat să copleșiți fiecare partener cu informații despre toate relațiile dvs. anterioare, despre problemele dvs. personale sau de familie etc. Aveți grijă ce îi spuneți partenerului dumneavoastră la prima întâlnire. Nimeni nu vă spune să mințiți, dar nu spuneți imediat totul despre dumneavoastră. Întotdeauna există suficient timp pentru a-i oferi partenerului tău informații negative despre tine treptat, după ce te cunoaște de ceva timp și ai găsit o ocazie bună de a-l pune la curent cu situația.

Nu forțați limitele

De asemenea, nu este recomandabil să forțați prea tare. Nu încercați să vă curtați partenerul cu orice preț pentru a rupe în sfârșit singurătatea mult urâtă. Dacă un bărbat simte că este sub presiune, ai încredere că nu va rămâne cu tine prea mult timp. Lasă lucrurile să plece. Dacă te sună, înseamnă că meriți, dacă nu te sună, spune-ți că nu a meritat pentru tine. Și mergi mai departe! Întâlnirea este o călătorie de lungă durată, așa că nu vă faceți griji pentru primul eșec. Găsirea celui potrivit poate fi o corvoadă.


Articole similare

Tipuri de bărbați pe care femeile îi evită

Fiecare femeie a avut o anumită experiență de viață în ceea ce privește relațiile cu partenerul și, dacă aceasta este o experiență negativă, puteți fi siguri că va fi mai atentă atunci când își va căuta un nou partener.  Unii parteneri sunt antipatici încă de la început, alții dezvoltăm o atitudine negativă față de ei doar după ce îi cunoaștem mai bine. Cu toate acestea, dacă nu doriți să treceți printr-o altă despărțire sau divorț, este mai bine să căutați un bărbat care nu se potrivește cu tipul de bărbat cu care tocmai ați încheiat relația. 

Singur de Crăciun

Sărbătorile de Crăciun sunt deja în plină desfășurare. Începeți să simțiți spiritul Crăciunului și tristețea de a fi abandonat de partenerul dumneavoastră sau de a fi trecut recent printr-un divorț dureros? Nu ai pe nimeni cu care să petreci Ajunul Crăciunului în jurul bradului? Dacă ești unul dintre acei oameni care nu se simt confortabil cu singurătatea și iubesc Crăciunul și vrei să te bucuri de el oricum, fă-o. Nu-l lăsați să se strice, fiind lăsat singur în acest an. Planificați-vă în detaliu vacanța de Crăciun, fără a lăsa loc să vă gândiți la singurătate. Rămâi la deviza că te vei bucura de Crăciun chiar dacă nu ai un partener.

Unde să mergi la o primă întâlnire?

Te gândești unde să mergi la prima ta întâlnire? Ce loc să alegi ca să nu fie plictisitor de obișnuit, dar și ca să nu-ți sperii partenerul cu prea multă extravaganță? Vă aducem sfaturi pentru o primă întâlnire „ușoară” care vă va surprinde prin simplitatea și originalitatea în același timp. Până la întâlniri!

Cum să vă întâlniți cu succes prin intermediul unui site de dating online?

În primul rând, trebuie menționat faptul că întâlnirile online nu sunt ceva de care să ne fie rușine. La fel cum este destul de obișnuit ca oamenii să se întâlnească în baruri, la locul de muncă, la sport sau pe stradă, este destul de obișnuit ca oamenii să se întâlnească și prin intermediul site-urilor de întâlniri online. Totuși, trebuie să știi cum să o faci!

Cele mai frecvente greșeli de dating

Încă nu găsești partenerul potrivit?  Chiar dacă ai o mulțime de oameni interesați de întâlniri și ieșiți destul de des în oraș, te lupți constant cu o mare problemă. Ce este? De obicei, nu primești vești de la partenerul tău după prima sau a doua întâlnire. Dar de ce?  S-ar putea ca, fără să știți, să faceți ceva greșit, iar acest lucru îl poate descuraja pe viitorul partener să se întâlnească din nou cu dvs. Așa că haideți să vedem împreună care sunt greșelile pe care oamenii le fac cel mai des la întâlniri și să vedem dacă nu cumva te regăsești și tu în ele.

Comunicarea prin intermediul site-ului de dating

Comunicarea pe un site de întâlniri online este o chestiune foarte simplă. Așa că nu vă faceți griji că nu vă puteți descurca. Credeți-mă, este mult mai ușor să scrii câteva rânduri pe computer sau pe tastatura telefonului decât să comunici cu un străin față în față. Oricine poate să pornească un computer, să pornească internetul și să tasteze poate face acest lucru. Nu sunteți sigur cum să începeți? Nici o problemă, vă ajutăm noi!

Ultimele articole

Evitați aceste greșeli de dating

Nu este ușor să găsești dragostea vieții tale. Vrei să eviți fundăturile și să întâlnești cât mai repede iubirea vieții tale? Evitați următoarele greșeli

Cum să depășești frica și să abordezi o femeie

Abordarea unei femei poate fi cel mai mare coșmar al tău. Sau o plimbare în parc. Depinde de tine cum abordezi întâlnirile. Citiți în continuare patru sfaturi utile pentru a scăpa de emoții și pentru a vă aborda cu ușurință partenerul de vis.

Ce te oprește să te întâlnești?

Îți dorești o relație de durată, dar se pare că nu reușești să găsești una? Simți că nimeni nu te vrea? Că toți cei din jurul tău au deja pe cineva și tu ești încă singur? Te-ai săturat de viața pe care o duci? Atunci este posibil să aveți o problemă care vă împiedică să întâlniți pe cineva cu succes. În acest caz, trebuie să eliminați acest blocaj din interiorul vostru. Cum, vă întrebați?

Cum să completezi un profil de dating

De fapt, este destul de ușor să creezi un profil care să atragă pe toată lumea. Dar nu vrei să atragi pe toată lumea. Vrei să atragi doar o singură persoană, persoana potrivită!

Cum să alegi site-ul de întâlniri potrivit?

Găsirea site-ului de întâlniri potrivit nu este ușoară. Dacă vrei să sacrifici cât mai puțin timp și bani pentru întâlniri, citește articolul nostru. Te vom sfătui cum să alegi cel mai bun site de întâlniri pentru tine.

5 sfaturi despre cum să-ți alegi partenerul potrivit

Unii oameni nu reușesc să găsească un partener potrivit pentru viață. Fie din cauza unor modele familiale proaste, a unor fantezii romantice sau pentru că pur și simplu nu văd la timp un manipulator. Consultați cele cinci sfaturi pe care trebuie să le urmați atunci când vă alegeți un partener.

Site de întâlnire pe baza a cine căutați

Site-uri de întâlniri după regiune