Ce vă oprește să vă cunoașteți mai bine?

Ce vă oprește să vă cunoașteți mai bine?

Îți dorești să întâlnești partenerul visurilor tale? Vrei să experimentezi tu însuți ceea ce trăiesc prietenii tăi îndrăgostiți? Vrei să ai pe cineva alături de tine cu care să te plimbi în parc, să mergi la cinema, să bei un pahar de vin sau să vorbești cu el când te simți singur? Chiar dacă nu te gândești decât la un singur lucru în acest moment, și anume să-ți întâlnești iubirea destinată, știi că ceva te împiedică să faci acest lucru. Ce anume? Haideți să încercăm să analizăm împreună această întrebare și să aflăm care este principala problemă!

Este întâlnirea ca un joc? Cât despre cine!

Să cunoști un străin poate fi un lucru complet diferit pentru persoane diferite. Există printre noi persoane care întâlnesc oameni noi aproape în fiecare zi, iar acest lucru nu le creează nicio problemă. Pentru ei, să abordezi un străin pe stradă este ca și cum ai saluta pe cineva. Cu toate acestea, dacă sunteți unul dintre cei cărora le este teamă să abordeze o persoană nouă din anumite motive, trebuie să începeți să lucrați asupra voastră și să rezolvați problema de a face cunoștință într-un mod diferit.

Nu-ți fie teamă să întâlnești pe cineva

În primul rând, trebuie să vă dați seama ce vă împiedică să cunoașteți pe cineva. Poate fi o experiență neplăcută dintr-o relație trecută, poate fi stima de sine scăzută, poate fi vorba de prejudecăți pe care le aveți în minte. Este mai mult ca sigur că ai mai trecut printr-o relație și, din moment ce acum ești singură, probabil că relația anterioară nu a ieșit cel mai bine. Acum vă aflați din nou la punctul de plecare și trebuie să începeți să construiți o nouă relație. Ți-e teamă că va trebui să treci din nou prin tot procesul de întâlnire? Că va trebui să alegi pe cineva care îți place, care are interese similare cu ale tale, pe care îl placi măcar un pic, și că va trebui apoi să te apropii de el, să te prezinți, să-i spui că îți place și că ai vrea să ieși la o cafea cu el. Nu o face. Întâlnirea este un lucru perfect normal. Nu ești în pericol decât de respingere.

Te poți întâlni oricând și oriunde!

Nu vă găsiți scuze pentru că nu știți unde să vă întâlniți. Există multe modalități de a cunoaște oameni. Vă puteți întâlni în persoană cam oriunde. Mergeți la serviciu dimineața, mergeți la cumpărături după-amiaza, mergeți la sală seara și mergeți la discotecă cu prietenii în weekend. Oriunde te-ai duce, vor exista oameni care, la fel ca tine, ar putea fi în căutarea persoanei potrivite pentru viață. Dar întrebarea este cum să ajungi să cunoști persoana respectivă. O modalitate mai ușoară de a întâlni pe cineva este prin intermediul unui site de întâlniri online. Aici, puteți alege rapid din profilurile celorlalți utilizatori o persoană care nu numai că seamănă cu dvs., dar care se potrivește și cu vârsta dvs., care este din zona în care locuiți, are aceleași hobby-uri și a venit pe site-ul de întâlniri cu același scop ca și dvs., de a se întâlni! Puteți încerca, de asemenea, întâlniri rapide sau întâlniri rapide organizate de agenții. Scuza că nu există nici un loc și nimeni cu care să te întâlnești este cu adevărat inutilă.

Lasă-ți toate grijile în urmă

Sau poate aveți o altă problemă? Ești îngrijorată că nu ești suficient de atrăgătoare pentru viitorul tău partener, că ai kilograme în plus, că nu ești suficient de sexy sau că ești prea bătrână? Cel mai simplu lucru pe care îl puteți face este să lăsați în urmă toate aceste griji. Frumusețea nu ține nici de greutate, nici de vârstă. Frumusețea înseamnă să te simți frumos. Idealul de frumusețe al fiecăruia este diferit. Unora le plac femeile subțiri, altora le plac femeile dolofane, unora le plac femeile cu sânii mari, altora le place opusul. Cheia este să fii tu însuți și să te simți bine în pielea ta! Dacă machiajul, o nouă coafură sau blugi noi vă vor ajuta să vă simțiți astfel, depinde de dumneavoastră. Cu toate acestea, avem un sfat bun. Încearcă să arăți bine îngrijită ori de câte ori ieși în oraș. Nu știi niciodată pe cine vei întâlni. Iar acest lucru este valabil atât pentru bărbați, cât și pentru femei. O persoană bine îngrijită face întotdeauna o impresie mult mai bună asupra celor din jur decât o persoană care nu are grijă de ea însăși. Înfățișarea ta va fi întotdeauna primul lucru pe care viitorul tău partener îl va observa la tine. În cazul în care nu-l impresionezi la prima vedere, pierzi inutil șansa de a-l cunoaște.

Fiecare om este un "original"

Nu puneți la un loc toți bărbații sau femeile. Nu poți avea succes la întâlniri dacă crezi că toate sunt la fel. Dacă ați întâlnit anterior pe cineva care era departe de așteptările dumneavoastră, încercați să găsiți acum un partener care are trăsături de personalitate diferite. Atenție, însă, la un fapt. De cele mai multe ori, cu toții avem tendința de a căuta un partener care să fie asemănător cu cel cu care tocmai am încheiat o relație. Încercați să evitați să faceți aceleași greșeli pe care le-ați făcut în relația anterioară. Acest lucru vă va scuti de multe probleme și de posibile dezamăgiri. De data aceasta, încercați să găsiți un partener cu trăsături de personalitate opuse celei anterioare și celei proprii. S-ar putea să constatați că contrariile se atrag.

Chiar și oamenii ocupați au dreptul să iubească

Nu vă găsiți scuze pentru volumul de muncă. Chiar dacă vă petreceți cea mai mare parte a timpului la locul de muncă, nu sunteți acolo pentru totdeauna. De asemenea, trebuie să aveți câteva zile libere sau cel puțin weekend-uri. Și atunci este un moment bun pentru a ne cunoaște. Cunoașterea pe internet nu vă limitează în niciun fel în ceea ce privește timpul. Crearea profilului personal nu vă va lua mai mult de un sfert de oră. Nici nu trebuie să alegeți pe cel potrivit, deoarece unele site-uri de întâlniri online au o funcție care vă trimite pe e-mail toate ofertele de parteneri care vi se potrivesc. Și pur și simplu o alegeți pe cea care vă place. Momentul în care comunicați cu potențialul partener depinde de dumneavoastră și de calitatea conexiunii dumneavoastră la internet.

Un ultim sfat

Nu disperați dacă încă nu aveți un partener, nu sunteți singuri. Dacă vrei să găsești pe cineva care să te iubească, trebuie să spui clar că vrei să cunoști pe cineva, că ești disponibil, că ești interesat de o relație. Trebuie să emanați optimism și bună dispoziție. Încercați să nu vă plasați de partea colectivității, ci căutați locurile în care oamenii sunt mai adunați. Poate că acolo îl vei întâlni pe cel pe care l-ai așteptat toată viața. Încercați să vă bucurați mai mult de viață, să vă bucurați de lucrurile obișnuite, să savurați fiecare experiență pe care o aveți. Toate aceste lucruri mărunte, despre care crezi că nu au nicio semnificație, îți pot afecta fundamental atitudinea față de tine/te și, astfel, modul în care te privesc ceilalți!

Mult succes cu întâlnirile tale!


Articole similare

Vreau să te cunosc! Ce ar trebui să fac?

În esență, îți spui ție însuți că ești o persoană fericită. Aveți o slujbă care vă place, sunteți destul de chipeș, aveți o casă frumoasă și sunteți sigur din punct de vedere financiar. Dar ceva sau cineva lipsește din fericirea și satisfacția ta deplină.  Este vorba de un partener de viață pe care nu-l găsești? Vrei să-ți schimbi statutul din celibatar în logodit sau îndrăgostit? Atunci nu-ți fie teamă să începi să te întâlnești! Alții au făcut-o, poți să o faci și tu!

Singurătatea cântărește greu

Poți deveni un singuratic din mai multe motive: din cauza experiențelor tale negative într-o relație, pentru că ghinionul te pândește mereu sau pentru că pur și simplu îți place să trăiești astfel. Unii oameni aleg să trăiască involuntar într-o gospodărie de o singură persoană, alții preferă singurătatea vieții de cuplu.

Speed dating

În trecut, existau practic doar două modalități principale de a face cunoștință. Prima a fost întâlnirea clasică față în față, în care doi oameni se întâlneau la întâmplare undeva, se cunoșteau și, dacă se înțelegeau, ieșeau la o întâlnire. A doua opțiune, care a fost utilizată destul de des, a fost plasarea unui anunț într-o revistă de publicitate selectată. În zilele noastre, însă, întâlnirile au atins un nivel complet diferit. Oamenii au început să se întâlnească mult mai ușor, fie pe site-urile de întâlniri online de pe internet, fie prin speed dating. Dacă vrei să afli ce este speed dating, cum funcționează speed dating, de ce ar trebui să alegi această variantă de dating, ce te poate descuraja din acest mod de a te întâlni și multe altele pe această temă, citește mai departe!

 

Posibilități de cunoaștere

Există multe modalități de a face cunoștință. Îți poți întâlni partenerul de vis în cadrul unei întâlniri față în față, pe internet folosind un site de întâlniri online, prin publicarea unui anunț tradițional într-un ziar sau chiar prin speed dating. Cu toate acestea, întrebarea este care dintre aceste opțiuni este cea mai potrivită pentru dumneavoastră și pe care doriți să o utilizați.  Care sunt avantajele și dezavantajele fiecărei opțiuni de dating, vă întrebați? Citește cu atenție pentru a afla!

Ce să scriem în primele mesaje?

Te-ai decis să începi să faci întâlniri online, dar cumva nu știi cum să începi să comunici cu utilizatorii? Îți place un bărbat/femeie de pe un site de întâlniri, dar nu știi ce să scrii în primul tău mesaj către el/ea? Noi vă vom ajuta! 

Întâlnire pentru a pleca într-o vacanță

Vrei să te odihnești cum se cuvine anul acesta? Vrei să pleci în vacanță, dar nu ai cu cine să mergi? Întâlnește pe cineva care vrea același lucru. Există multe site-uri de întâlniri pe internet care vă vor ajuta să vă găsiți un partener de călătorie. Vă vom sfătui cum să căutați.

Ultimele articole

Evitați aceste greșeli de dating

Nu este ușor să găsești dragostea vieții tale. Vrei să eviți fundăturile și să întâlnești cât mai repede iubirea vieții tale? Evitați următoarele greșeli

Cum să depășești frica și să abordezi o femeie

Abordarea unei femei poate fi cel mai mare coșmar al tău. Sau o plimbare în parc. Depinde de tine cum abordezi întâlnirile. Citiți în continuare patru sfaturi utile pentru a scăpa de emoții și pentru a vă aborda cu ușurință partenerul de vis.

Ce te oprește să te întâlnești?

Îți dorești o relație de durată, dar se pare că nu reușești să găsești una? Simți că nimeni nu te vrea? Că toți cei din jurul tău au deja pe cineva și tu ești încă singur? Te-ai săturat de viața pe care o duci? Atunci este posibil să aveți o problemă care vă împiedică să întâlniți pe cineva cu succes. În acest caz, trebuie să eliminați acest blocaj din interiorul vostru. Cum, vă întrebați?

Cum să completezi un profil de dating

De fapt, este destul de ușor să creezi un profil care să atragă pe toată lumea. Dar nu vrei să atragi pe toată lumea. Vrei să atragi doar o singură persoană, persoana potrivită!

Cum să alegi site-ul de întâlniri potrivit?

Găsirea site-ului de întâlniri potrivit nu este ușoară. Dacă vrei să sacrifici cât mai puțin timp și bani pentru întâlniri, citește articolul nostru. Te vom sfătui cum să alegi cel mai bun site de întâlniri pentru tine.

5 sfaturi despre cum să-ți alegi partenerul potrivit

Unii oameni nu reușesc să găsească un partener potrivit pentru viață. Fie din cauza unor modele familiale proaste, a unor fantezii romantice sau pentru că pur și simplu nu văd la timp un manipulator. Consultați cele cinci sfaturi pe care trebuie să le urmați atunci când vă alegeți un partener.

Site de întâlnire pe baza a cine căutați

Site-uri de întâlniri după regiune