Ce urăsc femeile la bărbați?

Ce urăsc femeile la bărbați?

Știm deja ce îi deranjează pe bărbați la soțiile lor. Dar cum este invers? Ce ar trebui să evite bărbații pentru a trăi cu partenera lor într-o relație fericită? Să aruncăm o privire asupra celor mai frecvente greșeli și trăsături masculine cu care femeile se confruntă cu greu.

  • Sunt sigură că fiecare femeie a avut experiența de a-i spune ceva partenerului și, după un monolog de zece minute, să afle că bărbatul nu o ascultă deloc. Femeia se așteaptă la un răspuns clar sau măcar la un fel de reacție, dar în schimb, în cele mai multe cazuri, tot ce primește este tăcerea bărbatului sau întrebarea: "Ce ai spus?". Bărbații nu acordă prea multă atenție poveștilor femeilor, se gândesc la altceva, dau din cap tot ceea ce femeile vor să audă doar pentru a avea un moment de liniște și apoi descoperă că nu știu despre ce vorbeau tot timpul. Bărbații consideră, de obicei, că informațiile pe care le transmit femeile sunt irelevante și neinteresante. Atunci când sunt întrebați de ce sunt din nou tăcuți și nu răspund, bărbații răspund cel mai adesea cu "Mă gândesc!".
  • Femeile iubesc bărbații bine îngrijiți. Cu toate acestea, prea mult este prea mult. Un om care are prea multă grijă de el însuși este la fel de incomod ca un om care nu are grijă de el deloc. Un bărbat murdar, nebărbierit și neîngrijit nu va impresiona nicio femeie. La fel, orice femeie se va simți inconfortabil cu un "șamponar", un bărbat care petrece mai mult timp în baie decât ea, care are propria trusă cosmetică plină de tot felul de gadgeturi cosmetice și a cărui principală preocupare este aspectul său.
  • Apropo de baie, să rămânem puțin cu ea. Transgresiunile masculine clasice cu care femeile se luptă de secole includ bărbații care lasă capacul de toaletă ridicat, părul și barba în chiuvetă, prosoapele ude împrăștiate pe podeaua din baie sau șosetele aruncate lângă pat. Acestea sunt obiceiuri proaste care sunt foarte ușor de schimbat.
  • Și mai rău este nevoia de a-i opri pe bărbați să se îndrepte spre orice blondă, fustă scurtă sau decolteu sexy, spre posibila infidelitate care îi așteaptă la fiecare colț de stradă, spre dorința incontrolabilă de a conduce repede sau spre nevoia de a bea o bere imediat ce ajung acasă de la serviciu, se întind pe canapea și dau drumul la un canal de sport.
  • Majoritatea femeilor sunt deranjate când partenerul lor se comportă ca un țărănoi. Nu este nimic mai rău decât un bărbat care țipă la o femeie, folosește un limbaj vulgar, este agresiv și nu se comportă conform etichetei bunelor maniere. Fiecare femeie caută un domn în adâncul sufletului ei. De aceea, bărbații ar trebui să își amintească odată pentru totdeauna că un bărbat intră întotdeauna primul într-o cameră, pentru a putea deschide ușa unei femei, că un bărbat trebuie să ajute o femeie să își pună haina deoparte, că trebuie să plătească nota de plată într-un restaurant etc. Credeți că va exista întotdeauna o luptă pentru domni în viața reală și că, din păcate, nimeni nu va rezista mult timp într-o relație cu agresori și bărbați vulgari.
  • Femeile se confruntă foarte des cu agresivitatea masculină la volan. Femeile sunt obișnuite să conducă mai încet și cu mai multă atenție decât bărbații, așa că sunt derutate de orice depășire riscantă sau de conducerea cu viteză amețitoare. Ceea ce le place foarte mult bărbaților este să sublinieze în mod constant incapacitatea femeilor de a conduce și de a parca și să le atribuie femeilor toată confuzia de pe șosele.
  • Femeile urăsc bolile bărbaților și văicărelile asociate despre cât de bolnavi sunt ei. La urma urmei, fiecare om este ipohondru din fire și poate muri de o simplă răceală sau de o durere de cap.
  • Ce zici de jurămintele masculine? Te superi? Ți se întâmplă adesea ca partenerul tău să îți promită ceva doar pentru a te scăpa de rugămințile tale? Dar, de obicei, se întâmplă că trebuie să vă curățați singuri canalizarea, să cumpărați și să instalați singuri raftul promis și să luați un prieten sau pe altcineva în excursia promisă. Da, oameni buni, promisiunile sunt greșeli, nu uitați asta!
  • Un număr mare de femei se confruntă, de asemenea, cu problema sexului. Bărbații nu realizează că o femeie are nevoie de mai mult de cinci minute de excitare înainte de actul propriu-zis de a face dragoste. O femeie asociază actul amoros cu tot ceea ce s-a întâmplat în timpul zilei. Și dacă nu primește lucrurile obișnuite, cum ar fi un zâmbet, o mângâiere, un sărut de salut sau alte ritualuri similare, atunci bărbații nu sunt surprinși că femeile găsesc scuze pentru oboseală sau o durere de cap seara.
  • Femeile sunt garantat dezamăgite de bărbații alcoolici, dependenți de muncă excesivă, dar și de cei care se plâng, de bărbații mămăligari, de bărbații care nu știu unde să găsească lucrurile în apartament sau în casă chiar și după zece ani de căsnicie, de bărbații care uită tot ce este important în afară de a bea o bere cu prietenii sau de bărbații care se cred stăpânii creației și care cred că lumea nu se poate lipsi de ei. În mod similar, tipii care știu totul, au fost peste tot și nimic în viață nu îi poate surprinde nu sunt ideali pentru viața de partener.


Ei bine, ce înseamnă asta? Că și bărbații ar trebui să învețe din greșelile lor, iar femeile ar trebui să învețe să trăiască cu unele dintre defectele bărbaților. Coabitarea în parteneriat ar trebui să fie un fel de compromis și, prin urmare, ambele părți ar trebui să încerce. Este la fel de dificil cu bărbații ca și cu femeile, dar este și mai dificil fără ei. Nu este nimic mai rău decât singurătatea umană!


Articole similare

Dating sfaturi și trucuri pentru toată lumea

Pentru unii oameni, întâlnirile nu reprezintă nicio problemă, pentru alții pot fi o mare problemă. Dacă ești unul dintre cei care sunt timizi în privința întâlnirilor și nu știu cum să înceapă, trebuie să te pregătești măcar puțin. Vom încerca să facem această situație dificilă cât mai ușoară pentru dumneavoastră. Încearcă să urmezi sfaturile și trucurile noastre, poate că norocul îți va surâde și îți vei întâlni în curând iubirea ta sortită!

Dating pe un site de dating online

Întâlnirile pe internet au susținătorii și detractorii lor. Susținătorii întâlnirilor pe internet sunt în mod clar în favoarea acestui mod de a găsi un partener. Aceștia cred că, datorită tehnologiei moderne, pot găsi dragostea vieții lor simplu și rapid, sau mai degrabă în câteva clicuri pe calculator. Oponenții nu au prea multă încredere în întâlnirile online. De ce? În primul rând din cauza anonimatului profilurilor utilizatorilor. Cum este cu adevărat? Care sunt avantajele și dezavantajele întâlnirilor online?

Reguli de dating pe internet!

Site-urile de întâlniri pe internet sunt în prezent una dintre cele mai utilizate modalități de întâlnire între oameni. În afară de întâlnirile în persoană și de așa-numitele întâlniri organizate, întâlnirile online, din confortul casei, biroului sau al altei locații, reprezintă cel mai popular mod de a căuta dragostea. Dar chiar și întâlnirile online au propriile reguli. Doar pentru că îți creezi un profil pe un site de întâlniri online nu înseamnă că vei întâlni

Cum să agăți o domnișoară?

Îți place o fată și nu știi cum să o agăți? Nu-i așa că nu-ți place să faci curte? Ți se întâmplă adesea ca înainte de a te putea mișca, fata aleasă de tine să ajungă în brațele altcuiva? Atunci ați ajuns la locul potrivit. Consultați sfaturile noastre care ar trebui să vă învețe cum să agățați orice fată rapid și ușor.

*Cum să impresionezi bărbații

Nu toate femeile au aceeași capacitate de a impresiona bărbații și de a le câștiga favorurile. Unele femei sunt capabile să agațe bărbați instantaneu, altele au mari probleme cu întâlnirile. De ce? Poate pentru că nu cunosc tehnica corectă de "împachetare". Aruncați o privire la sfaturile noastre și întâlnirile vor fi mult mai ușoare pentru dumneavoastră.

Dating pe internet

Cum funcționează întâlnirile online? Care sunt avantajele și dezavantajele întâlnirilor online? Pentru cine este potrivit acest tip de întâlniri?

Ultimele articole

Evitați aceste greșeli de dating

Nu este ușor să găsești dragostea vieții tale. Vrei să eviți fundăturile și să întâlnești cât mai repede iubirea vieții tale? Evitați următoarele greșeli

Cum să depășești frica și să abordezi o femeie

Abordarea unei femei poate fi cel mai mare coșmar al tău. Sau o plimbare în parc. Depinde de tine cum abordezi întâlnirile. Citiți în continuare patru sfaturi utile pentru a scăpa de emoții și pentru a vă aborda cu ușurință partenerul de vis.

Ce te oprește să te întâlnești?

Îți dorești o relație de durată, dar se pare că nu reușești să găsești una? Simți că nimeni nu te vrea? Că toți cei din jurul tău au deja pe cineva și tu ești încă singur? Te-ai săturat de viața pe care o duci? Atunci este posibil să aveți o problemă care vă împiedică să întâlniți pe cineva cu succes. În acest caz, trebuie să eliminați acest blocaj din interiorul vostru. Cum, vă întrebați?

Cum să completezi un profil de dating

De fapt, este destul de ușor să creezi un profil care să atragă pe toată lumea. Dar nu vrei să atragi pe toată lumea. Vrei să atragi doar o singură persoană, persoana potrivită!

Cum să alegi site-ul de întâlniri potrivit?

Găsirea site-ului de întâlniri potrivit nu este ușoară. Dacă vrei să sacrifici cât mai puțin timp și bani pentru întâlniri, citește articolul nostru. Te vom sfătui cum să alegi cel mai bun site de întâlniri pentru tine.

5 sfaturi despre cum să-ți alegi partenerul potrivit

Unii oameni nu reușesc să găsească un partener potrivit pentru viață. Fie din cauza unor modele familiale proaste, a unor fantezii romantice sau pentru că pur și simplu nu văd la timp un manipulator. Consultați cele cinci sfaturi pe care trebuie să le urmați atunci când vă alegeți un partener.

Site de întâlnire pe baza a cine căutați

Site-uri de întâlniri după regiune