Cum să agăți o fată?

Cum să agăți o fată?

Într-o bună dimineață te trezești bine dispus, te duci la serviciu sau la școală și deodată vezi un cuplu. Vezi o fată frumoasă îmbrățișată de un băiat cu calități fizice similare cu ale tale. În acel moment îți dai seama că ești încă singur și te gândești: "Cum naiba e posibil ca tipul ăsta să aibă o așa bunăciune și eu să nu am nimic? Ce fac greșit?"

Învățați să înțelegeți femeile

În primul rând, trebuie să înțelegeți că femeile au o mentalitate complet diferită de cea a bărbaților. Atât de mulți psihologi și oameni de știință au încercat să pătrundă în mintea misterioasă a femeilor, dar până acum niciunul dintre ei nu a avut prea mult succes în cercetările lor. Așa că acceptați faptul că funcționarea creierului feminin va rămâne pentru totdeauna ascunsă de voi.

Un alt lucru esențial care caracterizează o fată este emoția. Femeile au fost întotdeauna menite să cuprindă familia cu sentimentele lor afectuoase. Prin urmare, nu se așteaptă de la ei doar să se comporte rațional, ci și să fie emoționali, uneori chiar excesiv de sensibili. Acest lucru este adesea foarte neplăcut pentru bărbați, deoarece ei nu cedează atât de puternic sentimentelor lor. Dar dacă vrei să te apropii măcar de inima unei femei, este esențial să respecți acest comportament. O femeie va simți că o înțelegeți sau va aprecia faptul că măcar încercați.

Încrederea în sine este cel mai departe pe care îl vei ajunge

Atunci când încerci să impresionezi o fată și ea te respinge, nu înseamnă că ești inutil. O mulțime de factori pot juca un rol în respingere - ea poate fi ocupată, vine după o despărțire grea sau a avut o zi grea. Nu are nimic de-a face cu personalitatea ta. Asigură-te că ego-ul tău nu va fi afectat de respingere și că nu te vei retrage în fundal. Fetelor le place să se întâlnească cu băieți încrezători și nu cu ratați încrezuți.

Atunci când seduci o doamnă, trebuie să îi dai de înțeles că este specială într-un anumit fel. Fetelor le place când le faci să se simtă speciale. Dar te rog, fără clișee de genul: "Ai niște ochi verzi atât de frumoși". Dacă chiar nu vă puteți gândi la altceva, încercați măcar să o încorporați într-o propoziție inedită. "Te-am observat de la distanță. Acei ochi frumoși ai tăi mă priveau prin toți oamenii din jurul meu." Fetele vor vedea prin intenția ta, dar vor fi amuzate și vor aprecia efortul. Cu siguranță nu vă lăudați cu nimic, pentru că îi va descuraja. Dimpotrivă, încercați să le ascultați. Nu strică niciodată să mențineți contactul vizual. Iar buna dispoziție și un zâmbet sincer reprezintă baza oricărei prezentări.


Articole similare

Feriți-vă de profilurile false

Profilurile false, cunoscute și sub numele de fake accounts, încep să apară din ce în ce mai des nu doar pe site-urile de întâlniri online, ci și pe diverse rețele de socializare. Ce este un profil fals și cum poate fi recunoscut?

Unde faci greșeli atunci când te întâlnești?

Te-ai săturat de viața ta de burlac? Îți dorești să iubești? Vrei să te bucuri de compania unei persoane care te va iubi necondiționat, pe care te poți baza și alături de care vei trăi momente frumoase? Atunci este timpul să începeți să căutați persoana potrivită! Ce greșeli de dating faci cel mai des atunci când îți cauți un partener? De ce vă confruntați în mod repetat cu eșecul? De ce bărbații nu te bagă prea mult în seamă singuri, nu te invită în oraș, nu te sună după prima întâlnire sau pur și simplu îți spun că nu vor să se angajeze încă? Probabil că faci ceva pentru a descuraja partenerii înainte ca aceștia să aibă ocazia să te cunoască!

Semn: Caut un bărbat pentru toată viața!

Ești într-o situație în care nu ai un partener de viață stabil și cauți pe cineva cu care să petreci câțiva ani frumoși? Atunci ați ajuns la locul potrivit.  Vă vom sfătui unde să vă găsiți partenerul de vis!

Schimbați singurătatea pentru o viață în doi!

Numărul persoanelor care trăiesc singure este în continuă creștere. Pe lângă cei care nu au reușit încă să întâlnească pe cineva până la vârsta de treizeci și cinci de ani, putem întâlni și persoane care sunt singure din alte motive. Acest lucru se poate întâmpla, de exemplu, pentru că mariajul lor a eșuat și s-a încheiat cu un divorț sau pentru că unul dintre partenerii lor a murit brusc și au rămas văduvi. Singurătatea este, de obicei, foarte descurajantă pentru oameni și poate aduce cu ea o serie întreagă de probleme psihologice. Cum să ieșiți din singurătate?

Ce fel de bărbați caută femeile? Pretențioși sau băieți de treabă?

Cum e cu femeile? Ce tip de bărbați le atrag cel mai mult? Sunt femeile mai predispuse să se întâlnească cu un "băiat rău" sau cu un tip care le-ar aduce albastru din cer? În anii adolescenței, fiecare femeie caută cu siguranță un bărbat de care să nu-i fie "rușine" în fața prietenelor ei. De cele mai multe ori, este vorba de un bărbat care este frumos, un bărbat care are grijă de aspectul său, dar și de un corp sexy și lucrat, un bărbat care se prezintă ca un dur. Tipii duri au mai multe șanse cu femeile tinere decât bărbații drăguți și simpatici.

     

Cum să vă întâlniți cu succes prin intermediul unui site de dating online?

În primul rând, trebuie menționat faptul că întâlnirile online nu sunt ceva de care să ne fie rușine. La fel cum este destul de obișnuit ca oamenii să se întâlnească în baruri, la locul de muncă, la sport sau pe stradă, este destul de obișnuit ca oamenii să se întâlnească și prin intermediul site-urilor de întâlniri online. Totuși, trebuie să știi cum să o faci!

Ultimele articole

Evitați aceste greșeli de dating

Nu este ușor să găsești dragostea vieții tale. Vrei să eviți fundăturile și să întâlnești cât mai repede iubirea vieții tale? Evitați următoarele greșeli

Cum să depășești frica și să abordezi o femeie

Abordarea unei femei poate fi cel mai mare coșmar al tău. Sau o plimbare în parc. Depinde de tine cum abordezi întâlnirile. Citiți în continuare patru sfaturi utile pentru a scăpa de emoții și pentru a vă aborda cu ușurință partenerul de vis.

Ce te oprește să te întâlnești?

Îți dorești o relație de durată, dar se pare că nu reușești să găsești una? Simți că nimeni nu te vrea? Că toți cei din jurul tău au deja pe cineva și tu ești încă singur? Te-ai săturat de viața pe care o duci? Atunci este posibil să aveți o problemă care vă împiedică să întâlniți pe cineva cu succes. În acest caz, trebuie să eliminați acest blocaj din interiorul vostru. Cum, vă întrebați?

Cum să completezi un profil de dating

De fapt, este destul de ușor să creezi un profil care să atragă pe toată lumea. Dar nu vrei să atragi pe toată lumea. Vrei să atragi doar o singură persoană, persoana potrivită!

Cum să alegi site-ul de întâlniri potrivit?

Găsirea site-ului de întâlniri potrivit nu este ușoară. Dacă vrei să sacrifici cât mai puțin timp și bani pentru întâlniri, citește articolul nostru. Te vom sfătui cum să alegi cel mai bun site de întâlniri pentru tine.

5 sfaturi despre cum să-ți alegi partenerul potrivit

Unii oameni nu reușesc să găsească un partener potrivit pentru viață. Fie din cauza unor modele familiale proaste, a unor fantezii romantice sau pentru că pur și simplu nu văd la timp un manipulator. Consultați cele cinci sfaturi pe care trebuie să le urmați atunci când vă alegeți un partener.

Site de întâlnire pe baza a cine căutați

Site-uri de întâlniri după regiune