Cum să agăți o fată?

Cum să agăți o fată?

Într-o bună dimineață te trezești bine dispus, te duci la serviciu sau la școală și deodată vezi un cuplu. Vezi o fată frumoasă îmbrățișată de un băiat cu calități fizice similare cu ale tale. În acel moment îți dai seama că ești încă singur și te gândești: "Cum naiba e posibil ca tipul ăsta să aibă o așa bunăciune și eu să nu am nimic? Ce fac greșit?"

Învățați să înțelegeți femeile

În primul rând, trebuie să înțelegeți că femeile au o mentalitate complet diferită de cea a bărbaților. Atât de mulți psihologi și oameni de știință au încercat să pătrundă în mintea misterioasă a femeilor, dar până acum niciunul dintre ei nu a avut prea mult succes în cercetările lor. Așa că acceptați faptul că funcționarea creierului feminin va rămâne pentru totdeauna ascunsă de voi.

Un alt lucru esențial care caracterizează o fată este emoția. Femeile au fost întotdeauna menite să cuprindă familia cu sentimentele lor afectuoase. Prin urmare, nu se așteaptă de la ei doar să se comporte rațional, ci și să fie emoționali, uneori chiar excesiv de sensibili. Acest lucru este adesea foarte neplăcut pentru bărbați, deoarece ei nu cedează atât de puternic sentimentelor lor. Dar dacă vrei să te apropii măcar de inima unei femei, este esențial să respecți acest comportament. O femeie va simți că o înțelegeți sau va aprecia faptul că măcar încercați.

Încrederea în sine este cel mai departe pe care îl vei ajunge

Atunci când încerci să impresionezi o fată și ea te respinge, nu înseamnă că ești inutil. O mulțime de factori pot juca un rol în respingere - ea poate fi ocupată, vine după o despărțire grea sau a avut o zi grea. Nu are nimic de-a face cu personalitatea ta. Asigură-te că ego-ul tău nu va fi afectat de respingere și că nu te vei retrage în fundal. Fetelor le place să se întâlnească cu băieți încrezători și nu cu ratați încrezuți.

Atunci când seduci o doamnă, trebuie să îi dai de înțeles că este specială într-un anumit fel. Fetelor le place când le faci să se simtă speciale. Dar te rog, fără clișee de genul: "Ai niște ochi verzi atât de frumoși". Dacă chiar nu vă puteți gândi la altceva, încercați măcar să o încorporați într-o propoziție inedită. "Te-am observat de la distanță. Acei ochi frumoși ai tăi mă priveau prin toți oamenii din jurul meu." Fetele vor vedea prin intenția ta, dar vor fi amuzate și vor aprecia efortul. Cu siguranță nu vă lăudați cu nimic, pentru că îi va descuraja. Dimpotrivă, încercați să le ascultați. Nu strică niciodată să mențineți contactul vizual. Iar buna dispoziție și un zâmbet sincer reprezintă baza oricărei prezentări.


Articole similare

Schimbați singurătatea pentru o viață în doi!

Numărul persoanelor care trăiesc singure este în continuă creștere. Pe lângă cei care nu au reușit încă să întâlnească pe cineva până la vârsta de treizeci și cinci de ani, putem întâlni și persoane care sunt singure din alte motive. Acest lucru se poate întâmpla, de exemplu, pentru că mariajul lor a eșuat și s-a încheiat cu un divorț sau pentru că unul dintre partenerii lor a murit brusc și au rămas văduvi. Singurătatea este, de obicei, foarte descurajantă pentru oameni și poate aduce cu ea o serie întreagă de probleme psihologice. Cum să ieșiți din singurătate?

Cum să agăți o domnișoară?

Îți place o fată și nu știi cum să o agăți? Nu-i așa că nu-ți place să faci curte? Ți se întâmplă adesea ca înainte de a te putea mișca, fata aleasă de tine să ajungă în brațele altcuiva? Atunci ați ajuns la locul potrivit. Consultați sfaturile noastre care ar trebui să vă învețe cum să agățați orice fată rapid și ușor.

Pur și simplu nu știm cum să ne întâlnim

Întâlniri ...Ne așteptăm ca totul să se rezolve de la sine. Va fi ușor, plăcut, evident. În mare parte ne bazăm pe șansă, pe soartă. Dar, din păcate, așa funcționează de obicei doar în filmele romantice.

Nu tratați întâlnirile ca pe niște cumpărături într-un e-shop!

Întâlnirile pe internet devin una dintre cele mai comune modalități de întâlnire în zilele noastre. De fapt, este mult mai confortabil să vă așezați seara la internet și să faceți cunoștință în confortul casei decât să vă petreceți serile căutând persoana potrivită în cadrul companiei. Întâlnirile online le oferă utilizatorilor de întâlniri pe internet posibilitatea de a cunoaște persoane pe care cel mai probabil nu le-ar întâlni în viața de zi cu zi. Așa că profitați de acest lucru și găsiți în sfârșit partenerul visurilor dumneavoastră.

Dating pe internet

Cum funcționează întâlnirile online? Care sunt avantajele și dezavantajele întâlnirilor online? Pentru cine este potrivit acest tip de întâlniri?

Cum să-i impresionezi pe băieți?

Vrei să întâlnești un tip care îți place și nu știi cum să faci asta? Noi vă vom ajuta!

Ultimele articole

Evitați aceste greșeli de dating

Nu este ușor să găsești dragostea vieții tale. Vrei să eviți fundăturile și să întâlnești cât mai repede iubirea vieții tale? Evitați următoarele greșeli

Cum să depășești frica și să abordezi o femeie

Abordarea unei femei poate fi cel mai mare coșmar al tău. Sau o plimbare în parc. Depinde de tine cum abordezi întâlnirile. Citiți în continuare patru sfaturi utile pentru a scăpa de emoții și pentru a vă aborda cu ușurință partenerul de vis.

Ce te oprește să te întâlnești?

Îți dorești o relație de durată, dar se pare că nu reușești să găsești una? Simți că nimeni nu te vrea? Că toți cei din jurul tău au deja pe cineva și tu ești încă singur? Te-ai săturat de viața pe care o duci? Atunci este posibil să aveți o problemă care vă împiedică să întâlniți pe cineva cu succes. În acest caz, trebuie să eliminați acest blocaj din interiorul vostru. Cum, vă întrebați?

Cum să completezi un profil de dating

De fapt, este destul de ușor să creezi un profil care să atragă pe toată lumea. Dar nu vrei să atragi pe toată lumea. Vrei să atragi doar o singură persoană, persoana potrivită!

Cum să alegi site-ul de întâlniri potrivit?

Găsirea site-ului de întâlniri potrivit nu este ușoară. Dacă vrei să sacrifici cât mai puțin timp și bani pentru întâlniri, citește articolul nostru. Te vom sfătui cum să alegi cel mai bun site de întâlniri pentru tine.

5 sfaturi despre cum să-ți alegi partenerul potrivit

Unii oameni nu reușesc să găsească un partener potrivit pentru viață. Fie din cauza unor modele familiale proaste, a unor fantezii romantice sau pentru că pur și simplu nu văd la timp un manipulator. Consultați cele cinci sfaturi pe care trebuie să le urmați atunci când vă alegeți un partener.

Site de întâlnire pe baza a cine căutați

Site-uri de întâlniri după regiune