La ELITE Date, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la practicile frauduloase! Noi suntem corecți!

La ELITE Date, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la practicile frauduloase! Noi suntem corecți!

podvodné praktiky na seznamkách, be2, edarling, academic singles

Practici frauduloase pe site-urile de dating


Probabil că ați auzit despre practicile frauduloase de pe unele site-uri de întâlniri online. Este posibil să fi fost și dumneavoastră o victimă a acestora.

În dorința de a găsi un partener care să vă satisfacă toate așteptările, v-ați înregistrat în baza lor de date și după ce ați plătit taxa de membru cu cardul de credit nu ați fost surprins. Abonamentul VIP a fost reînnoit automat și contul dvs. a început să fie debitat în mod repetat cu mii de dolari pentru un abonament pe care nu-l mai doreați de mult timp.

Ai încercat să-ți anulezi profilul? Dar cum, când au sediul în străinătate și nu există informații de contact nicăieri? Sau, mai bine zis, există - un e-mail la care un "robot" vă răspunde. Ți-ai blocat cardul de credit pentru a nu-ți mai fi debitat niciodată contul? Apoi ați început să primiți e-mailuri de la compania de colectare a datoriilor?

Acest lucru nu este science fiction, acestea sunt practici triste ale site-urilor de dating concurente! Iar faptul că nu ai citit termenii și condițiile lor, unde sunt menționate cele de mai sus, nu te scuză, din păcate.

Dacă ați avut deja o astfel de experiență negativă, cu siguranță știți care sunt site-urile de dating online. Dacă nu știți, consultați reportajele de mai jos, care au fost difuzate la știrile TV de la ora de maximă audiență. Vei fi limpede în scurt timp.

Raportul 1:


https://prima.iprima.cz/zpravodajstvi/na-seznamky-s-podivnymi-praktikami-si-klienti-stezuji-uz-nekolik-let-presto-funguji

Raport 2: (deja eliminat)


https://prima.iprima.cz/zpravodajstvi/30-12-2018-velke-zpravy-mezinarodni-internetova-seznamka-stale-nebere-konce

Vrei să eviți astfel de probleme atunci când te întâlnești? Înscrieți-vă pentru ELITE Date!
Spre deosebire de alte site-uri de întâlniri, nu trebuie să vă trimiteți anunțul în scris în străinătate, suntem o companie cehă cu sediul în Praga. Vă puteți șterge profilul din contul dvs. fără ajutorul nostru. Dacă nu știți ce să faceți, trimiteți-ne o cerere de anulare prin e-mail și o vom șterge din baza de date în termen de 24 de ore. Nu vă vom ține "cu forța" pe site-ul de întâlniri.

Nici nu trebuie să vă faceți griji că vă vom percepe o taxă suplimentară pentru un abonament premium dacă nu doriți să îl reînnoiți dumneavoastră. Nu facem reînnoiri automate. În cazul în care nu vă reînnoiți singur abonamentul și nu efectuați o altă plată în contul nostru, abonamentul premium va fi dezactivat automat și abonamentul de bază cu caracteristici limitate va fi readus pe acesta.

După aceea, va depinde de tine ce vrei să faci cu profilul tău de dating. Puteți să vă păstrați contul cu noi cu un abonament limitat sau să îl anulați definitiv. Vom lăsa această decizie la latitudinea dumneavoastră.


Articole similare

Unde pot modifica informațiile pe care le-am completat atunci când m-am înregistrat?

Vă puteți modifica cu ușurință detaliile personale, interesele, hobby-urile, preferințele, informațiile despre aspectul dumneavoastră, valorile de viață sau întrebările despre partenerii dumneavoastră, accesând profilul dumneavoastră în secțiunea Contul meu - Schimbare detalii. De asemenea, vă puteți modifica adresa de e-mail în fila Change Details (Detalii de modificare). O altă modalitate prin care puteți modifica detaliile din profilul dvs. se găsește în secțiunea Contul meu - Profil - Modificare.

Cum îmi anulez calitatea de membru pe un site de matrimoniale premium?

Vă puteți anula calitatea de membru premium în profilul dvs. personal, la Contul meu - Setări - Ștergere cont. Completați motivul pentru care vă ștergeți profilul și introduceți cuvântul delete în cuvântul de confirmare. Apoi confirmați ștergerea cu butonul Delete (Ștergere). Alternativ, puteți trimite un e-mail administratorilor noștri la info@elitedate.ro și ei vă vor șterge profilul.

De ce primesc propuneri de la parteneri care nu corespund cerințelor mele?

Sugestiile de parteneri pe care le primiți în mesajele de e-mail sunt generate automat prin potrivirea rezultatelor testului de personalitate. Dacă doriți să vă stabiliți propriile criterii de alegere a unui partener, faceți acest lucru accesând profilul dvs. la Contul meu - Setări - Alerte prin e-mail - Despre un partener care.... Aici puteți selecta nu numai vârsta, educația, înălțimea, dacă partenerul este fumător sau nefumător, ci și locul de proveniență al partenerului. Nu uitați să salvați informațiile pe care le-ați introdus cu ajutorul butonului verde CHANGE.

Recuperarea unei parole uitate

Ați uitat parola? Faceți clic pe Member Login - http://www.elitedate.ro/prihlaseni, apoi faceți clic pe Forgot Password? Un mesaj va fi trimis în căsuța dvs. de e-mail cu un link pentru a vă schimba parola. Introduceți noua parolă și confirmați-o din nou.  Veți putea apoi să vă conectați la profilul dvs. utilizând parola modificată.

Cum aflu cine este un membru nou pe un site de întâlniri?

Zeci de noi membri se înscriu zilnic pe site-ul de întâlniri premium. Puteți găsi o prezentare generală a acestora accesând profilul dvs. la rubrica Membri noi. Dacă ați stabilit anumite criterii personalizate pentru selectarea partenerilor, veți vedea numai membrii nou înregistrați care îndeplinesc criteriile dumneavoastră. Dacă nu ați setat niciun criteriu de selecție personalizat, veți vedea toți partenerii nou înregistrați în meniul Membri noi.

Cât timp îmi va lua să îmi folosesc pe deplin profilul atunci când plătesc pentru un abonament premium?

Calitatea de membru Premium este activată automat la primirea plății de la banca dumneavoastră în contul bancar ELITE Date. Deoarece toate tranzacțiile sunt efectuate prin GoPay și PayU, vă rugăm să acordați o perioadă de timp pentru activarea abonamentului premium. Depinde de metoda de plată pe care o alegeți pentru abonamentul premium. Este nevoie de câteva minute (câteva zeci de minute) pentru a vă activa abonamentul premium pentru o plată cu telefonul mobil sau cu cardul de credit, de 2-3 zile lucrătoare pentru un transfer bancar și de 5-7 zile lucrătoare pentru un ordin de plată.

Ultimele articole

Cum pot edita un decupaj foto?

Puteți edita decuparea fotografiei în Contul meu - Profil - Adăugați sau modificați imaginea. Selectați fotografia pe care doriți să o editați. Faceți clic pe butonul Edit (Editare) pentru a accesa detaliile fotografiei.

Ce face ca ELITE Date site de dating premium să fie diferit de alte site-uri de dating online?

Vă întrebați cum ne deosebim de concurenții noștri? Doriți să aflați mai multe despre cum funcționează ELITE Date? Dacă aveți întrebări înainte de a vă crea profilul, suntem siguri că veți găsi răspunsul în următorul articol.

Profiluri false

Scopul site-ului nostru de întâlniri premium este de a pune în contact utilizatorii interesați de întâlniri serioase cu persoane care să le satisfacă așteptările.  Prin urmare, dacă încărcați în profilul dvs. o fotografie care nu corespunde imaginii dvs. reale, de exemplu, dacă folosiți fotografii ale unor celebrități, actori celebri, sportivi, animale... sau dacă alegeți o poreclă sau o grupare de caractere fără sens în locul numelui dvs. real, profilul dvs. va fi șters de către administratori fără notificare prealabilă.

Ce ar trebui să fac dacă văd fotografiile altor utilizatori neclare?

Dacă vedeți fotografiile altor utilizatori neclare, înseamnă că ați activat doar statutul de membru de bază. Pentru a profita pe deplin de toate caracteristicile pe care ELITE Date premium dating le oferă utilizatorilor săi, trebuie să obțineți un abonament premium.  Cu ajutorul acestuia, veți putea vedea toate fotografiile potențialilor dvs. parteneri în mod clar, să le contactați și apoi să comunicați cu ei prin mesaje. Doar așa poți întâlni un partener care să fie interesat de tine!

Ce caracteristici oferă statutul de membru de bază?

Abonamentul de bază este pentru persoanele care doresc să încerce cum funcționează site-ul nostru de dating premium. Aveți posibilitatea de a vedea câți utilizatori de ce sex sunt înregistrați la noi, dacă există cineva pe care ați dori să îl contactați și să îl cunoașteți mai bine printre partenerii noi sau propuși. Dezavantajul abonamentului de bază este că vedeți o fotografie de profil neclară pentru toți partenerii și nu aveți posibilitatea de a contacta persoana respectivă. Prin urmare, pentru a utiliza toate caracteristicile site-ului nostru de dating premium, trebuie să obțineți un membru premium.

Cât costă un abonament premium și cum îl pot activa?

Puteți comanda (sau reînnoi) un abonament premium accesând profilul dvs. în secțiunea Contul meu - Abonament.  În primul rând, alegeți perioada pentru care doriți să activați abonamentul premium, apoi modul în care veți plăti pentru abonament.

Site de întâlnire pe baza a cine căutați

Site-uri de întâlniri după regiune